Sesiuni individuale Access

Regăsiți mai jos o listă cu ce ofer ca sesiuni individuale Access Consciousness, pe care le puteți experimenta cu programare prealabilă.

1. Sesiune Access Bars

Există 32 de bare de energie care trec prin și în jurul capului. Ele stochează componenta electromagnetică a tuturor gândurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor și convingerilor pe care le-ați avut vreodată despre orice.

Într-o sesiune Access Bars – prin rularea energiei in “bare”- cele 32 de puncte (bare) de pe cap sunt ușor atinse. Prin apăsarea acestor puncte, energia stocată este eliberată sau disipată. Acest lucru este foarte relaxant.
Oamenii, de obicei, experimentează o stare de relaxare profundă în timp ce”barele” sunt atinse. Si multe altele!

Costul unei sesiuni: 200 lei

Durata: 70-100 minute.

Mai multe detalii: AICI

2. Sesiune Access Facelift 

 

Access Facelift este un proces energetic manual care folosește energia, care se 

activează la nivelul feței tale și se rulează într-un mod orientat specific pentru a transforma impactul îmbătrânirii, gravitației, stresului și mediului. Și nu numai …. eliberează judecăți, idei fixe care s-au imprimat pe chip prin riduri sau chiar expresii faciale.

Costul unei sesiuni: 200 lei

Durata: 120-200 minute.

Mai multe detalii AICI

3. Sesiune Procese de Corp 

Aceste procese de corp ajuta corpul să revină la funcțiile sale inițiale, susținând vindecarea și longevitatea corpului. Energiile cu care se lucrează sunt energiile naturale pe care le au corpurile și la care acestea au acces de pretutindeni din univers.

O ședința durează intre 60-100 minute, iar în timpul unei ședințe se pot rula mai mult de un proces, în funcție de  fiecare client in parte.

Costul unei sesiuni este de 200 lei.

Mai multe detalii AICI

3. Simfonia Posibilităților 

Sesiunile de Simfonia Posibilităților (SOP) sunt despre abilitatea ta energetică și despre schimbare, te poate invita să te deschizi către A TRAI într-un mod complet diferit. Fiecare persoană are o capacitate unică de a primi și dărui energie, iar o sesiune de SOP îți permite să începi să accesezi cu adevărat ceea ce este valabil pentru tine și corpul tău – dincolo de tot ceea ce ai cumpărat ca fiind real de la această realitate. Aceste ședințe se pot repeta oricând, de fiecare data deschizând o ușa către ceea ce îți dorești cu adevarat. Invitația este deschisă tuturor celor care au făcut sau nu o sesiune Access :-).

Costul unei sesiuni: 300 lei

Mai multe detalii AICI

4. Eliberarea Abuzului (Abuse Hold)

Aceste sesiuni nu sunt despre a supraviețui abuzurilor sau de a trăi cu ele.
Ele sunt mai mult despre a merge dincolo de povești în care fost judecați, limitați și minimizați, de a crea dincolo de ceea ce a fost creat până acum și a păși în a crea din spațiul posibilităților infinite care există pentru noi toți. Procesul se desfășoară în 2 etape, prima fiind absolut necesară.

Costul unei sesiunii: 100 euro

Mai multe detalii aici AICI

 

 

Informații și programări la telefon 0745122583

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!