Sunt AGNES TOMA

Facilitator Certificat Access Consciousness, Facilitator Access Bars, Facilitator Access Facelift și Facilitator Procese de Corp.

Pe site-ul www.accessconsciousness.com mă găsești aici 

Sunt o căutătoare. Am căutat ceva ce știam că există dincolo de aceasta realitate. Am practicat yoga și încercat multe alte tehnici și/sau terapii. Dar nimic din toate astea nu îmi aduceau bucuria de a fii, de a trai aici și acum, fără nicio judecată față de nimic și de nimeni. Asta pentru că am crezut întotdeauna că singurul lucru pentru care merită să trăiești este să te bucuri de fiecare clipă a vieții tale!
Asta m-a făcut să caut mereu și să experimentez diverse.

In anul 2014, a “apărut” Access Consciousness în viața mea și TOTUL s-a schimbat. Asta m-a făcut să aleg să împart cu bucurie și altora, instrumentele Access, care aduc ușurință în viață, te ajută să descoperi cum ai vrea ca viața ta să fie și ce ai vrea să adaugi vieții tale, pentru a o face să fie așa cum nici măcar nu ți-ai imaginat că este posibil.

Cum ar fi să ieși din ‘morișca” minții, și să eliberezi gândurile, sentimentele, emoțiile, amintirile depozitate în celule si care te fac prizonieri în realitatea ta prezentă ? Access Consciousness este o gamă fabuloasă de tehnici cuantice, care transformă totul și care ne permit accesul la întregul nostru potențial, pentru a deveni cine suntem cu adevărat. Cu Access Consciousness ne regăsim capacitatea ca, în loc de a ne trăi viața în suferința să alegem o viață conștient și astfel TOTUL se transformă.
Cum ar fi, să alegi să creezi o viață magică, prin descoperirea infinitelor posibilități pe care le oferă Universul?

Agnes Toma in media

Access Bars

Agnes Toma- canal Youtube

AGNES TOMA, co-autoarea cărții Lightness of Choosing You

Clic aici pentru a comanda cartea Lightness of Choosing you de pe amazon! AGNES TOMA, co-autoarea cărții Lightness of Choosing You

Date de contact Agnes Toma

AGNES TOMA
telefon: +4 0745122583
email: agnestoma@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/Access4Success/

Pe siteul Access Consciousness.com mă găsești aici: http://accessconsciousness.com/en/public-profiles/agnes-toma/