Kings of Leon

Antrenează-te să primești sau un alt fel de fitness

Pentru a face mușchi ai nevoie de antrenament … orice fel de mușchi. Citeam articolul lui Blossom Benedict, recent, care întreba dacă avem nevoie să ne facem mușchii pentru a primi http://access-consciousness-blog.com/2015/07/do-you-need-to-build-your-muscle-for-receiving/

Este un lucru care l-am conștientizat și l-am spus multora, dacă vrei să primești în viața ta ceea ce nu ți-ai imaginat vreodată că poți primi, învață. Învață să primești. Dă-ți voie să primești.  E ca și cum ți-ai antrena un mușchi pe care nu l-ai avut sau s-a atrofiat. Perseverează și renunță la tot ce te împiedică să primești. Zi de zi…. Observându-te, cu blândețe.

Când devii dispus să primești de oriunde și de la oricine, fără niciun punct de vedere, Universul îți  dăruiește. Pur și simplu.

Să vă dau exemplu, cel mai recent. Acum vreo săptămână, vorbeam cu un prieten, care îmi zicea că merge la concertul lui Kings of Leon, cu soția lui și niște prieteni. Eu, cu jumătate de gură, îi zic că aș fi mers și eu, ce păcat că nu mi-am luat bilet. Asta a fost toată discuția.

Vinerea trecută, dimineața, vorbeam cu o prietenă care îmi zicea ca merge la Kings of Leon, în tribune. Eu, zic, din nou, aș fi mers și eu, dar eu vreau la Golden Ring. În fața scenei. Așa îmi place mie. Gust concertul cu toți porii.

După vreo 2 ore, același prieten, mă intreabă…. vrei un bilet la Golden la Kings of Leon? Un prieten are un bilet în plus. Yuppy!

Ajung la stadion, primesc biletul și scot portofelul să îi plătesc biletul celui care mi l-a dat, prietenului prietenului. El îmi spune zâmbind “E cadou”. Prima mea reacție a fost: “Serios?”. El; “Da”.  După o secundă de blocaj, i-am mulțumit :-).

Poate acum vreun an l-aș fi refuzat sau i-aș fi băgat banii cu forța în buzunar, dar acum i-am mulțumit și am spus că primesc acest cadou. Nu mă simțeam confortabil să primesc. Eram femeia independentă și puternică, care nu primea mai nimic, cu atât mai puțin de la un bărbat pe care îl vedeam pentru prima dată. Era multă rezistență în realitatea mea pentru a primi.

Am inceput să îmi pun noi întrebări:

  • Dacă nu primesc în viața tot ce îmi doresc, unde rezist în a primi?
  • E momentul să mă antrenez pentru a primi?
  • E momentul să mă relaxez si să primesc fără niciun punct de vedere?

Universul ne dăruiește tot timpul în cele mai nebănuite moduri, dar suntem dispuși să avem și să primim necondiționat, fără nicio proiecție sau așteptare?

Primirea mea nu e perfectă, este un proces în derulare. Cer tot mai mult mereu. Este o călătorie numită conștientizare…. Să fii conștient și prezent în clipa prezentă, mereu.

Viața mea se schimbă și se expansionează clipă de clipă, apar oameni și lucruri noi!

Sper că momentul în care nu voi mai respinge ceea ce mi se oferă sau să mă crispez ca un arici când mi se oferă ceva,  să  fie aproape.

Ce ar mai fi necesar pentru ca eu să fiu percepția și primirea infinită?

 

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.