CE ESTE Access Consciousnes? Dar Access Consciousness Bars, Access Consciousness Fundație și Access Consciousness Procese de Corp? Vrei sa afli? Acum sunt prezente și în România !!!!

Access Consciousnes este un sistem PRAGMATIC de instrumente, procese, metode care te ajută să devii conștient în toate aspectele vieții, să eliberezi durerea din corpul tău, să iți faci viața mai ușoară în toate aspectele ei, să ai relații mai bune, să fii mai relaxat, mai fericit și să te simți împlinit.

Access Consciousnes îți oferă instrumente care te ajută să sa trăiești conștient și să creezi conștient.

Un articol în care sunt câteva explicații și comparații cu alte metode găsești AICI.

Sute de mii de oameni din întreaga lume au descoperit și folosesc aceste instrumente.

Access Consciousness® a început în California acum mai mult în anii 1990 de Gary Douglas, căruia i s-a alăturat ulterior Dr. Dain Heer.

Access Consciousness® este prezent în peste 173 de țări din întreaga lume și are facilitatori prezenți în întreaga lume.

Există foarte multe websiteuri, bloguri, emisiuni radio, postări pe YouTube, etc, cu și despre Access.

De unde începi dacă vrei să participi la Clasele de Access Consciousness?

Primul este Access Consciousness Bars! Mai multe AICI

După Access Consciousness Bars, poți alege Access Consciousness Foundation (Fundația), Access Consciousness Alegerea Posibilităților și multe alte clase, pe care le poți face la alegere. Detalii despre clase, le poți găsi pe site-ul oficial al Access Consciousness. 

Access Bars și Fundația, precum și altele, le predau și eu. Mai multe detalii AICI

 

De la Dain Heer:

“Vreau să clarific ceva: Nu trebuie să folosești instrumentele Access Consciousness pentru a fi conștient. Deloc.

Mulți oameni care funcționează din conștiență nu au auzit niciodată de Access. Există oameni conștienți in fiecare arie a vieții: bunici, jucători de hochei și chiar lideri ciudați din lume.

Ce oferă Access este pur și simplu un set de instrumente si tehnici care îți fac mai UȘOARĂ alegerea din conștiență.

Și in final, totul se rezumă la tenacitatea fiecărei persoane de a alege să funcționeze din conștiență. In fiecare oră a fiecărei zile.

Conștienta este despre a include totul și a nu judecă nimic. Ca și noi, avem momente în care alegem conștient. Și momente în care nu o facem ☺”