Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
București
0745-122583
agnestoma@gmail.com

Fundația

Ce ai știut dintotdeauna că este posibil?

Fundația

Fundatie

FUNDAȚIA, este clasa destinată să te împuternicească să schimbi orice și tot ceea ce ți-ar plăcea să schimbi în viața ta. Ți se va da o întreagă trusă cu instrumente care îți vor permite să spargi fundația limitărilor din care adesea funcționezi și să îți construiești o platformă cu care să ai cu posibilități infinite, astfel încât să începi să creezi viața pe care ți-o dorești cu adevărat.

Data următoarei clasei o găsești AICI.

Adevăratul potențial al acestei clase este:
– îți oferă un context de 4 zile în care îți transformi în profunzime întreaga viață;
– îți oferă spațiul în care să îți recapeți puterea de a fi cel care ești TU, cu adevărat.
Sunt cuvinte mari?
Știu că toate instrumentele de marketing oferă asta. Dar chiar o fac?

În spațiul ăsta, în care fiecare este binevenit să împărtășească tot ceea ce îl preocupă, să aducem împreună conștientizare și să aleagă schimbarea acolo unde nu a reușit să schimbe ceva oricât de tare a încercat prin orice alte metode.


Să construiești o nouă FUNDAȚIE pentru viața ta, o platformă de lansare a tuturor viselor tale pe care le poți aduce în realitatea ta. O realitate în care ești cea mai bună variantă a ta, contribuția care ești pentru tine, pentru cei din jur și pentru planetă.

Ce contribuție pot fi eu pentru voi? Ce uși putem deschide împreună? Poți fi catapultat peste zidurile limitărilor tale?

Clasa FUNDAȚIA este un proces transformator unic.

Aceste patru zile vă vor permite să re-scrii temelia vieții tale pentru a crea o realitate care funcționează pentru tine în domeniile esențiale ale vieții: relații, bani, sănătate, familie.
Veți învăța cum să:
 • Folosești instrumente Access Consciousness pentru a elimina tot ce vă limitează în toate domeniile.
 • Devii creatorul conștient al vieții tale.
 • Să deschizi ușile către posibilitățile infinite ale Universului.
 • Creezi o conștiință financiară.

Vei descoperi:

 • Cele zece chei ale libertății totale.
 • Cele cinci elemente ale intimității.
 • Cele trei elemente pentru a crea o relație bună.

Vei învăța cum să practici procesele unice de corp Access Consciousness

 • Memorie celulară,
 • Mimarea Biomimetică și Biomimetrică,
 • MTVSS, care este instrumentul de alegere pentru transformarea realității moleculare a corpului.
Prețul clasei pentru cei care locuiesc in Romania: 4250 lei, pentru ceilalți in funcție de rezidență

Pre-condiție: Access Bars

Mai jos regăsești un film despre clasa Access Consciousness Fundație, cu subtitrare în limba romană 🙂

Cum dai mai departe magia? Trimite și prietenilor tăi!

 

2 răspunsuri

 1. CMP spune:

  Am parcurs aceasta clasă cu Agnes inițial din curiozitate. După ce făcusem o mulțime de alte lucruri în căutarea unei schimbări, am zis ”de ce nu?”
  ”Fundația” are darul să îți reașeze într-o ordonare haotică toate punctele de vedere, îți oferă o perspectivă total diferită asupra unor aspecte cruciale de viață, și îți deschide portițe către o altă realitate.. o realitate în care totul devine mai ușor, în care devii spectator în fața dramelor celorlalți, și în care te regăsești pe tine .. așa cum ești.
  ”Fundația” a fost pasul cel mai important pentru mine de a ieși din rutina suferinței – locul confortabil pe care credeam că îl merit și îmi este ”menit”. Suferință psihică și emoțională repercutată asupra fizicului și asupra realității mele exterioare imediate. Nu de puține ori îi spusesem lui Agnes ca ”voi muri dacă….” chiar crezând și simțind acest lucru; nici măcar nu mai resimțeam frica de a muri – poate doar rușinea că voi pierde lupta cu viața –
  ”Fundația” și întreaga experiență pe care mi-a dăruit-o Agnes a schimbat ceea ce părea de neschimbat.. percepția mea asupra mea, asupra celorlalți și asupra evenimentelor trecute care m-au marcat. Mi-a eliminat autosabotarea, judecata și resentimentele și mi-a redat ușurința și bucuria de a fi EU.
  Recomand cu mare căldură o experiență de neuitat!

  • Agnes Toma spune:

   Iti multumesc pentru disponibilitatea ta, pentru ca ai ales si te alegi pe tine zilnic! Meritul este in mare masura al tau si al minunatelor instrumente Access Consciousness! Ce devine acum posibil ce nu a fost pana acum disponibil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!