Access Bars este o metodă diferită de oricare alta. La acest curs Access Bars,  metoda îți este predată și vei învăța să o practici chiar din acea zi.

Îți amintești când a fost ultima dată în viața când ti-ai simțit corpul complet relaxat, îngrijit, încurajat să se dezvolte, să se transforme, să se vindece? Sau a trecut un pic prea mult timp de când ai primit toate acestea fără a fi judecat/criticat ceea ce ești tu și pentru cum arată corpul tău?

În cazul în care există unele zone în care nu poți obține ceea ce iți dorești sau dacă lucrurile în viața ta nu merg așa cum iți dorești, ai putea fi interesat să înveți ceva nou și diferit.

 

Primul curs în Access Consciousness este Access Bars

 

Bars

Știați că există 32 de puncte de pe cap, care, atunci când sunt atinse ușor, eliberează fără efort tot ceea ce nu iți permite să primești și să percepi? Aceste puncte conțin toate gândurile, ideile, credințele, emoțiile și considerațiile pe care le-ai stocat în viață prezentă și în viețile trecute. Aceasta este o oportunitate de-a le elibera pentru totdeauna!

 Fiecare sesiune Access Bars poate elibereze 5-10.000 de ani de limitări din aria vieții tale care corespunde cu punctul de pe cap atins. Acesta este un proces incredibil de hrănitor și de relaxant, care anulează limitările în toate aspectele vieții tale pe care ești dispus să le schimbi!

Printr-o apăsare ușoară a celor 32 de puncte de pe cap, eliberezi gânduri, sentimente, emoții care te împiedică să faci față provocărilor zilnice ale vieții, să te adaptezi cu ușurință unor situații noi sau stresante, să înveți mai ușor, să dormi mult mai bine și multe altele…

Copiii o iubesc și adulții de asemenea. Poate fi învăța și practica de oricine. Poate fi făcută oricui.
Vrei să ai o viață excepțională în această lume? Învață această metodă pe care poți să o adaugi vieții tale sau practicii tale dacă ești terapeut sau vindecător de orice fel.

barstrades

NOU!!!

In aprilie 2018, au fost incluse in clasa Access Bars, pe lângă metoda Access Bars si trei procese de corp care pot fi foarte utile:
– Exercițiul Timusului, pe care îl poți folosi in cazul in care un corp necesită mai multă energie sau se simte “obosit”;
-un instrument foarte util pentru oricine aflat într-o stare terminală, foarte gravă, pe oameni sau animale, care sunt foarte bătrâni și se pregătesc să plece, să moară;
-proces de corp care poate fi rulat, împreună cu Access Bars, atunci când cineva are Tulburare de Stres Post Traumatic („PTSD”), și care trăiește și re-trăiește acel eveniment, rămânând blocat și neputând să îl depășească.

Durata cursului Access Bars : 1 zi

Ce se întâmplă în timpul clasei de Access Bars?

 • la începutul clasei se face înregistrarea, plata, și vei primi un manual cu informații și instrumente Access Consciousness
 • se vor face clearinguri (procesări verbale), discuții, întrebări și răspunsuri
 • vei urmări un film cu o sesiune de Access Bars prezentata de Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness și Dr. Dain Heer, co-creatorul Access Consciousness
 • ți se va explica tehnica Access Bars și cele trei procese de corp
 • vei primi două ședințe de Access Bars
 • vei oferi două ședințe de Access Bars

După ce vei termina această clasă vei putea imediat să practici Access Bars cu familia, prietenii sau clienții.

Cine poate învăța Access Bars?Copii Access

 • Oricine, indiferent de vârstă, poate învăța să facă Bars, nu e nevoie de nici o pregătire specială;
 • copiii pot participa și învăța cu ușurința să facă Bars;
 • psihologi, psihoterapeuți, medici, maseuri, asistenți medicali, moașe, casnice, osteopati, practicieni prananadi, reiki, theta-healing, terapeuți, oameni de afaceri… etc…pensionarii și vârstnicii, de asemenea pot învăța cu ușurință !

Cost : 930 lei.

 • Copii pana la 16 ani pot participa GRATUIT dacă însoțesc un părinte, care plătește cursul.
 • Copii intre 16 și 18 ani, costul este de 465 lei.
 • Pentru a repeta clasa de Access Bars®, costul este 465 lei

Agnes Toma – Facilitator Bars Access Consciousness

„Rolul meu ca facilitator este să vă asist în a învăța tehnica Bars pentru a deveni practician pentru a o putea aplica membrilor familiei, prietenilor, pacienților, clienților dvs.”

Calendarul claselor este AICI

Ce spune Gary Douglas si facilitatori despre Access Bars găsiți AICI, un video cu subtitrare în limba romană

Ce spun oameni din întreaga lume despre Access Bars găsiți AICI, un video cu subtitrare în limba romană