Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Bucharest, Romania & Worldwide
+04 0745122583
agnestoma@gmail.com

Access Facelift – Energia, sursa tinereții fără bătrânețe

Ce ai știut dintotdeauna că este posibil?

Access Facelift – Energia, sursa tinereții fără bătrânețe

Access Facelift este un mod minunat de reîntinerire a feței și de a inversa procesele îmbătrânirii.

Știai că absolut toate celule corpului de reînnoiesc de la câteva ore (leucocitele) la celulele osoase (3 ani)?  Și atunci de ce iți vezi corpul îmbătrânind și descompunându-se de-a lungul anilor? Te-ai surprins privindu-te în oglindă dimineața dezaprobându-ți ridurile sau pielea? Ce mesaj crezi că transmiți corpului tău? Cum ordoni celulelor să se re-așeze zi de zi? Cum ar fi dacă ai șterge aceste puncte de vedere, decizii, judecăți, calcule, concluzii pe care le proiectezi pe fața ta?

De ce se spune că frumusețea interioară se vede în exterior? Pentru că ceea ce gândim se imprimă pe față, deci se poate schimba.

Ce este Access Facelift?

Access Facelift este un proces energetic manual care folosește energia, care se activează la nivelul feței tale și se rulează într-un mod orientat specific pentru a transforma impactul îmbătrânirii, gravitației, stresului și mediului. Și nu numai …. eliberează judecăți, idei fixe care s-au imprimat pe chip prin riduri sau chiar expresii faciale.

Cu toate că se numește Facelift (ridicarea fetei) procesul se poate aplica de fapt întregului corp, deoarece aduce o vindecare profundă, fiind o experiență transformatoare pentru corp și spirit.
Energiile se pot rula pe întregul  corp de la tălpi până  în vârful capului.

Access Facelift este un mod minunat de reîntinerire a feței și de inversa procesele îmbătrânirii.

DE  REȚINUT: Spre deosebire de Botox, care îngheață fața, inhibând emoțiile și bucuria, după Access Energetic Facelift se va vedea doar bucuria și funcționarea jucăușă, energetică a feței și întregului corp.

Access  Facelift este un proces uimitor, care netezește, întinde și întinerește fața și  corpul. Fără  nicio intervenție chirurgicală, fără injecții, fără medicamente! Cum se poate mai ușor  și bine?

Persoanele care au primit acest proces au raportat că este ca și cum ar fi avut o întinerire a vieții, mai multă energie, stabilitate și claritate. Ce efecte secundare grozave!

În unele cazuri, au fost raportat efecte de lifting și de rejuvenare asupra sânilor și feselor :-).

Cum devine din ce în ce mai bine?

Se pare că după  20 de ședințe de Facelift, efectele devin permanente….

Mai mult decât atât, Access Facelift are și efecte terapeutice în cazul paraliziilor faciale, cicatricilor și mult mai multe alte efecte.

Este ACUM momentul să descopi?

Poți încerca fie în cadrul unei ședințe, care durează între 90-120 minute și costa 200 lei, sau

Vino împreună cu o prietenă și învăța în cadrul unui curs de o zi aceasta minunată metodă. Veți putea face schimb de aceasta metoda și beneficia împreună de efectele Access Facelift.

Mai multe despre curs AICI.

Cum dai mai departe magia? Trimite și prietenilor tăi!

Un răspuns

  1. Alina spune:

    Buna! Eu sunt diagnosticata cu hipoacuzie neurosenzoriala de 6 ani si 5 luni. In tot acest timp, am practicat diverse tehnici energetice zilnic si am reusit sa imi cresc auzul cu 5-10 decibeli, insuficient pentru a se observa o schimbare. In decembrie 2017 am facut cursul de Access Facelift si mi-am facut singura cate o sedinta aproape zilnic. In decurs de 2 luni, am reusit sa aud ce mi se spune la telefon cu urechea afectata, lucru aproape imposibil inainte. Nivelul de zgomot de fond din ureche a scazut considerabil si am experimentat desfundari repetate ale urechii, urmate de o imbunatatire considerabila a nivelului de intelegere a cuvintelor. In luna mai urmeaza sa imi fac audiograma tonala si cea vocala, audiograme pe care le fac o data pe an pentru a fi sub observatia medicului meu curant. Access Facelift m-a surprins mai mult decat placut asa ca nu mai am de adaugat decat un lucru: Lasati-va surprinsi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!