Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Bucharest, Romania & Worldwide
+04 0745122583
agnestoma@gmail.com

Sesiuni individuale Access

Ce ai știut dintotdeauna că este posibil?

Dacă vreți să degustați deliciile 🙂 Access Consciousness pe care vi le ofer, vă rog răsfoiți meniul de mai jos.

Vă aștept cu drag la orice sesiune, cu un telefon de programare înainte.

1. Sesiune Access Bars

Există 32 de bare de energie care trec prin și în jurul capului. Ele stochează componenta electromagnetică a tuturor gândurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor și convingerilor pe care le-ați avut vreodată despre orice.

Într-o sesiune Access Bars – prin rularea energiei in “bare”- cele 32 de puncte (bare) de pe cap sunt ușor atinse. Prin apăsarea acestor puncte, energia stocată este eliberată sau disipată. Acest lucru este foarte relaxant.

Oamenii, de obicei, experimentează o stare de relaxare profundă în timp ce”barele” sunt atinse. Si multe altele!

Costul unei sesiuni: 200 lei. Durata: 70-100 minute.

Mai multe detalii: AICI

2. Sesiune Access Facelift 

Access Facelift este un proces energetic manual care folosește energia, care se activează la nivelul feței tale și se rulează într-un mod orientat specific pentru a transforma impactul îmbătrânirii, gravitației, stresului și mediului. Și nu numai …. eliberează judecăți, idei fixe care s-au imprimat pe chip prin riduri sau chiar expresii faciale.

Costul unei sesiuni: 200 lei

Durata: 120-200 minute.

Mai multe detalii AICI

 

3. Sesiune Procese de Corp 

Aceste procese de corp ajuta corpul să revină la funcțiile sale inițiale, susținând vindecarea și longevitatea corpului. Energiile cu care se lucrează sunt energiile naturale pe care le au corpurile și la care acestea au acces de pretutindeni din univers.

O ședința durează intre 60-100 minute, iar în timpul unei ședințe se pot rula mai mult de un proces, în funcție de  fiecare client in parte.

Costul unei sesiuni este de 200 lei.

Mai multe detalii AICI

3. Simfonia Posibilităților 

Sesiunile de Simfonia Posibilităților (SOP) sunt despre abilitatea ta energetică și despre schimbare, te poate invita să te deschizi către A TRAI într-un mod complet diferit. Fiecare persoană are o capacitate unică de a primi și dărui energie, iar o sesiune de SOP îți permite să începi să accesezi cu adevărat ceea ce este valabil pentru tine și corpul tău – dincolo de tot ceea ce ai cumpărat ca fiind real de la această realitate. Aceste ședințe se pot repeta oricând, de fiecare data deschizând o ușa către ceea ce îți dorești cu adevarat. Invitația este deschisă tuturor celor care au făcut sau nu o sesiune Access :-).

Costul unei sesiuni: 300 lei

Mai multe detalii AICI

 

4. Eliberarea abuzului (Abuse Hold)

Aceste sesiuni nu sunt despre a supraviețui abuzurilor sau de a trăi cu ele.
Ele sunt mai mult despre a merge dincolo de povești în care fost judecați, limitați și minimizați, de a crea dincolo de ceea ce a fost creat până acum și a păși în a crea din spațiul posibilităților infinite care există pentru noi toți. Procesul se desfășoară în 2 etape, prima fiind absolut necesară.

Costul unei sesiunii: 100 euro

Mai multe detalii aici AICI

 

5. Sesiuni private pentru prosperitate

Ești pregătit/ă să primești mai mulți bani în viața ta? Cum ar fi dacă afacerea ta ar lucra pentru tine? Ce energie spațiu și conștiință să fii ca să ai parte de mai multă abundență financiară? Cum ar fi dacă slujba sau afacerea ta ți-ar oferi și bucurie, nu doar bani? Ce capacități încă nedescoperite ai, pe care le poți folosi ca să generezi mai mulți bani în viața ta?

Dacă simți că a venit momentul să schimbi ceva (sau chiar totul!) din viața ta financiară, dar nu numai, sună-mă să te ajut să-ți pui întrebările potrivite.

Pentru că întrebările creează mai mult spațiu. Mai multe alegeri noi. Mai multă bucurie.

Iar bucuria creează banii pe care-i poți folosi ca să-ți faci viața mult mai frumoasă. Pe a ta și pe a celor dragi.

Alocă-ți 60 de minute și 250 lei pentru o ședință cu mine. Sună-mă la 0745-122583 ca să te programezi.

 

Informații și programări la telefon 0745-122583

 

 

Cum dai mai departe magia? Trimite și prietenilor tăi!

Un răspuns

  1. Ștefania Vali Stanciu spune:

    Dacă e să descriu într-un cuvânt procesul de corp Atracția Magnetică acela ar fi Magic. De ce este magic pentru mine? ei bine pentru că e :)) Schimbările au fost mai rapide ca după o ședință de Bars. Energia acestui proces este diferită (și este firesc să fie așa). poate și pentru că are legătură cu energia sexuală; o echilibrează pentru a invita în viața noastră persoanele care sunt hrănitoare pentru noi.
    Primul lucru care mi s-a întâmplat a fost să conștientizez faptul că am respins din motive egotice persoanele care consideram eu că nu fac și nu acționează după modelele din capul meu. M-a durut. Tare. Pentru că acele persoane erau contribuție pentru mine și nu văzusem asta înainte.
    Bun, mi-am zis. Cum pot schimba asta? Răspunsul a fost: fiind eu suport și iubire, pentru că aceste două resurse, pentru mine sunt din abundență. Suport și iubire pentru acele persoane pe care le-am respins. Ceva s-a schimbat… banii au început să vină mai mulți, susținerea din partea oamenilor mai multă, ce îmi doresc să rezolv într-o zi se rezolvă cu totală ușurință, marea majoritate a fricilor au dispărut, cele care au rămas sunt mult mai slabe ca intensitate, mă simt mult mai frumoasă, delicată, am mai multă grație în vorbe și în gesturi… mă simt ca o prințesă.
    În concluzie, acest proces de corp a schimbat ceva în dinamica energiei sexuale care este legată de înpământare, a adus conștientizarea faptului că toți oamenii din viața mea sunt o contribuție pentru mine. În plus văd acum, cu ușurință, modul în care ei fac acest lucru și mă bucură să știu asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!