Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
București
0745-122583
agnestoma@gmail.com

Clase Access

Ce ai știut dintotdeauna că este posibil?

Acestea sunt minunatele clase Access Consciousness pe care le predau sunt:

ACCESS BARS 

Access Bars este o metodă diferită de oricare alta. La acest curs Access Bars,  metoda îți este predată și vei învăța să o practici chiar din acea zi.

În cazul în care există unele zone în care nu poți obține ceea ce iți dorești sau dacă lucrurile în viața ta nu merg așa cum iți dorești, ai putea fi interesat să înveți ceva nou și diferit.

Access Bars este primul curs Access Consciousness și o pre-condiție pentru alte clase Access Consciousness.

Mai multe despre acest curs AICI

 

FUNDAȚIE

Clasa Fundație este un proces transformator unic.
Aceste patru zile vă vor permite să re-scrieți temelia vieții noastre pentru a crea o viață care funcționează pentru dvs. în domeniile esențiale cum ar fi: relații, bani, sănătate, familie.

Fundația Agnes Toma

Pre-condiție: Access Bars

Mai multe despre această clasă AICI

 

 

ACCESS FACELIFT 

Access Facelift este un mod minunat de reîntinerire a feței și de inversa procesele îmbătrânirii.

Știai că absolut toate celule corpului de reînnoiesc de la câteva ore ( leucocitele) la celulele osoase ( 3 ani)?  Și atunci de ce iți vezi corpul îmbătrânind și descompunându-se de-a lungul anilor? Te-ai surprins privindu-te în oglindă dimineața dezaprobându-ți ridurile sau pielea? Ce mesaj crezi că transmiți corpului tău? Cum ordoni celulelor să se re-așeze zi de zi? Cum ar fi dacă ai șterge aceste puncte de vedere, decizii, judecăți, calcule, concluzii pe care le proiectezi pe fața ta?

De ce se spune că frumusețea interioară se vede în exterior? Pentru că ceea ce gândim se imprimă pe față, deci se poate schimba.

Aceasta clasa NU are pre-condiții.

Mai multe despre această clasă AICI

Vino împreună cu o prietenă și învăța în cadrul unui curs de o zi aceasta minunată metodă. Veți putea face schimb de această metodă și beneficia împreună de efectele Access Facelift.

 

 

PROCESELE DE CORP ACCESS

Un proces de corp Access Consciousness este o metodă manua care folosește poziționarea mâinilor pe corp în diferite poziții de pe corp prin care se vor rula (face sa curgă) anumite energii specifice. Aceste procese de corp ajuta corpul să revină la funcțiile sale inițiale, susținând vindecarea și longevitatea corpului. Energiile cu care se lucrează sunt energiile naturale pe care le au corpurile și la care acestea au acces de pretutindeni din univers.

In cadrul unei clase poți învață unul sau două procese de corp.

Mai multe despre procesele de corp AICI

 

 

CALENDARUL CURSURILOR ACCESS predate de AGNES TOMA le puteți găsi AICI

 

 

 

 

 

Cum dai mai departe magia? Trimite și prietenilor tăi!
error: Content is protected !!