drowning-anxiety-depression-free-via-unsplash-660x400

ANXIETATEA & DEPRESIA: FĂ UN PAS ÎN URMĂ PENTRU A FACE UN PAS ÎNAINTE

Trecutul tău nu determină cine ești în prezent, sau vei fi în viitor. Revenirea în trecut și “de-crearea” obiceiurilor și comportamentelor nesănătoase poate fi o modalitate puternică de a trece dincolo de depresie și anxietate.

Pentru mulți oameni, viața este doar despre judecată. Fiecare dintre noi are un set de standarde după care trăim; unele dintre aceste norme pe care le-am ales noi înșine, dar multe altele pe care le-am moștenit sau le-am absorbit de la familie, colegi și societate. Din aceste standarde, învățăm să ne judecăm pe noi înșine și noi aderăm la aceste așteptări: Cum am făcut asta? Unde mă încadrez în imaginea mai largă a lucrurilor? Cum mă compar pe mine cu ceilalți, și cu standardele mele proprii?

Când ești (în mod inevitabil) incapabil să obții o parte – sau toate – din aceste așteptări externe, devine ușor să îți consideri alegerile, dorințele și comportamentele greșite … și te consideri greșit în acest proces.

Definirea depresiei

Depresia poate fi diferită pentru diferite persoane, dar apare adesea atunci când cineva a petrecut perioade lungi de timp (poate o viață) reacționând la acest sentiment de inadecvare; transformându-se în ceva ce nu sunt și tăind din părțile lor vitale pentru a se potrivi cu standardele mediului lor extern. În multe momente ale vieții noastre ni se oferă o alegere – să alegem cine suntem cu adevărat sau să alegem ceea ce ar “trebui” să facem, să fim sau să alegem. În aceste situații, alegerea a “ce ar trebui” în loc de “cine ești” poate crea o presiune enormă asupra psihicului tău.

 

Din nefericire, această practică a conformității și neautenticității este atât de răspândită în societatea noastră și este înrădăcinată în modelele obișnuite de comportament pe care majoritatea oamenilor nici nu le știu că se adaptează pentru a se potrivi punctelor de vedere ale altora. Asta este, dacă și până când se dezvoltă depresia și anxietatea – un semn de avertizare pentru individ că a ales “ce trebuia” prea des și că trăiește povestea altcuiva.

În acest fel, depresia și anxietatea sunt de fapt despre conștientizare: sunteți conștient de adevăratele voastre dorințe, nevoi și caracteristici și sunteți conștienți – la un nivel intrinsec – că alegerile și comportamentele dvs. nu sunt congruente cu cine sunteți, autentic.

Perspectiva întreține schimbarea

Întoarcerea în trecut poate permite să aprindeți o lumină asupra obiceiurilor inconștiente pe care ați ales să le adoptați; punctele de vedere pe care le-ați absorbit de la alții și minciunile pe care le-ați ajuns să le credeți ca fiind adevărate.

Este important faptul că vă poate ajuta să recunoașteți toate modurile în care v-ați atașat trecutului și ați decis cum aceste evenimente și experiențe vă vor determina viitorul. Acest lucru se poate întâmpla chiar și cu experiențe pe care recunoașteți în mod conștient că v-au influențat opțiunile și comportamentele pe care le aveți astăzi. În aceste cazuri, poate fi faptul că ați format o construct pe baza experienței – un concept, un motiv, un rol pentru voi și pentru alții, o decizie cu privire la modul în care “tratați” experiența. Acest lucru apare adesea dintr-o nevoie de a înțelege ce s-a întâmplat și de a explica ce înseamnă în viața ta, dar modul în care alegi să înțelegi experiența este de fapt doar un rezultat al perspectivei tale și a ceea ce crezi că sunt răspunsurile.

Dezvoltarea unui astfel de construct este la fel de nesănătoasă ca orice conexiune inconștientă cu trecutul, deoarece el deține puterea asupra voastră – punctele de vedere și minciunile care sunt înfășurate în acest construct care determină alegerile pe care le faceți pentru viitorul vostru.

Observați fără a judeca

Singura modalitate cu adevărat puternică de a folosi trecutul pentru a vă deplasa în viitor este să vă retrageți fără judecată și fără vreun punct de vedere referitor la ceea ce s-a întâmplat. Apoi, folosiți puterea unei întrebări pentru a vă elibera complet de experiență. Întrebările eficiente pot include:

 • Ce e bine în această situație și nu văd?
 • Dacă n-aș avea nici un punct de vedere în legătură cu această experiență, ce ar trebui să percep?
 • Cum pot întoarce această experiență în avantajul meu?
 • Sunt dispus să distrug și să de-creez tot ce am ales să fiu, să accept sau să accept ca fiind adevărat despre această experiență care nu este adevărat pentru mine?

Depresia este sentimentul de a nu te simți viu – petreceți atât de mult timp evitând să faceți lucrurile greșit – fiind greșit – încât vă pierdeți energia naturală a “vieții”. Revenind în trecutul vostru, prin confruntarea cu situațiile în care v-ați conformat normelor care nu erau adevărate pentru voi și alegeți să vă rescrieți povestea începând din acest moment, puteți să deveniți viu din nou. Puteți înceta să cumpărați povestea din trecutului vostru și, în schimb, să începeți să vă creați viitorul.

Acest articol a fost scris de Susanna Mittermaier

Susanna Mittermaier, născută la Viena, Austria, este psiholog educat la Universitatea din Lund, Suedia, unde a lucrat la spitalul universitar din cadrul departamentului de psihiatrie cu psihoterapie și teste neuropsihologice. Ea este fondatorul Psihologiei Pragmatice și este autorul #1 carte bestselling internațională, “Instrumente practice pentru a fi nebun fericit”. Ea este un facilitator certificat pentru programele speciale Access Consciousness®, inclusiv Being You. Un vorbitor public extrem de diferit, Susanna a fost prezentă în reviste precum Soap TV, Săptămâna Femeilor, Empowerment Channel Voice America, Om Times, Motherpedia, Newstalk Noua Zeelandă și Holistic Bliss. Susanna oferă o nouă paradigmă de terapie denumită Psihologie Pragmatică și este cunoscută pentru capacitatea ei de a transforma problemele și dificultățile oamenilor în posibilități și alegeri puternice. Urmați-o pe Twitter @AccessSusanna.

Articolul original, în limba engleză, îl găsiți aici

 

Un alt articol de Susanna despre ce este Access Consciousness îl găsiți aici.

 

Access Bars
Agnes Toma
Bucuria

BUCURIA este ceea ce EȘTI!

 • Bucuria este o trăire interioară generatoare a unei stări de bine cu mari nivele de energie și multă disponibilitate în fața acțiunilor constructive și se manifestă prin toate căile de exteriorizare: vorbire, fapte, gesticulații, hotărâri.Wikipedia

 

Am fost la o prietenă ieri, care lucrează cu publicul și îmi povestea ceva foarte simpatic despre unul din copiii ei. Am început să râd din tot sufletul, și ea la fel … După câteva secunde s-a oprit, cu o figură ușor îngrijorată și mi-a spus… ” Aștia o să creadă că ne-am îmbătat! Oprește-te!” Eu am început să râd și mai tare, spunându-i : “Spune-le, că m-am îmbătat eu!”

Aleg bucuria și veselia în fiecare clipă, permanent. Aleg să fac haz de mine, atunci când fac semnificative uneori lucruri, care de fapt nu sunt atât de importante. Aleg mereu să mă întreb mereu ce minciună sau a cui minciuna mă împiedică să mă bucur.

Da, am ajuns în acel moment în care îmi asum râsul, de cele mai multe ori considerat prea zgomotos.  Îmi asum și  bucuria care mi se revarsă prin fiecare por atunci când zâmbesc cu gură până la urechi într-o dimineață mohorâtă.

Cum ar fi dacă nu ne-am mai bloca bucuria și râsetele pentru nu am deranja sau am trezii oamenii din amorțeala în care sunt?

Cum ar fi dacă am fi toți atât de fericiți încât ar trece aproape neobservați, oamenii care își târâie nefericirile, frustrările și tristețile?

Cum ar fi dacă am molipsi aceasta lume cu râsul acela, sănătos, din tot sufletul care face orice inima împietrită să tresară?

Cum ar fi dacă bucuria ar fi starea noastră permanentă, pentru care nu avem nevoie de motive, alcool, droguri sau alte stimulente?

Cum ar fi dacă ne-am da voie să fim cum așa suntem, fără nicio mască, fără nicio poveste fără nicio judecata și fără nicio teamă, teama  de a deranja, teama de a fii prea mult pentru cei din jur?

Cum ar fi dacă ai fi atât de bucuros încât ai devenii  o invitație pentru ceilalți către o realitate diferită, o altă realitate decât cea în care alții  decid ceea ce e potrivit pentru tine, o realitate în care tu ești cel care ești, în care ești conștient ca ceea ce alegi tu clipă de clipă îți crează propria realitate….

 

Mă întreb cum ar fi dacă ….. Ai alege  să fii irațional de  FERICIT, să nu ai nevoie de niciun motiv pentru a alege să te bucuri de tot și de toate!

 

Bucuria și tristețea sunt două bare din Access Bars, care conțin toate gândurile, sentimentele, emoțiile, punctele de vedere despre bucurie și tristețe, când poți sau nu să fii bucuros sau trist.

Mai multe despre Access Bars  aici

Access Bars studiu

Efectele Access Bars asupra anxietății și depresiei: un studiu pilot – rezumat

Efectele Access Bars asupra anxietății și depresiei

de Dr. Terrie Hope

Traducerea articolului despre extrasul din acest studiu pilot Access Bars a fost făcută de Agnes Toma, CF

Rezumat:

Anxietatea și depresia sunt tulburări foarte răspândite care produc suferință umană. Consecințele pentru individ includ utilizarea crescută a asistenței medicale, invaliditate și veniturile reduse; depresia, la prevalența sa actuală, influențează și producția economică globală. Access Bars, o tehnică terapeutica energetică neinvazivă, a fost evaluată pentru efectele sale asupra anxietății și depresiei, utilizând atât auto-raportul subiectiv, cât și măsuri obiective de scanare ale creierului.

Metode:

Participanții, N = 7, în vârstă de 25-68 ani, au fost evaluați ca având de la anxietate ușoară până la severă și/sau depresie. Metodele de evaluare au fost standardizate pentru măsurile de auto-raportare: inventarul de anxietate Beck (BAI), inventarul depresiei Beck II (BDI II), inventarul anxietății de stare (STAI) și scala MTSD. Datele electroencefalogramei (EEG) au fost obținute pentru analiza obiectivă a funcției creierului prin QEEG și sLORETA. Evaluările au fost efectuate înainte de o sesiune de Access Bars de 90 de minute și imediat după sesiune. Toți participanții au fost testați pozitiv pentru caracteristici de anxietate în efectuarea pre-testului.

Rezultate:

Valorile scăzute au fost raportate în toate măsurătorile auto-raportate post-sesiune. Valorile BAI au scăzut de la 23,3 la 3,6 (-84,7%), p = 0,004. Valorile medii ale BDI II au fost reduse de la 22,3 la 3,9 (82,7%), p = 0,02. STAI-S (stare) înseamnă că a scăzut de la 38,9 la 25,9 (-33,5%), p = 0,027. MTSD-S (stare) au fost reduse de la 23,6 la 4,7 (-80%), p = 0,015. Hărțile creierului derivate din rezultatele QEEG au prezentat schimbări notabile în benzile de frecvență de la 6 Hz (theta) la 21 Hz (beta). în rezultatele pre-testului, aceste benzi de frecvență  au prezentat valori extreme de -3 la -1, deviații standard (SD) sub normă și s-au schimbat spre normal în rezultatele post-test. QEEG FFT (transformare rapidă Fourier) Z Coeficienții testelor-t asociate au demonstrat o îmbunătățire a coerenței QEEG, p <0,05.

Concluzie:

Tratamentul cu Access Bars a fost asociat cu o scădere semnificativă a severității simptomelor de anxietate și depresie, și o creștere a coerenței EEG. Aceste rezultate sugerează că Access Bars pot fi util ca tratament pentru anxietate și depresie.

Articolul original îl găsești AICI. 

 

Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment  (Psihologia energiei: Teoria, cercetarea și tratamentul) este o revistă profesională revizuită de experți, dedicată rapoartelor privind evoluțiile din domeniul psihologiei energetice (EP), care sunt de interes pentru profesioniștii din domeniul sănătății și cercetători.

Conține cercetări empirice originale cu privire la eficacitatea metodelor EP; lucrări științifice teoretice, experimentale și de bază care evidențiază mecanismele de acțiune ale PE; observații clinice privind aplicarea EP la diferite populații și interfețe cu alte intervenții; recenzii de carte și rezumate publicate în alte reviste relevante pentru domeniul PE.

Scopul său este de a continua dezvoltarea EP ca o metodă bazată pe dovezi în științele de vindecare. Se conformează standardelor editoriale, stilistice și etice ale Asociației Psihologice Americane.

Agnes Toma ALEGEREA CREEAZĂ

ALEGEREA CREEAZĂ

Am auzit asta, poate, de zeci sau sute de ori: ALEGEREA CREEAZĂ. De atât de multe ori, încât mă enervam numai când auzeam asta! Era, ca ceva dincolo de realitatea mea, deși acum uitându-mă, de multe ori în urmă, am făcut asta, dar nu o făceam conștient.

Și anul trecut am pus o întrebare:

“Ce ar trebui să fiu eu pentru a deveni cunoscută, dincolo de Facebook și site-ul meu? Dincolo de țara asta, dincolo de ce am decis deja că este posibil? Și asta cu multă ușurință!!”

O întrebare, doar atât! După care am uitat de această întrebare, fără să îmi dau seama că alesesem deja să creez ceva dincolo de realitatea mea.

După câteva zile primesc un mesaj pe Facebook de la Erica Glessing, editoarea de la Happy Publishing, o editură din America. Erica mă invită să particip la un proiect, la o carte nouă, în care sunt implicați mai mulți autori. Numele cărții: Lightness of Choosing You – Ușurința de a te Alege pe Tine!

WOOOOWWWW! Trebuie să mărturisesc ceva: în școală am avut note destul de mici la literatura și limba romană. Mă enerva groaznic să îmi dau cu părerea despre niște poeți sau scriitori pe care îi adoram, mi se părea că au scris perfect ceea ce scriseseră. În schimb, iubesc să citesc, am citit biblioteci întregi, cam tot ce mi-a picat în mână, poate motivată de faptul că am crescut într-o perioada în care cărțile erau unicul divertisment. Cititul era pentru mine modul prin care evadam dintr-o realitate restrictivă și anostă.

Să revin la  Erica. Am stabilit cu ea o întâlnire pe Skype; după această am avut o conversație m-am trezit implicată în acest proiect, în care termenele părea destul de strânse. Habar nu aveam despre ce o să scriu, dar îmi răsuna în ce îmi spusese Erica: “Cartea asta, Lightness of Choosing You, te-a ales ea pe tine, energia ta m-a atras.”

Amintindu-mi că orice creație este o formă de viață, inclusiv o carte, mi-am schimbat perspectiva. Am început să mă întreb ce energie ar fi contribuție pentru această carte și pentru lume, ce energie ar vrea să vină în această lume materială prin cuvintele pe care le voi scrie.

La un moment dat, într-o clipă, am știut că sunt pregătită să scriu. Asta am și făcut, m-am așezat și am scris capitolul meu din carte într-o oră, dintr-o dată, așa pe nerăsuflate.

Și asta a fost!

Alege și lasă Universul să lucreze cu tine și pentru tine.

Ce ai cerut niciodată nu apare așa cum ți-ai imaginat că o să apară!

Dă-ți voie să primești ce vine către tine și vei fi surprins!

Cartea a apărut în noiembrie 2017  și a fost bestseller pe Amazon.co.ok și pe locul 2 pe Amazon.com la noi apariții în zilele următoarele publicării sale.

Intră și pe magazin aici

Access Consciousness Romania

Ce este Access Consciousness?

Dacă ai auzit despre sau ai vorbit despre Instrumentele Access Consciousness, ai putea cunoaște reacția altor persoane: “Acest ‘Access’, ce anume este exact?”

De cele mai multe ori, ceea ce se întâmplă,  este ca începi să cauți cuvinte pentru asta. Cum să explici totul? Access oferă atât de mult – cum ai putea explica unei persoane care încă nu a auzit de asta și care totuși mai vrea să știe ce este?

Iată câteva comparații care pot fi utile pentru a  înțelege “ce înseamnă Access Consciousness și pentru a clarifica unele neînțelegeri.

Access este o metodă pe care o puteți utiliza pentru a vă ușura viața. Da, Access este o metodă. Nu este o “asociație”; nu poți devenii “membru”. Principiul său general este simplu: ești binevenit să te implici și ești binevenit să te răzgândești. De aceea, Access nu are o politică de anulare a seminarelor sale standard. Ești binevenit să te răzgândești: de aceea este atât de ușor. Dacă te-ai înregistrat la un eveniment ti se permite să anulezi in orice moment fără nicio justificare și fără a plăti o taxă de anulare. Asta este tot. A avea alegere este unul dintre principiile din cadrul metodei Access. Și toată lumea are această alegere. Utilizarea oricărei restricții sau forțe ar viola acest principiu – ar fi de asemenea auto-distructiv. Mai întâi educi oamenii că au alegeri libere și apoi îi obligi să facă ceva? Asta nu are sens.

Cele mai multe dintre instrumentele Access Consciousness nu sunt noi fața de ceea ce se știe din standardele de afaceri și de life-coaching – ele sunt doar puțin diferite.

Iată câteva exemple.

Nonviolența și accesul tuturor

Acceptarea altor persoane; a avea îngăduință pentru o altă persoană; a fii dispus să accepți o altă persoană este unul din lucrurile pe care le avem în vedere, dar este folosit și în “Comunicarea nonviolentă” introdusă de Marschall B. Rosenberg. El a fost un mediator premiat pe plan internațional care a folosit comunicarea non-violentă în munca sa zilnică.

În cadrul metodei Access, este adesea subliniat că a încerca să schimbi sau să impui un anumit punct de vedere cuiva este o forma de răutate fata de cealaltă persoana. Toată lumea are voie să aibă propriul punct de vedere și să îl exprime liber. În această comuniune pașnică a diferitelor puncte de vedere, se pot desfășura relații adevărate și oamenii pot învăța să trateze cu bunătate “alte” opinii. Cealaltă persoană nu este greșită sau corectă – au doar un punct de vedere diferit, și asta este absolut in regulă.

Pragmatic și fără forță

Access Consciousness este o unealtă plină de posibilități de a trăi viața într-un mod pragmatic. Și pragmatic este și cuvântul cheie aici: nu este vorba despre a crede în ceva nou, ci despre a afla ce funcționează cu adevărat pentru fiecare individ din perspectiva propriului punct de vedere.

Una dintre cărți, un bestseller internațional scris de co-fondatorul Access Consciousness, Dr. Dain Heer, se numește “Fii tu – schimbă lumea“. Și acesta este nucleul Access – Fii tu însuți!

Instrumentele de acces au fost concepute pentru a te ajuta să afli ce funcționează pentru tine! Este esențial în Access că nimeni, cu excepția a ta personal, nu poate știi ce funcționează cu adevărat pentru tine. Este una dintre metodele care se concentrează asupra propriei cunoașterii  despre tine – și nu despre ce gândesc ceilalți despre tine. Un bun facilitator (cineva care folosește instrumentele de Access Consciousness) nu își va impune niciodată punctul de vedere asupra cuiva.

Pragmaticul nu înseamnă “ușor” în termeni de “leneș” sau “egoist” la modul ca “Îmi pasă doar de mine”; modul pragmatic de a privi la o situație are un înțeles foarte diferit atunci când este folosit ca instrument al Access Consciousness: împuternicește oamenii să rezolve problemele sau situațiile dificile într-un mod in care funcționează pentru ei, într-un mod în care problema sau dificultatea este rezolvată ușurință.

Schimbarea prin întrebări

Access este, de asemenea, comparabil cu alte metode. Un element cheie, de exemplu, este de a pune întrebări. Dacă comparați acest lucru cu terapia comportamentală cognitivă, veți găsi un instrument foarte asemănător: Dialogul Socratic.

Și aici din nou, pacientul nu trebuie să primească o anumită mentalitate, dar perspective noi sunt deschise prin întrebări.

Diferența constă în faptul că utilizarea întrebărilor din cadrul metodei Access este atât de jucăușă încât oamenii pot învăța cum să le folosească în viața lor de zi cu zi. Nu este necesar un terapeut. Acest lucru deschide perspective noi și ușoare pentru toată lumea, fără a fi nevoie să contactezi pe cineva pentru ajutor – și acesta este unul dintre obiectivele Access: libertatea de a alege pentru tine și abilitatea de a avea grijă de tine într-un mod care vă place mai degrabă decât din “sentimentul” greșit că “ai nevoie de ajutor”.

Multe alte metode folosesc întrebările ca instrument. Coachingul, de exemplu, utilizează adesea “interogarea circulară” care a fost dezvoltată în terapia sistemică.

De asemenea, servește la  inițierea unei schimbări de perspectivă. Aici obiectivele sunt de a introduce noi procese de gândire, de a empatiza cu alți membri ai sistemului, precum și de a declanșa schimbări. Se continuă să pui întrebări într-un cerc până când ceva se deschide și se schimbă.

Schimbarea gândurilor

Să ne întoarcem la terapia comportamentală cognitivă. Ele au, de asemenea, principiul: gândurile tale îți modelează lumea, ceea ce înseamnă că gândurile negative vor crea sentimente negative și puncte de vedere, iar gândurile pozitive vor duce la puncte de vedere mai pozitive. Metoda Acces utilizează o abordare mai simplă, dar similară: “punctul dvs. de vedere creează realitatea”.

În plus, terapia comportamentală cognitivă introduce și practica gânduri noi și utile. Metoda Access încearcă să schimbe gândurile cu întrebări deschise care inspiră mintea spre noi puncte de vedere. Dar ambele metode se bazează pe principii similare.

Access Bars

Un alt instrument din trusa de instrumente Access sunt Access Bars. Bars sunt 32 de puncte pe cap care sunt atinse ușor. Bars folosesc o idee similară cu cea a Terapiei Cranio-Sacrale sau a metodei Jin Shin Jyutsu – o metodă blândă de presopunctură asiatică: principiul comun este același: prin atingeri blânde activezi o anumită energie și eliberezi blocajele și permiți energiei să curgă.

Aceste atingeri delicate creează o relaxare profundă – un efect care este, de asemenea, vizat de pregătirea auto-genică, de exemplu. O minte odihnită gândește mai bine! Și un corp odihnit poate face față mai bine provocărilor vieții de zi cu zi.

Ce este Access Consciousness? – Nu e o vrăjitorie ciudată, este mai mult o artă înaltă pentru auto-împuternicire

Access nu este vrăjitorie. Metoda Access nu reinventează roata. Folosește și combină ceea ce a cunoscut omenirea de mulți ani – deja a găsit o modalitate de a le pune la dispoziția tuturor, o modalitate de a o include în viața de zi cu zi. Este ușor, este distractiv, este disponibil pentru toată lumea – chiar și pentru cei fără probleme!

Metodele sunt concepute pentru a le folosi de zi cu zi și pot fi aplicate fără ajutor extern. Acest lucru face ca oamenii să fie independenți de clase sau de alte tipuri de asistență; împuternicește oamenii să se ajute singuri, antrenează oamenii să se încreadă în ei înșiși, să aibă încredere în capacitatea lor de a cunoaște cel mai bine, ceea ce le face pentru ei. În Access îl numim împuternicire. Acesta este un cuvânt mare. Ceea ce înțelegem este că toți sunt responsabili pentru ei înșiși – inclusiv dacă și cum folosesc instrumentele în viața lor de zi cu zi. Dacă cineva nu dorește să facă acest lucru, este liber să nu le folosească. Este doar o alegere.

Poate că acesta este motivul pentru care atât de mulți oameni care încep să utilizeze instrumentele Access sunt atât de entuziasmați și nici măcar nu știu de unde să înceapă atunci când vorbesc despre asta. Și poate acest articol vă ajută să aveți mai multă ușurință atunci când cineva vă va cere în viitor “acest ciudățenie Access, ce este”?

 de Susanna Mittermaier & David Kubes

Articolul în limba engleza îl găsiți AICI și el a fost tradus de Agnes Toma, Facilitator Certificat Access Consciousness

 

Susanna Mittermaier este psiholog și psihoterapeut, educată la Universitatea din Lund, Suedia. Ea este un orator internațional, cel mai bine vândut autor și fondator al Psihologiei Pragmatice. Susanna îi inspiră pe oameni din întreaga lume să descopere abilitățile care se ascund în spatele bolilor mintale.

Dr. David Kubes este avocat, mediator de afaceri și consultant de conducere în Viena, Austria. Din 2007 lucrează la nivel internațional ca consultant în domeniul soluționării alternative a conflictelor, consultanței în management și dezvoltare de proiecte. Prin abordările sale orientate spre soluții, conflictele sunt soluționate în mod constructiv și în beneficiul tuturor părților implicate, iar proiectele din faza de dezvoltare sunt structurate astfel încât conflictele să fie rezolvate înainte ca acestea să apară.

Pentru a afla mai multe despre Access Consciousness, trebuie doar să intrați aici!

 

Access Fii tu

NU experiența face diferența … sau despre regăsirea puterii personale

Zilele astea mi-au venit în cap tot felul de amintiri și oameni din trecutul îndepărtat, sau mai apropiat.

Oameni care sub pretextul vârstei, experienței, sau al unui pogon de diplome, sau alte abilități – cum ar fi de a citi și memora cărți de spiritualitate, de dezvoltare personală- etc, au încercat de-a lungul vieții mele să mă facă să renunț la ceea ce percepeam eu, la ce îmi spunea vocea mea interioară, dincolo de povești și de roluri.
Nu doar să-i ascult, ci și să fac, ceea ce deciseseră ei că este bine pentru mine.

Cred că eram prin școală generală, când, după ce încercaseră să mă convingă să fac ceva, deși nu mai țin minte ce… mi-au adus unul din argumentele pe care îl considerau suprem: ” Ascultă-l că e mai în vârstă!”. Asta m-a enervat la maxim și am urlat … ” Dar ce credeți că dacă e mai bătrân, e automat și mai deștept decât mine?” În afara stupefacției și a palmei primite nu îmi mai amintesc mare lucru…

De-a lungul vieții, am avut tot felul de episoade de acest gen, în care diverși oameni, apropiați, prieteni, parteneri și/sau chiar terapeuți, mi-au încălcat spațiul personal, încercând să îmi impună punctele lor de vedere plecând de la premiza că diplomele lor, cărțile pe care le-au citit, sau, cine știe ce cursuri pe care le-am urmat, îi face mai competenți în a-mi modela viața după ideile lor.
Ne-alinierea la punctele lor de vedere s-a transformat, de cele mai multe ori, în diverse forme de respingere… unele având chiar tentă abuzivă… și mă considerau prea egoistă, prea dificilă, prea imposibilă, pe alocuri cu tente patologice.
Cine știe mai bine decât tine cine ești cu adevărat și ce este potrivit pentru tine?

Poate că acum câțiva ani, mi-aș fi pierdut timpul încercând să mă judec și auto-analizez, căutând și încercând să găsesc o cauză, sau un sens, elugubraților diverșilor prieteni, profesori, terapeuți și iubiți.
Dar, acum nu o mai fac…

Pentru că am conștientizat că singurul expert în tine ești TU! … tu ești cel care știi în fiecare clipă ce este cel mai bine pentru tine. Așa că ai curajul și dă la o parte: punctele de vedere la care te-ai aliniat, proiecțiile, așteptările, judecățile și separările celorlalți…

Îmi amintesc de cineva, căruia ii  lucram Access Bars, s-a uitat îngrozit la un moment dat la mine și mi-a spus “Dispar fără tot ce am decis că sunt, fără tot ce ai învățat și citit, eu nu mai sunt eu. Am muncit mult, am investit mult pentru asta”.

Oare? Ești tu doar o sumă de puncte de vedere, sau ești o ființă infinită care are percepții și cunoaștere infinită?

Dacă crezi că ești mic, te faci mic ca să corespunzi acestui punct de vedere. Să te asumi pe tine înseamnă să ai curaj… curajul de a fi judecat, catalogat, insultat, cu orice preț… Curajul de a-i face pe ceilalți să se simtă inconfortabil… Indiferent de orice risc… chiar de a îi pierde. Orice loc rămas liber în viața ta crează spațiu pentru ceva și mai măreț …

“Să nu îndrăznești să te micșorezi pentru confortul nimănui. Nu te micșora pentru oameni care refuză să crească.”

Cu toate experiențele personale, fiecare dintre noi suntem ființe infinite de dincolo de povești și de roluri.

De aceea, în Access Consciousness,  nimeni nu este considerat începător, mai presus sau prejos, datorită claselor urmate, vechimii în Access Consciousness sau certificărilor pe care le-a obținut.

În Access Consciousness ești invitat să fii mai mult, să găsești și să alegi, clipă de clipă, ceea ce este o contribuție pentru tine dincolo de orice poveste.

Ești invitat să devii propriu tău expert în ceea ce este adevăr pentru tine.

Ești invitat să alegi ceea ce crează mai mult și îți aduce bucurie.

 

Când ești TU, oferi lumii ceva ce nu a avut niciodată.

 

Despre Access Consciousness găsești mai multe AICI

Access Consciousness este un sistem PRAGMATIC de instrumente, procese, metode care te ajută să devii conștient în toate aspectele vieții, să eliberezi durerea din corpul tău, să iți faci viața mai ușoară în toate aspectele ei, să ai relații mai bune, să fii mai relaxat, mai fericit și să te simți împlinit, prezent in 173 de tari. Site-ul oficial îl găsești AICI

 

fantome, entități, demoni

Povestirile mele cu și despre entități…

Acum câteva săptămâni am avut plăcerea și onoarea să găzduiesc la București  două clase de specialitate Access Consciousness – Talk to the Entities (Vorbește cu Entitățile) facilitată de Goga Pecnik. Mai multe despre ea aici. Trebuie să recunosc că eram întrucâtva fascinată de acest subiect de când eram copil, dar nu aveam nici pe departe idee de măsura în care acestea sunt prezente în viața noastră și ne influențează viața, corpul și nu doar atât.

Aveam cumva ideea eronată că entitățile sunt doar îngeri sau fantomele sau demonii pe care îi vedem prin filmele în care creatorii de filme tind, în goana după senzațional și audiență, să exagereze și să deformeze imaginea acestora. Dar sunt mult mai mult decât atât, după cum avea să mi se confirme încă odată.

Dacă căutăm într- un dicționar explicativ al limbii romane ce (DEX) însemnă ENTITÁTE, entități, s. f. 1. (Fil.) -Existență sau realitate determinată. Interesant, nu? Deci ceva sau cineva determinat, adică definit.

Haideți să vă spun povestea care m-a determinat să scriu acest articol.

Ca o “întâmplare”, urcându-mă într-una din zile după clasa cu Goga în mașină, realizez și îi spun: “Știi Goga, astăzi se fac 17 ani de când a murit mama mea. E interesant ca zilele astea facem clasele despre entități, mai ales că cu toate că a murit de atâția ani, am cumva impresia că în ciuda faptului că sunt o femeie independentă care alege și creează diverse, încă simt că mama îmi conduce viața din umbră. Am tot lucrat pentru a mă debarasa de tot ce am preluat de la ea, conștient și inconștient, dar mai e ceva.” Atunci Goga mă întreabă dacă sunt dispusă să îi dau drumul mamei mele să plece. Interesant pentru că nu ma gândisem niciodată că ea e încă aici și că îi pot da drumul să plece.

Îi răspund ‘DA’ și în momentul ăla pornesc motorul de la mașină. Odată cu pornirea motorului se pornește și radioul unde CHICAGO cânta melodia “Hard to say I’m sorry/Get away”(E greu să spun îmi pare rău/ Pleacă) 

Hold me now
It’s hard for me to say I’m sorry
I just want you to stay
After all that we’ve been through
I will make it up to you
I promise to
And after all that’s been said and done
You’re just the part of me I can’t let goCouldn’t stand to be kept away
Just for the day
From your body
Wouldn’t want to be swept away
Far away
From the one that I love
Păstrează-mă acum
Mi-e greu să spun că îmi pare rău
Vreau doar să rămâi
După tot ce am trecut prin asta
Mă voi revanșa
Îți promit
Și, după toate acestea, au fost spuse și făcute
Tu ești doar partea din mine, nu pot să renunțNu as putea să stau departe
Doar pentru o zi
De corpul tău
Nu aș vrea să fiu alungat
Departe
De la cea pe care o iubesc

Nu e prima dată când primesc  diverse mesaje prin melodiile de la radio, dar asta chiar mi-a făcut să mă cutremur. Mama, cu toate că nu mai are corp fizic, era încă pe aici. Cutremurător, nu?

În timpul clasei am primit multe instrumente și am început să îmi fac “curățenie” în viață și în casă.

Am conștientizat că fără să ne dăm seama creăm, chemăm și menținem în viața noastră multe entități care ne dau viața peste cap, de fiecare dată când nu suntem dispuși să renunțăm la diverse persoane din viața noastră sau din contra când vrem să le ținem departe. Si nu numai….

Într-o seară am început să curăț entități care mă țin legate de diverse persoane care cu toate să nu mai sunt prezente fizic în viata mea din varii motive  încă le percep ca și cum ar fi prezente. I-am luat pe rând pe toți cei care îmi tot apar in minte, vii sau morți, și am început să “curăț” legăturile pe care le aveam cu ei. Am avut o noapte foarte obositoare și agitată. M-am trezit atât de epuizată ca după escaladarea unui munte. Sigurul lucru pe care mi-a amintesc este că l-am visat pe fostul meu partner care a plecat ca o vijelie din casa mea trăgând după el un troller cenușiu….. Foarte interesant.

Sunt multe de spus și pot fi făcute multe în legătură cu entități care fac oamenii să fumeze, bea sau să se drogheze…. Si despre entități care îmbolnăvesc diverse organe… Dacă vă interesează să explorăm acest subiect, vă invit la o ședință privată pentru a elibera entitățile care crează diferite neplăceri în viața voastră și în corpul vostru. Ce altceva devine acum posibil?

Dacă sunteți interesați, Goga Pecnik revine în Romania între 8-10 decembrie 2017, pentru a susține clasele Introducere și Începutul.

Eu sunt gazda acestor evenimente. Mai multe detalii despre clase aici

Access Bars, Romania, Agnes Toma

Ziua în care mi-am înțeles mânia

Trebuie să recunosc. Devenisem o persoană furioasă. Super furioasă. Eram ca o oală sub-presiune pe care dacă o atingeai foarte ușor exploda.

Eram într-o relație cu un om care mă judeca constant…. nimic din ce făceam nu era bine și mai mult decât atât, îmi transferase absolut toate alegerile pe care le aveam de luat în relație ca după aia să aibă ce să critice.

Pe scurt, am ieșit din acea relație și am început să îmi tot pun întrebări despre cum aș vrea să fie viața mea și să las să vina diverse către mine, fără să le judec. Să văd și să îmi experimentez ce îmi aduc ele.

Așadar, am experimentat diverse, după care am descoperit Access Consciousness. Ce înveți acolo din prima este să chestionezi orice gând, sentiment, emoție, senzație corporală, practic tot ce vine către tine, prin tine și în tine,  să vezi ce e dincolo de fiecare dintre aceste chestii care apar. Și să nu îți răspunzi, ci să fii perseverent și atent. La un moment dat o să ai o conștientizare, o să te trăsnească cu viteza fulgerului când te aștepți cel mai putin și poate în cele mai neașteptate locuri :-).

Il auzisem pe Dain Heer, ca furia este de fapt o potența pe care o suprimi, dar totuși nu mm prinsesem ce suprimam  acum, eram într-o altă relație, când, din când în când mânia începuse să își scoată nasul :-).

 Azi dis de dimineață, m-a străfulgerat. Mânia pe care o simțeam de fapt era lacătul pe care îl pusesem peste cine eram, peste puterea creatoare pe care o aveam, peste puterea de manifestare pe care mi-a blocasem pentru a fi înțeleasă, iubită și acceptată de cei din jur.

Dintr-o dată, s-a făcut lumină, și am privit cu alți ochi, diverse etape din viața mea. După ce am ieșit din anumite relații, am înflorit din toate punctele de vedere, inclusiv fizic și creativ.

Explorând alte momente în care m-am enervat foarte tare, am constatat că au fost cele în care cei din jurul meu, au decis, uneori cu intenții onorabile, din punctul lor de vedere să mă “ajute”. Să ce? Să fiu mai acceptabilă din punctul lor de vedere :-), să încap în cutiuța lor, în ce deciseră că sunt sau pot fi, trebuie să am sau sa fiu.

Asa că îî momentul ăsta, ii mulțumesc  mâniei pentru că a fost un indicator pe care nu l-am înțeles până azi.

Ce este în regulă cu tine și nu te prinzi?

Puneți-vă întrebări indiferent de ce apare în viața voastră, fără nicio concluzie.

O întrebare îți va aduce conștientizare, va deschide ușa către propria ta potență, puterea ta, întregul tău potențial. Răspunsurile, ale tale sau ale altora, ideile sau numește-le oricum vrei, nu te apropie de cine ești cu adevărat , ci de cine crezi tu sau cred alții, că ești sau ar trebui să fii.

Sunt recunoscătoare lui Gary Douglas, disponibilității lui de a pune o întrebare cu care a început totul. Nu numai pentru mine, ci pentru din ce în ce mai mulți oameni de pe planetă.

Puterea alegerii sau parenting diferit

Puterea alegerii sau parenting diferit

Zilele astea au tot apărut în jurul meu oameni vorbind despre copiii sau adolescenți de care se plâng părinții, că nu fac nimic, că nu au prieteni, că nu știu ce vor, nu fac lucruri elementare: cum ar fi să mănânce sau să se spele dacă nu sunt “împinși” de la spate, etc…. sau pentru care aleg părinții absolut orice…că deh știu ei mai bine. Copiii lor, ce să vezi, sunt altfel decât în manualele de parenting.

Mi-am adus aminte de o prietenă care are un băiat, acum mare (are vreo 25 de ani, acum)  și care zi de zi, până la 14 ani, a fost hrănit, spălat, controlat, nu a fost lăsat să plece într-o tabără sau la bunici la țară… pentru că: dacă nu mănâncă? dacă nu se spală? dacă nu…? dacă nu….? Același copil, când avea în jur de 15 ani, era blamat că nu e în stare să își facă un ou fiert singur…. cu toate ca nu fusese învățat sau lăsat să aprindă aragazul măcar odată…

Văd că tiparul ăsta se tot repeta, și mai întreb dacă părinții sunt conștienți că din dorința excesivă de a-și proteja copiii nu le dau voie să învețe să aleagă pentru ei.

A alege ceea ce e bine sau potrivit pentru tine e ca un mușchi care se antrenează și crește în timp. A învăța să îți asculți instinctele și ceea ce știi din interior că ți se potrivește este de asemenea ceva ce crește și se dezvoltă în timp. Printr-o practică constantă, zilnică. Până când a alege ceea ce e potrivit pentru tine devine un mod normal de funcționare.

Copilul lor chiar dacă are o vârstă biologică mică și are un corpușor mic și firav, este ființă infinită, care poate percepe energia momentului pe loc. De multe ori, nefiind încărcați de atâtea puncte de vedere, concluzii și judecăți ale altora sunt mult mai conectați la ceea ce se întâmplă sau se va întâmpla.

Eu am fost așa ca și copil, hipersensibilă și mi-am dat seama destul de repede că nu sunt ca ceilalți. Am început să le spun celor din jur ceea ce cred că se va întâmplă în diferite situații…..  și se întâmplau 🙂 niște coincidențe. Rezultatul a fost de multe ori ca mi s-a spus ca “cobesc” nefiind în stare să explic logic ceea ce știam. Bineînțeles, eu eram de vină :-).

Toți avem, inclusiv copiii, percepții infinite! Cel mai mare dar pe care îl puteți face copiilor voștri este să îi lăsați să învețe aleagă singur. Să îi incurajați să aleagă pentru ei, începând cu lucruri mărunte.

Mi-a plăcut mult cum procedează o prietenă cu fetița ei… o lasă să aleagă… cu ce să se îmbrace, ce să mănânce, ce jucării să își ia de pe raft, dacă să facă sau nu o activitate, cu cine să se joace. Rezultatul este că fetița se îmbracă foarte feminin și elegant, este sănătoasă și arată superb, are jucăriile care îi plac și se joacă cu ele mult timp.

Incurajați-i să fie atenți în jur și să vadă ce și cum se simt în prezența oamenilor. Dacă nu le plac anumite persoane din familie sau din anturaj, nu îi obligați să îi accepte. Nu toți oamenii sunt așa de benefici cum vrem noi să credem noi că sunt. Chiar dacă se presupune că ne iubesc și ne vor binele. Sunt multi oameni toxici, bunici sau bone, cărora le încredințați copiii. Observați copilul în interacțiunea cu acea persoana.

Cea mai buna cale de a-i știi în siguranță este de a știi că vor pleca sau vor cere ajutorul atunci când se simt în pericol. Faceți-i prietenii voștri. Incurajați-i să vă ceară ajutorul și nu îi certați sau judecați dacă o fac.

Ei chiar sunt diferiți decât noi! Incurajați-i să recunoască că sunt diferiți, să iubească tocmai faptul că nu sunt ca toată lumea și să folosească asta în avantajul lor. Să fie modul lor de a fi. Să își construiască o viață alegând ceea ce e mai potrivit pentru ei.

Când ești pe calea ta, calea te răsplătește.

Incurajați-i să se asculte, să vă povestească experiențele lor și puneți-le multe întrebări, despre tot și toate. Întrebați-i mereu: Ce știi despre asta?

Vor învăța să devină proprii lor experți, în ceea ce e bine pentru ei, ce creează mai mult pentru viața lor, vor învăța să își asculte corpul, să se iubească. Amintiți-le cât de minunați sunt! Zilnic 🙂

Dați-le aripi, nu le retezați prin judecățile și punctele de vedere ale așa zișilor experți în parenting.

Vor crește ca niște oameni conectați la viață, la corpurile lor și la tot ceea ce îi înconjoară.

Vor fi deveni PUTERNICI, nu prin forța  mușchilor, ci prin recunoașterea și acceptarea a ceea ce SUNT cu adevărat.

 

Kings of Leon

Antrenează-te să primești sau un alt fel de fitness

Pentru a face mușchi ai nevoie de antrenament … orice fel de mușchi. Citeam articolul lui Blossom Benedict, recent, care întreba dacă avem nevoie să ne facem mușchii pentru a primi http://access-consciousness-blog.com/2015/07/do-you-need-to-build-your-muscle-for-receiving/

Este un lucru care l-am conștientizat și l-am spus multora, dacă vrei să primești în viața ta ceea ce nu ți-ai imaginat vreodată că poți primi, învață. Învață să primești. Dă-ți voie să primești.  E ca și cum ți-ai antrena un mușchi pe care nu l-ai avut sau s-a atrofiat. Perseverează și renunță la tot ce te împiedică să primești. Zi de zi…. Observându-te, cu blândețe.

Când devii dispus să primești de oriunde și de la oricine, fără niciun punct de vedere, Universul îți  dăruiește. Pur și simplu.

Să vă dau exemplu, cel mai recent. Acum vreo săptămână, vorbeam cu un prieten, care îmi zicea că merge la concertul lui Kings of Leon, cu soția lui și niște prieteni. Eu, cu jumătate de gură, îi zic că aș fi mers și eu, ce păcat că nu mi-am luat bilet. Asta a fost toată discuția.

Vinerea trecută, dimineața, vorbeam cu o prietenă care îmi zicea ca merge la Kings of Leon, în tribune. Eu, zic, din nou, aș fi mers și eu, dar eu vreau la Golden Ring. În fața scenei. Așa îmi place mie. Gust concertul cu toți porii.

După vreo 2 ore, același prieten, mă intreabă…. vrei un bilet la Golden la Kings of Leon? Un prieten are un bilet în plus. Yuppy!

Ajung la stadion, primesc biletul și scot portofelul să îi plătesc biletul celui care mi l-a dat, prietenului prietenului. El îmi spune zâmbind “E cadou”. Prima mea reacție a fost: “Serios?”. El; “Da”.  După o secundă de blocaj, i-am mulțumit :-).

Poate acum vreun an l-aș fi refuzat sau i-aș fi băgat banii cu forța în buzunar, dar acum i-am mulțumit și am spus că primesc acest cadou. Nu mă simțeam confortabil să primesc. Eram femeia independentă și puternică, care nu primea mai nimic, cu atât mai puțin de la un bărbat pe care îl vedeam pentru prima dată. Era multă rezistență în realitatea mea pentru a primi.

Am inceput să îmi pun noi întrebări:

 • Dacă nu primesc în viața tot ce îmi doresc, unde rezist în a primi?
 • E momentul să mă antrenez pentru a primi?
 • E momentul să mă relaxez si să primesc fără niciun punct de vedere?

Universul ne dăruiește tot timpul în cele mai nebănuite moduri, dar suntem dispuși să avem și să primim necondiționat, fără nicio proiecție sau așteptare?

Primirea mea nu e perfectă, este un proces în derulare. Cer tot mai mult mereu. Este o călătorie numită conștientizare…. Să fii conștient și prezent în clipa prezentă, mereu.

Viața mea se schimbă și se expansionează clipă de clipă, apar oameni și lucruri noi!

Sper că momentul în care nu voi mai respinge ceea ce mi se oferă sau să mă crispez ca un arici când mi se oferă ceva,  să  fie aproape.

Ce ar mai fi necesar pentru ca eu să fiu percepția și primirea infinită?

 

 

Oceanul în care trăim

Oceanul în care trăim

Trăim într-un ocean de senzații, sentimente, gânduri și emoții. Plutim în ceea ce emit cei din jurul nostru. 99,8 % din gânduri, sentimente și emoții nu ne aparțin… sunt de la cei din jur, cei pe care îi iubim, îi urâm sau pur și simplu îi vedem pe stradă. Acesta este oceanul în care trăim.

Societatea în care trăim se învârte în jurul lucrurilor pe care oameni le simt în minte și în corp. Și de multe ori sunt făcuți răspunzători pentru ceea ce simt sau ce nu simt. Demonstrăm că existăm ca indivizi prin ceea ce simțim…. și ne lăsăm ghidați de asta.

Cât de mulți dintre noi am conștientizat atât de intens ceea ce simt ceilalți încât am decis ca acele gânduri, sentimente și emoții sunt ale noastre? Obișnuiește-te să chestionezi mereu fiecare sentiment, gând și emoție pe care o ai, zilnic, așa cum te speli pe dinți. Dar mult mai des☺. “A cui e asta?” Dacă eziți în a răspunde mai mult decât o nanosecundă, nu e a ta. Mintea va cauta justificări pentru a face ca tot ceea ca îți trece prin minte sau corp să le  faci ale tale. Ca altfel s-ar putea să creadă cineva ca ești nebun sau medium☺. Cum ar fi dacă ai constata pur și simplu că sunt acolo ca atunci când  te uiți pe geam și vezi că plouă. Atât.

Ca ființă infinită ar trebui să percepem, să știm, să fim și să primim. Însă încercăm să ne adaptăm modului de funcționare al acestei lumi, încercăm să ne potrivim ea în dorința de a fi acceptați.

Cum ar fi dacă nu ne-am mai judeca, dacă nu am încerca să ne mai potrivim, dacă nu am fi nici corecți, nici greșiți, nici perfecți, nici defecți…. ci doar am fii? Dacă nu am mai aveam niciun punct de vedere despre nimeni și nimic? Cât spațiu ar aduce asta în lumea ta?

Noi alegem lumea în care trăim. Așa cum e ea. Putem trăi fără trauma/drama, fără telenovela continuă a acestei realități. Cum ar fi dacă am privi-o ca pe  lumea de care putem să ne bucurăm în fiecare clipă cu frumusețea și grandoarea ei.

Access Bars disipează toate aceste gânduri, sentimente, emoții în care trăim și pe care le facem ale noastre. Cum ar fi dacă ai avea mai mult ai aveam mai mult spațiul în minte și în suflet? Cum ar fi dacă tot ceea ce este în lumea exterioara nu te-ar influența, deloc? 

 

Transforma-ti corpul

Transformă-ți corpul cu aceste 3 instrumente

De Megan Hill, facilitator certificat Access Consciousness

Există atât de multe instrumente în Access Consciousness care uneori pot fi interesant de știut ca să folosești și când să le folosești! Există instrumente pentru a schimba situația dvs. financiară, instrumente a schimba relațiile dvs., instrumente pentru a vă schimba starea de spirit etc. Și apoi există magia proceselor de corp Access! Procesele de corp Access sunt ca nimic altceva pe lume … invitându-vă pe voi și corpul vostru la posibilități pe care nu le știați că le aveți. Și, ceea ce e cel mai bine, sunt practice, ușoare și oricine le poate face!

Iată trei dintre procesele de corp Access pe care le folosesc în fiecare zi!

 • ZERO SUMA DE TRAUMA – Când băiețelul meu de patru ani cade sau se rănește, facem “magie” pe buba lui. Tot ce trebuie să fac este să-mi pun mâinile pe corpul lui și să cer Suma Zero de Trauma să ruleze cu Memoria Celulară și în câteva minute – el este mult mai bine! El devine fericit și eu devin o super-mamă! El acum învață acum să il facă pe corpurile prietenilor săi când ei cad sau se rănesc și știe că vindecarea poate avea loc cu ușurință.
 • MTVSS – Cum ar fi  dacă ar exista o modalitate mai ușoară, mai blandă pentru a vă crea corpul? În această realitate, majoritatea oamenilor cred că trebuie să antreneze cel puțin 3 zile pe săptămână și să mănânce 2.000 de calorii sau mai puțin sau să țină o dietă pentru a pierde în greutate. Sau bea băuturi energizante pentru a avea energie, în loc să pună o întrebare cum ar fi “Dacă altceva este posibil?” Dacă simt ca am energia scăzută, eu doar cer ca MTVSS să pornească și să ruleze. Dacă lucrez sau vreau să creez o schimbare de formă în corpul meu, cer să MTVSS să ruleze la frecvența “turbo” atunci când mă plimb, urc pe scări sau când mă mișc în corp sau la sala de gimnastică! Este ca o baghetă magică pentru corpuri! Și, odată ce ați primit procesul, corpul vostru o cunoaște și îl poate activa chiar la solicitarea dvs.!
 • MANIFESTAREA MOLECULARĂ ȘI MANIFESTAREA DE-MOLECULARĂ Cu toate știrile despre toate substanțele chimice din alimente, despre poluarea din apa de băut, se pare că totul te poate ucide! Există un mic proces miraculos numit De-manifestare moleculară și manifestare de-moleculară și este conceput să schimbe moleculele a orice doriți … apa, mâncarea, ceea ce este în corpul vostru și multe altele. Poate face gustul alimentelor mai bun, poate elimina toxinele, se poate schimba literalmente … orice! Ca prin magie! Poti sa ii ceri să ruleze și asta face! Dar nu ai vrea să știi că ar fi așa de ușor?

Toate aceste procese sunt predate în clasa de Fundatie sau în Clasa de 3 zile de Corp…. Și acestea sunt doar vârful aisbergului atunci când vine vorba de profunzimea proceselor de corp Access! Aflați mai multe despre toate Clasele de Corp din Acces aici!

Articolul original este de Megan Hill si il gasiti aici http://access-consciousness-blog.com/2016/07/change-body-3-tools/

Access Consciousness o modalitatea, terapie diferita

Ce face Access Consciousness atât de diferit?

Ce face din Access Consciousness o modalitate, terapie diferită? Mai jos găsiți traducerea unui articol al lui Marlyn Bradford, psiholog, fondatoarea programului Access Consciousness – Recuperarea Potrivita Pentru Tine:

“Esti un căutător? Ai știut intotdeauna că trebuie să fie mai mult decât atât?

Eu am incercat o mulțime de modalități diferite inainte să ajung la Access Consciousness®. De-a lungul anilor am practicat religii estice și vestice, a urmat un guru în India, am fost un astrolog foarte bun, am practicat fiecare formă importantă de meditație, și am petrecut multi ani in “12 pași” ( n.tr.- program de recuperare din dependente). În plus, am fost psihoterapeut timp de peste 22 de ani, și am facut nenumărate tipuri de terapii și cursuri.

Access Consciousness este ca nimic altceva din ceea ce am facut. Este ea însăși o clasă. Nu este spirituală sau metafizică, sau religioasă. De ce? Pentru că nu are de a face cu o structură, sau dogmă, sau un set de convingeri pe care trebuie să le accepți sau la care să te aliniezi. Mi-a luat un timp să îmi dau seama ce impact are. Noi toți ne uităm la similaritatile dintre ceea ce e nou și ceea ce ne este familiar. Nu poți  sa faci asta cu Access Consciousness. Este diferit de orice altceva există!

Access Consciousness este despre a te facilita pe tine ca sa devii propriul tău expert, mai degraba decât să te bazezi pe “adevărurile” altcuiva. 

 

Tot ce am încercat sau am auzit se bazează, pe un set al convingerilor cuiva – în stele, în dumnezei, în teoria comportamentului uman, fără să mai vorbim despre adevăruri presupuse despre: om, aceasta realitate și despre ce a fost posibil, sau nu. Fiecare modalitate este în esență un răspuns – un set fix de concluzii, pe care se presupune, ca le accepți ca bază a luării deciziilor sau a ceea ce se știe despre cine suntem, a ceea ce este posibil și nu e posibil, cum să te comporți și ce să faci, și ce să nu faci. Fiecare modalitate dă persoanei câteva definiții despre el însuși de la care să înceapă să lucreze. De acolo nu ai încotro să te îndrepți, cu excepția limitelor paragmei date. Este o cutie, și trebuie să stai în cutie sau suferi consecințele grupului.

Conștiința include totul și nu judecă nimic. Cât de diferită ar fi viața ta fără judecată?

 

Access nu are dogma, nu are un sistem de convingeri și nu are paradigme în care tu să crezi, sau să le accepti ca adevăr. Fără granițe sau limite impuse ție. Asta este una dintre primele calități care face asta atat de diferită. Gândește-te la asta – ai cunoscut vreodată, sau ai fost implicat în ceva care să nu înceapă cu niste definiții despre tine sau cu un set de “adevăruri”?

Access Consciousness este despre a împuternici fiecare persoană să știe ceea ce știe. Nu într-un contex sau o structură, ci ca o ființă infinită care este capabilă să știe totul.  Access Consciousness este despre a te facilita pe tine ca să devii propriul tău expert, în loc să te bazezi pe “adevărurile” altcuiva. Access nu te definește sau limitează niciodată. Tu poți fi, face, crea sau genera orice îți dorești. Wow! Nu am cunoscut niciodata atât de eliberator, chiar daca e puțin înspăimântător!

Sunt multe alte chestii care fac Access diferit.  Chiar dacă nu a fost atât de clar pentru mine de la început, am realizat imediat, ca orice altă modalitate pe care am încercat-o s-a bazat pe judecată. Întotdeauna ți s-a dat ceea ce este corect, ce era greșit, ce era bine și ce era rău. Aceste judecăți se presupuneau a fi adevăruri, mai degrabă decât ce erau ele cu adevărat: punctul de vedere arbitrar al cuiva. Nu numai asta, dar tot ceea ce este bazat pe judecată, ne blochează în polaritate. Este în esență un sistem binar care nu poate fi depășit. Access lucrează dintr-un spatiu al “non- judecății”. Este despre conștiență. 

Am remarcat ca în ultimii câțiva ani, multi dintre cei mai populari guru spirituali și de auto-ajutorare vorbesc acum despre conștiență în loc de iubire. Acum este lucru “la modă”.  Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness, vorbește despre conștiență de 25 de ani, și din cate stiu eu este singurul care o definește. Cu cuvintele: “Conștiența include totul și judecă nimic”  Cât de diferită fi viața ta fără judecată?  Cum ar fi dacă nu ar trebui să fi condus de un set fix extern de ceea ce e bine sau greșit pentru tine. Cum ar fi dacă ai avea instrumentele pentru a învăța să nu te mai judeci pe tine însuți? S-ar putea ca viața ta să se deschidă in moduri aproape de neimaginat? A mea cu siguranța așa a făcut!

Accentul pe instrumente si tehnici eficiente este un alt lucru care fac Access diferit. În timp ce alte modalitati ofera câteva tehnici, nimic din ce am observat nu oferă atât de multe instrumente si tehnici puternice și efective. Acestea nu iți sunt date cu așteptări specifice despre ce ar trebui să obții după ce le folosești. Este doar conștientizarea ca instrumentele vor asista oamenii în a curăța ceea ce îi limiteaza. Fiecare persoana este încurajată să folosească ceea ce funcționează cel  mai bine pentru ei, și să creezi țintele care rezonează cu ceea ce le-ar plăcea lor să realizeze.

Access, întrebarea și alegerea înlocuiesc răspunsul si modurile recomandate pentru a te comporta și a interpreta lumea. Nu am realizat puterea întrebării și a fi în întrebare până când am inceput să o folosesc peste tot în viața mea. În loc de ” Wow, sunt tristă” (și “sunt tristă” este o concluzie- o forma de judecată), eu pot să intreb: Ce se întâmplă aici? Și: A cui tristețe am preluat-o? Și: Ce pot să fiu sau să fac care ar schimba asta? Si o mie de alte întrebări care m-ar scoate din judecata spre posibilități.

Doar asta a creat schimbări uriașe în practica mea psihoterapeutica. Datorită întrebării, ceea ce înseamnă ca nimic nu e luat ca o valoare absolută, clienții mei au mult mai multe opțiuni și posibilități disponibile pentru ei. De asemenea – noi nu încercăm să rezolvăm “o problemă” care s-ar putea să nu fie ceea ce pare a fi, sau s-ar putea să nu aparțină clientului de la inceput! A pune întrebări va permite clientului să înceapă să aibă încredere în in el – să știe ceea ce este adevărat pentru el. Este foarte diferit de a avea un terapeut care îți spune ceea ce se întâmplă , de exemplu – ” Desigur că esti trist – tocmai ai divorțat”. Întrebarea împuternicește în timp ce răspunsul dezimputerniceste, și consolidează “puterea și autoritatea” asa-numiților experți.

Alegerea este un concept pe care nu l-am inteles cu adevărat până când nu am inceput să utilizez instrumentele și tehnicile Access. Întotdeauna am crezut că acea alegere este ceva de genul cum ar fi să aleg între înghețata de ciocolata și de vanilie. Aș fi putut să aleg să mă întâlnesc cu un Berbec, dar din cauză că ca semnul meu natal este Rac nu ar fi funcționat. Aș fi putut să aleg sa fac sex cu doi oameni diferiți într-un săptămână, dar ar fi trebui să stiu că era greșit din punct de vedere moral sau cel puțin asa cum ar fi trebuit știu că am făcut ceva greșit.

Alegerea adevărată nu are nimic de a face cu acel gen de limitare. Acestea sunt alegeri bazate pe judecată. Adevărata alegere este alegerea nelimitată fără judecată. Este de asemenea despre conștiență, deoarece, cu spune Dr. Dain Heer – “Alegerea creaza conștientizare, conștientizarea nu creaza alegere.” Ai ales vreodata un job, sau o relație despre care ai știut de la primul dezacord, că nu va funcționa dar ai rămas oricum în ea, pentru că ai facut “propria alegere”?  Acum stiu că pot sa aleg, si să aleg din nou, și fiecare alegere va genera mai multa conștientizare, în măsura în in care sunt deschisă către asta. Fiecare alegere creaza și mai multe posibilități pentru mine să aleg și să pun întrebări și să explorez!

Access Consciousness este despre a fi mai mult și despre a crea o viață care se extinde mereu. 

Apreciez de asemenea ca Gary Douglas si partenerul sau de afaceri, Dr. Dain Heer, care nu au niciun interes in a se poziționa ca guru sau experți care doresc adepți. Nu exista nicio ierarhie in Access Consciuosness, de fapt poți nici sa nu i te alaturi!  Recent, i-am scris lui Dain o mulțumire pentru facilitare și el mi-a raspuns: “Sunt atât de fericit pentru tine că ești mai mult din ce ești tu!” Niciodată, in viata mea înainte de Access, nu a fost cineva cu adevărat fericit pentru mine că aveam mai mult din mine! De ce? S-ar putea sa interfereze cu ceea ce vor ei pentru ca eu sa fiu sau planurile pe care le au ei pentru mine, or s-ar putea să contravin regulilor și convingerilor paradigmei lor personale.  Access Consciousness este despre a fi mai mult și despre a crea o viață care se extinde din ce in ce mai mult.  Pentru a mă conforma convingerilor altor modalități pe care le-am încercat, întotdeauna a trebui să mă contractez și să fiu mai puțin decât sunt.

Access este singurul lucru care încurajează și si te facilitează să mergi dincolo de toate contextele care te creaza cine ești.  Este despre a te crea pe tine – nu despre a te găsi pe tine. Ca ființe infinite, putem fi, face sau alege să fim orice.  Nu ca un democrat sau budhist, sau om de știință, sau soț, sau femeie, ci ca unul dincolo de definiții.

Da, tu poți alege să joci un anume rol, dar ai aici o conștientizare ca este un rol care nu ești tu, este doar ceva ce alegi pentru moment. Des întâlnesc oameni care cred ca sunt împuterniciți de o paradigmă sau de un rol. “Acum știu ca sunt un alcoolic și dacă Dumnezeu imi ia dependența, voi fi liber să fiu eu” De fapt – nu, tu nu ești! (Am fost acolo, am făcut-o pe asta). Ceea ce am considerat în mod greșit ca libertate, a fost de fapt definirea proprie de paradigmele miturilor și convingerilor și definițiilor. Niciuna din asta nu are nimic de-a face cu ființele infinite care suntem cu toții!

Cu Access Consciousness, am învățat să sa funcționez mai mult din a FII decât din a FACE, din asta funcționează majoritatea oamenilor din aceasta realitate. Care este diferența? Funcționând din a FII aduce conștientizarea energiei care sunt în fiecare moment, și cum asta joacă un rol imens în ceea ce apare, și în ceea ce pot crea în viața mea.

Funcționând din a fi deschis la alegeri și posibilități. Funcționând din a face, este întotdeauna despre niste decizii solidificate pe care le-am luat. Am incercat să “fac” toate lucrurile corecte, astfel încât să sa devin “de succes” (în concordanta cu standardele altcuiva), sau să demonstrez ca eu eram o persoana “bună” (remarcă judecata). Am fost creată pentru a demonstra că eram cineva. Acum nu trebuie să demonstrez nimic! Cum devine și mai bine decât atât?

Sunt recunoscătoare azi, pentru instrumentele și tehnicile pe care le primesc și continui să le primesc, (Access se schimbă continuu, fiecare persoană care participă la clase contribuie cu darurile ei unice), de la Access Consciousness.  Dacă ești interesat în a crea o viață mult mai expansiva, fără a urma calea cuiva, aceasta ar putea fi pentru tine.”

De Marilyn Bradford

 

Articolul original în limba engleză îl găsiți aici http://access-consciousness-blog.com/2015/05/access-consciousness-different-modality-therapy/

Depresie

Depresia, anxietatea, frica, furia și altele

În jurul nostru, sunt mulți oameni care se luptă cu depresia, anxietatea, frica și furia.

Personal m-am luptat cu anxietatea și fobia socială destul de mult timp, încercând să o maschez și să o fac să dispară. Sau să o ignor, să incerc să o depășesc. M-am judecat pentru ea, m-am auto-incurajat și mult timp m-m gândit ca dacă cumva reușesc ca schimb asta și să o depășesc, sau o să dispară ca prin farmec. Ei, bine, lucrurile nu au prea funcționat asa.

Pentru ca anxietatea, pe care mulți o simțim  măcar odată în viață, nu este ceva de care să fugi. De cele mai multe ori când simțim stări care ne produc disconfort, le judecăm ca fiind ceva negativ si tragem concluzia că e ceva în neregulă, motiv pentru care reacționăm și rezistăm fără să înțelegem ce se întâmplă de fapt în corpul nostru. De multe ori ne izolam, încercăm să controlăm starea și așteptăm ca prin minune să ne treacă….. Numai că nu se întâmplă așa.

Controlul acestor stări imi crea și mai multă anxietate și stări diverse în corp. Ce am făcut eu? Am inceput să pun întrebări despre ce e dincolo această stare, ce o crează și să fiu deschisă la ce apare. Am înțeles că reacțiile pe care le aveam erau născute din rezistența pe care o cream de câte  orice apărea ceva nou sau cu o anumite intensitate. Și cu cât rezistam mai mult cu atât persistă si mai tare. Când oboseam aparea depresia și judecata de sine.

Cu ajutorul instrumentelor Access Consciousness, iată ce fac eu:

-cum apare prima senzație în corp, mă întreb “Ce e cu asta, a cui e?” Noi și corpurile noastre suntem niste uriași receptori a tot ce se întâmplă în jurul nostru, iar de multe ori “culegem” depresia, furia, frica, etc de la cei cu care avem legături strânse sau cei din jurul nostru. Aproape de fiecare dată, numai punând intrebarIle de mai sus, starea dispare. Prin intenție, trimit inapoi cu conștiința atașată tot ce a creat asta. Nu putem trata sau vindeca ceea ce nu ne aparține! De aceea, tratamentele de multe ori nu își fac efectul.

-dacă nu dispare așa, urmăresc să nu judec ca negativă starea pe care o am (Vai, ce rău ma simt!) și îi dau corpului voie, il relaxez, îi dau spațiu să simta ceea ce simte.

-îmi intreb continuu corpul ” Corpule, ce îmi spui? Ce informatii îmi dai?”. Corpul adună informatii tot timpul și ar vrea să ni le comunice. Numai că intră mintea și trage ea repede concluzii

Corpul nostru e viu. Dacă în loc să il întrebăm ce simte concluzionăm că suntem deprimați, anxioși sau furioși, ce creeăm? Si mai multă depresie, tristețe, anxietate și furie. Punctul nostru de vedere ne crează realitatea!

Cum ar fi dacă am trata tot ce simțim în corp ca fiind o energie, o energie care ne face să ne simțim vii, pe care o putem invita să fie o contribuție pentru noi? Cum ar fi dacă această energie ar contribui la expansionarea vieții noastre, a relațiilor noastre, a finanțelor noastre? Cum ar fi daca  nu am folosi-o ca să ne contractăm și limităm?

Ce altceva devine posibil ce nu a fost posibil până acum?

 

 

 

Corectarea vederii, fara ochelari sau operatii corective

Corectarea vederii – proces de corp Access Consciousness

Corectarea vederii este un proces de corp Access Consciousness. Ce schimbare vrei să VEZI?

Vrei o vedere mai bună, dar nu vrei ochelari, lentile de contact sau operații corective?

Te holbezi constant la scrisul  sau la imagini mici de pe calculator, telefon sau alte dispozitive care îți fac ochii să lăcrimeze și ochi obosiți sau inflamați și/sau dureri de cap?

Ai suferit vreun fel de trauma la ochi?

Ti-ar plăcea sa înveți un proces de corp de la Access Consciousness simplu și dinamic care te-ar ajuta să îți corectezi vederea în mod natural?

Access Correction Vision este un proces de corp manual, uimitor și delicat, care nu numai că activează peste 16 energii vindecătoare în ochii și în corpul tău, dar te ajută de asemenea să eliberezi judecățile pe câte le ai despre îmbătrânire și vedere.

S-a constatat ca cei care primesc acest proces de corp elimină nevoia de a purta ochelari după mai multe sesiuni. Poate îmbunătăți de asemenea vederea nocturnă și poate fi rulat pe animale. Aceste energii vindecătoare pot de asemenea sa deblocheze și să reverseze îmbătrânirea, degenerarea și boala din alte zone din corp.

Învață cum să începi să îți incluzi corpul în alegerile tale.  Învață cum să asculți de ce are nevoie corpul tău și fi dispus să fii surprins despre ce observi ca corpul tău vrea de fapt și are nevoie pentru o vedere perfectă.

IUBIRE

IUBEȘTE-TE PE TINE incluzându-ți corpul

Auzim peste tot, “IUBEȘTE-TE PE TINE”, ”IUBIREA CUCEREȘTE TOTUL”, “IUBIREA…..etc, etc, etc și cu toate astea, unul din lucrurile cele mai judecate în realitatea asta judecă, cultivă judecata, câștigă enorm de mulți bani de pe urma judecăților cultivate și întreținute intenționat, este CORPUL.

“Tati: Cine e prietenul tău cel mai bun?

Vladut (3 ani și 8 luni): EU”

Cum poti să te iubești pe tine fără să îți iubești corpul? TU, cine esti în raport cu corpul tău? Te-ai trezit vreodata bucuros că ai un corp? Da, dacă nu l-ai avea, așa cum e el, nu ai fi în realitatea asta….

Îți sub-apreciezi corpul sau îl adori? Îl chinui sau îl iubești? Esti recunoscător pentru ca el este zi de zi alături de tine, plimbându-te prin realitatea asta sau ești exasperat deoarece nu intră în niste standarde “inventate”?

Ești conectat la el, făcându-l instrumentul cu care deguști ceea ce îți oferă aceasta realitate sau este, obiectul principal al nefericirii tale, fiind prea gras, prea slab, prea înalt, prea scund, are sâni prea mari, prea mici, fund prea mare sau prea mic, etc.

Îi mulțumești în fiecare zi că există sau îl judeci aspru? Ar putea fi prietenul tău cel mai bun, dacă l-ai lăsa.

Fi recunoscător în fiecare zi pentru corp, în mod conștient din momentul în care te trezești. Spune: Bună, corpule, sunt fericit/a că ești aici cu mine! Ce aventuri glorioase ne așteaptă astăzi?

Tratează-l cu respect și recunoștință, apreciază-i contribuția care este în viata ta, în loc să îl judeci. Judecându-l creezi și re-creezi în oglindă zi de zi exact ceea ce judeci.

Poti alege să începe comunicarea tău cu corpul acești 3 pasi:

 1. Conectează-te cu corpul tău: Fă-ți timp în fiecare dimineața, imediat, după ce te trezești, să iți petreci clipe câteva cu tine. Atingeți ușor fața, simte ce senzații îți produce fața ta în palme, și senzația palmelor pe față. Mulțumește-i corpului, fi prezent cu el, în el și recunoscător pentru ceea ce te face să simți: căldura soarelui, vântul mângâidu-ți părul, apa mării când intri în ea, mirosul florilor, a pădurii după ploaie. Poți să experimentezi aceste senzații TOCMAI pentru că ai un corp. Îți dai voie să primești acest dar minunat?
 2. Stabilește un dialog cu corpul tău: Pentru orice implică corpul, întreabă corpul! Noi decidem ceea ce este bine pentru corpul nostru, fără să îl ascultăm ceea ce vrea. De câte ori ne-am cumpărat pantofi deși știam că sunt incomozi pe care nu i-am mai purtat niciodată, sau am mâncat diverse chestii despre care credeam că sunt bune pentru noi și ne-a fost rău? Corpul știe de fapt ce îi place, are moduri în care ne spune clar ceea ce îi place, chiar dacă am devenit foarte buni în a-l ignora. Nu ai avut momente în care ai probat un obiect de îmbrăcăminte care arată grozav, te simțea grozav și chiar păreai mai inalt, diferit. Mie, de exemplu, când probez ceva care îi place corpului meu, vânzătoarele zic: “Doamnă, arătați ca o divă”. Corpul stie, ce ii place și ce nu. Când decizi cum să te imbraci, ce mănânci, ce tip de activitate fizică/sport să practici observă-ți corpul. Cum te simți? Energizat? Relaxat? Inconfortabil? Brusc obosit? Ciudat? Fi atent și observă cum răspunde. Și incepe să îți pui întrebări ca și cum ai vorbi cu altcineva: Corpule, cu ce ți-ar plăcea să te imbraci? Ce ți-ar plăcea să mănânci? Cum ți-ar plăcea să te miști? Cu cine ți-ar plăcea să interacționezi? Incepe să înveți limbajul corpului tău și vei fi surprins.
 3. Hrănește-ți corpul: Fă ceva hrănitor pentru corpul tău zilnic o oră și o zi pe săptămână. S-ar putea multora să li se pară mult, dar poți incepe treptat. Corpul va începe să înflorească fără să îți dai seama. Dacă îl neglizezi va incepe să sufere sau chiar să moară. Dacă nu îl apreciezi și nu ai nevoie de el, care e rostul lui?

 

Ieși din paradigmele acestei realități și ai grijă de cel care te poartă zi de zi prin lumea asta minunată! Și alege să i-l hrănești în tot ceea ce faci. Nu, doar în ceea ce mănânci. Ci și cu cine interacționezi! Este minunat să ai în viața ta oameni care să fie recunoscători pentru ceea ce ești, incluzându-ți corpul. Cum ar putea să te iubească cineva care iti tot judecă corpul, sau te învață să îl judeci în loc să te facă să îi vezi frumusețea?

Sunt recunoscătoare pentru că sunt aici și acum!

Mulțumesc lui Gary Douglas pentru Access Consciousness și pentru fenomenalele procese de corp, lui Dain Heer pentru tot ceea ce creează în Access și pentru Simfonia Posibilităților, care mi-a permis să fiu conectată la Univers prin corpul meu (pasii sunt cei sugerați de Dain aici

Wake Up Every Day Truly LOVING Your Body

și lui Donnielle Carter pentru “Corpul Potrivit pentru tine”

 

 

Simfonia Posibilităților (SOP)

Simfonia sau o ușă deschisă pentru a invita miracolele în viața ta

Sesiunile Simfonia sunt despre energie, abilitatea ta energetică și despre schimbare, te pot invita să te deschizi către A TRĂI într-un mod complet diferit.

Dacă ai putea invita în viața ta orice e posibil și disponibil într-o singură sesiune, ai face-o?

Fiecare persoană are o capacitate unică de a primi și dărui energie, iar o sesiune  îți permite să începi să accesezi cu adevărat ceea ce este valabil pentru tine și corpul tău dincolo de tot ceea ce ai cumpărat ca fiind real de la această realitate.

Cum ar fi dacă ți-ai da voie să ai viața pe care o dorești cu adevărat și care știi, undeva în interiorul tău, că este cu adevărat posibilă?

Această metoda energetică, pur și simplu, desface limitările care exista in ființa ta, mai mult decât crezi că este posibil. Fiecare moleculă din corp se trezește la viață și dansează în orchestrația celui care îți face sesiunea.

TU, tu cel care primești, devii simfonia posibilităților însăși. Universul pe care nu il auzi niciodată dar care dansează permanent cu tine, începe să fie parte din tine și nu te mai poți ascunde de frumusețea acestei lumi.

Sesiunea Simfonia se bazează pe clasa Simfonia Posibilităților (SOP) a Access Consciousness și a fost creată de Dr. Dain Heer. Mai multe detalii aici: SOP

Sesiunile se pot face într-o sesiune privată în persoană, fie de la distanță. Pentru informații suplimentare și programări, vă rog să mă contactați.

energy_work_1a_r265

Access Facelift – Energia, sursa tinereții fără bătrânețe

Access Facelift este un mod minunat de reîntinerire a feței și de a inversa procesele îmbătrânirii.

Știai că absolut toate celule corpului de reînnoiesc de la câteva ore (leucocitele) la celulele osoase (3 ani)?  Și atunci de ce iți vezi corpul îmbătrânind și descompunându-se de-a lungul anilor? Te-ai surprins privindu-te în oglindă dimineața dezaprobându-ți ridurile sau pielea? Ce mesaj crezi că transmiți corpului tău? Cum ordoni celulelor să se re-așeze zi de zi? Cum ar fi dacă ai șterge aceste puncte de vedere, decizii, judecăți, calcule, concluzii pe care le proiectezi pe fața ta?

De ce se spune că frumusețea interioară se vede în exterior? Pentru că ceea ce gândim se imprimă pe față, deci se poate schimba.

Ce este Access Facelift?

Access Facelift este un proces energetic manual care folosește energia, care se activează la nivelul feței tale și se rulează într-un mod orientat specific pentru a transforma impactul îmbătrânirii, gravitației, stresului și mediului. Și nu numai …. eliberează judecăți, idei fixe care s-au imprimat pe chip prin riduri sau chiar expresii faciale.

Cu toate că se numește Facelift (ridicarea fetei) procesul se poate aplica de fapt întregului corp, deoarece aduce o vindecare profundă, fiind o experiență transformatoare pentru corp și spirit.
Energiile se pot rula pe întregul  corp de la tălpi până  în vârful capului.

Access Facelift este un mod minunat de reîntinerire a feței și de inversa procesele îmbătrânirii.

DE  REȚINUT: Spre deosebire de Botox, care îngheață fața, inhibând emoțiile și bucuria, după Access Energetic Facelift se va vedea doar bucuria și funcționarea jucăușă, energetică a feței și întregului corp.

Access  Facelift este un proces uimitor, care netezește, întinde și întinerește fața și  corpul. Fără  nicio intervenție chirurgicală, fără injecții, fără medicamente! Cum se poate mai ușor  și bine?

Persoanele care au primit acest proces au raportat că este ca și cum ar fi avut o întinerire a vieții, mai multă energie, stabilitate și claritate. Ce efecte secundare grozave!

În unele cazuri, au fost raportat efecte de lifting și de rejuvenare asupra sânilor și feselor :-).

Cum devine din ce în ce mai bine?

Se pare că după  20 de ședințe de Facelift, efectele devin permanente….

Mai mult decât atât, Access Facelift are și efecte terapeutice în cazul paraliziilor faciale, cicatricilor și mult mai multe alte efecte.

Este ACUM momentul să descopi?

Poți încerca fie în cadrul unei ședințe, care durează între 90-120 minute și costa 200 lei, sau

Vino împreună cu o prietenă și învăța în cadrul unui curs de o zi aceasta minunată metodă. Veți putea face schimb de aceasta metoda și beneficia împreună de efectele Access Facelift.

Mai multe despre curs AICI.

Cum ar fi dacă nu (te) ai mai judeca?

Female judge beating gavel with a hammer

Una dintre cele mai mari limitări pentru oricare dintre noi este judecata, si poate fi una dintre cele mai greu de scapat de ele. Fie ca te judeci pe tine, fie ca ii judeci pe altii.

“Fiecare judecata blocheaza  tot ca ce nu se “potriveste” cu judecatile tale se manifeste in universul tau”, spune fondatorul Access Gary Douglas.  “Fiecare judecata este un cui in cosciugul tau.”

Poate exista ceva negativ sau pozitiv fara o judecata? Daca totul este doar un punct de vedere interesant, mai poate fi ceva pozitiv sau negativ? Cat de usor picam in judecata in incercarea noastra de a nu judeca!

Deoseori o judecata apare dintr-o succinta constatare, dar ce o transforma intr-o judecata este o emotie sau un sentiment trezit de ceea ce observam. O modalitate de a observa diferenta este de a simti daca ceea ce spui in legatura cu ce ai observat se simte in interiorul tau ca un sentiment de usurinta, de dilatare sau ca ceva greu, o contractie.

Daca interior apare acel sentiment de usurinta este o constatare sau e adevarat; daca se simte greu sau are multa emotie si forta atasata, este o judecata.

De exemplu, cand vezi ca om este rau iti apasa pe intens pe butoane. Oameni care sunt rautaciosi chiar exista. Suna cunoscut? Oameni care sunt cruzi si nepoliticosi din amuzament, care spun sau fac rautati pur si simplu pentru ca pot. Daca te uiti la ceea ce fac fara nicio emotie, ramane doar o constatare.

De ce sa te mai gandesti cum sa tratezi aceste lucruri neplacute? Le constati si le lasi pur si simplu sa treaca.

In cazul in care persisti in a judeca rautatea, transmiti un mesaj Universului in care spui “Interzis rautatilor”. In loc sa le inlaturi rautatea din viata ta, trimitand acest mesaj tot ce faci este sa il interzici ca si constientizare, adica devii orb la tot ce inseamna rautate si refuzi sa o primesti.

Dar asta nu neaparat este in interesul tau. Cand esti dispusi sa o primesti, devii constient de ea si actionezi in consecinta. Sa o primesti nu inseamna sa inghiti orice rautate si abuz. Ci inseamna sa fi constient de ea si sa o lasi sa treaca prin universul tau fara sa niciun punct de vedere sau sa o judeci.

Dar cum este cu afirmatiile pozitive? Cum pot fi ele judecati? Da, la fel de usor ca cele negative. Doar faptul ca le pui o eticheta, pozitiva sau negativa, inseamna ca le judeci. Aproape tot fiecare afirmatie sau declaratie, orice nu are un semn de intrebare la final este o judecata.

De exemplu concluzia ca ” Cutare e prietenul meu”. Cum poate fi o judecata? Simplu

 1. E asta o intrebare? Sau doar o judecata care activeaza propriul punct de vedere in care concluzionam ca o persoana este prietenul nostru deoarece se comporta in concordanta cu definitia noastra despre ce inseamna ca cineva sa ne fie prieten.
 2. Daca actionam din concluzia ca ne este prieten, cum vom fi capabili sa fim constienti cand ne va ataca pe la spate? Noi nu le-am face asa ceva prietenilor nostri, asa ca de ce ni s-ar intampla una ca asta tocmai noua?
 3. Daca am trai intr-o intrebare de genul ” Cine o fi persoana asta azi?” referitoare la acea prieten, am avea mai multe constientizari si mai multe alegeri si deci mai putine “surprize”.

 

O alta capcana in care picam este incercarea noastra continua de a elimina si evita judecata si a judeca, asa ca devenim super-sensibili si fugim de fiecare constatare ca si cum ar fi o judecata. Chiar si de constientizari…. Moment in care ne negam si ne judecam constientizarile. Ca e ceva in neregula cu noi, deci ne judecam pe noi. Iar cel mai mare abuz pe care ti-l pot face este sa te tot judeci.

Cum evadezi din aceste capcane ale judecatii? Pur si simplu amintindu-ti ca totul este un PUNCT DE VEDERE INTERESANT.

Daca nimic nu este semnificativ sau important sau serios, daca nu conteaza niciun punct de vedere, judecata nu se poate lipi de tine.

 

Celebrating Diversity Quilt Project

Competiția, competitivitatea, comparația & company…

Celebrating Diversity Quilt Project

Mă tot “roade” un subiect și anume competiția și nevoia de a compara, analiza și altele ce derivă din asta! Competiția “naște” monștri! Am râs cu lacrimi citind un articol, care nu ar fi trebuit să fie vesel despre o nevastă și o “prietenă de-o viață” ale unui domn care au publicat ambele în același ziar, în aceeași zi, un anunțuri mortuare, aproape identice. Cred că aceasta a reprezentat apogeul unei competiții acerbe între cele două care o fi durat o viață.

http://www.littlethings.com/two-obituaries-leroy-blast-bill/?utm_source=rd&utm_medium=Facebook&utm_campaign=shocking

Lăsând povestea asta la o parte, trăim într-o lume care pune pe un loc important competiția, competitivitatea, comparația și concurența, în care încă din copilărie ni se induce ideea că valoarea noastră este recunoscută și validată prin raportare la alții …..

Aceasta inserează în universul nostru ideea că dacă nu atingem un ideal stabilit aleatoriu de multe ori, este ceva în neregulă cu noi, deci ne minimizăm și ne “ascundem” unicitatea tocmai pentru a fi “în rândul lumii”.

Deci ce facem? Ne comparăm și ne tot comparăm cu alții, vrem continuu să demonstrăm că suntem mai valoroși decât alții, uităm să celebrăm tocmai ceea ce ne face diferiți.

Și de fapt cu cine suntem în competiție? Cu noi. Ne vânăm “greșelile” și ne “penalizăm” în funcție de poveștile, invențiile pe care le-am “cumpărat” de la alții sau pe care le-am “creat” pentru a ne tot spune că trebuie să fim altfel decât suntem deja :-).

Este deja un “sport” universal în a vâna “greșelile” oamenilor fără mai vedea contribuția minunată și aportul pe care îl aduc ei în aceasta lume. Acum cu ocazia Olimpiadei parcă e și mai evident.

Ce creăm în noi și jurul nostru prin competiție, competitivitate, comparație și concurență? Celebrăm unicitatea sau o blamăm? Ce creează asta în viața noastră? Spațiu sau contracție? Ușurința sau greutate? Ce vrei să ai mai mult în viață?

Într-un Univers în care totul este energie de diferite vibrații, tot ceea ce ne atrage către ceva sau cineva, este de fapt ceea ce emite acel ceva, energia lui, dincolo de convingerile noastre. Ca un fluture atras de o lumina aprinsă. Dacă ne-am da voie să zburăm și primim cu brațele deschise ceea ce știm că de dincolo de minte. Și tot asa și atragem.

Noi suntem energia, spațiul și conștiința care invită si celebrează viața într-un amalgam unic, irezistibil, care dansează cu Universul.

Cine am fi noi dacă ne-am da voie să fim? Ce contribuție putem fi? Ce alegeri am putea face fără a ne compara cu alții?

Cât spațiu  este dincolo de competiție, competitivitate, comparație și altele?

 

praying-on-ocean-cliff

Barierele jos! – O armă pentru dezarmare

praying-on-ocean-cliff

Ce faci când te simți complet judecat, atacat sau neînțeles?
Ei bine, dacă ești ca majoritatea oamenilor, sau ca mine, tu pur și simplu ridici bariere automate, pregătit de contra-atac sau apărare.

Vorbeam cu un prieten astăzi care a primit un email în care isi simțea munca atacata. Si s-a blocat în asta.  Nu era nimic ce ar fi putut spune sau să facă care nu ar fi fost, fie o apărare sau cumva ar fi preluat judecata că a făcut ceva și a greșit.

Așa că a bătut pasul pe loc, chinuindu-se în timp ce nu credea că a greșit în timp ce în sinea lui credea ca trebuie să fi greșit.

A fi judecat pare să fie una dintre cele mai inconfortabile senzatii din lumea asta. Si nu este ceva la care oameni sunt buni.

Se pare că am fost  învățati că barierele ne vor ajuta să devenim invincibili și ne permit să cream continuu “Nu-mi pasă ce crezi” este, de obicei, energia generală care însoțește… și continua unde mă duc.

Realitatea este că barierele nu continuă să tină energiile dăunătoare departe, ele țin TOATE energiile departe!

Adevărul e ca de fiecare data când alegem asta, noi alegem totodată și să ne separam și să ne oprim din a nu mai primi nimic.

Minciuna este ca dacă lași barierele jos vei deveni slab și vei fi rănit.

Adevărul este ca atunci când lași barierele jos, și alegi să fi cu adevărat vulnerabil și prezent, fără a te apăra și fără a te alinia sau opune rezistență în universul tău, tu vei deveni cu adevărat inatacabil.

Aș vrea să vă arăt un exercițiu pe care mi se pare incredibil de puternic.

Este un exercițiu în puterea de a diminua barierele.

 Alegerea de a va lăsa barierele (așa cum este cu adevărat este în același timp atât o alegere și o acțiune și cât ceva de practicat).

 

Este ceva ce-mi aduc aminte tot timpul.

Este ceva ce aleg tot mai des.

Și este ceva ce știu că, dacă alegeți, vă va servi ca una dintre cele mai puternice arme din arsenalul vostru.

Este cu adevărat arma pentru dezarmare.

 

Articol de Blossom Benedict, facilitator Access Consciousness, creatorul „ Vocea potrivita pentru tine” – articolul original il gasiti aici

http://www.blossombenedict.com/blossom-benedict-inspiration/lowering-your-barriers-a-weapon-to-disarm

the-skys-not-the-limit

Universului, cu recunoștință

the-skys-not-the-limit

Minunata mea prietenă Florica Mihai, care mi-a făcut prima dată Bars și care mi-a predat o clasa de Bars m-a provocat să scriu despre ce a adus Bars în viața mea.

Si recunosc, că în momentul în care mi-a zis asta eram ocupată, am zis ca “o să scriu mai încolo”, “aaaa vezi ca am un articol de site” și mai târziu seara am zis să îl recitesc pentru ca cumva simțeam ca momentul în care l-am scris cumva era foarte departe.

Access Consciousness Bars a schimbat totul în viața mea, a deschis ușa unor oportunități extraordinare, m-a făcut să invit în viața mea oameni care m-au făcut să prind aripi sau ale căror aripi și le-au deschis ei în prezenta mea dincolo de ce și-au imaginat vreodată. Si parcă cumva abia acum învăț să zbor.

Pana la Bars erau prinsa cumva în ițe, povesti ale mele sau ale altora, pe care cumva le-am crezut și le-am făcut adevărate în universul meu.

Am întrebat de zeci de ori zilnic, “Ce altceva e posibil?” și s-au deschis uși și s-au deblocat situații pe care le consideram de nerezolvat.

Am devenit conștienta de cat de mult îmi creasem viața încercând să evit ceea ce nu îmi doream să experimentez, dar fără  fi conștientă că pot alege orice altceva în orice moment,  stând în situații sau în relații cu oameni care nu mi se mai potriveau sau care încercau să mă potrivească în “cutiuțele” lor.

Am înțeles că așa cum zice cântecul “ The sky is the only limit”- cerul e singura limită, dar și cerului, pământului, universului le poți cere să  participe și să contribuie la viața pe care alegi să o trăiești.

Am înțeles că nu exista corect sau greșit în ceea ce mă privește pe mine sau pe ceilalți, nici bine sau rău, că sunt doar niște judecăți care nu îmi aparțin.

Access Consciousness Bars a făcut  loc, spațiu nou în capul meu, corpul meu și în viața mea din care am putut în sfârșit să aleg altceva, să aleg eu din ceea ce crea ușurința și libertate.

Vrei să trăiești viața pe care ți-o dorești cu adevărat?

Ce poate fi o contribuție pentru tine?

Te invit să alegi o clasa Access cu un facilitator acreditat Access de oriunde din lumea asta (ii găsești pe accessconsciousness.com, sunt 36 din Romania  http://www.accessconsciousness.com/facs_list.asp)  cu care crezi ca rezonezi și învață Bars sau orice altceva, sau ascultă emisiunile voiceamerica.com cu Gary Douglas și Dr. Dain Heer sau caută materiale net, sau filme de Youtube, unele traduse și în romana, grupurile Access Consciousness de pe Facebook.

Sunt recunoscătoare pentru fiecare din voi, voi care știți din totdeauna că există ceva mai mult decât ce se zice realitatea asta că este posibil, DA, voi  fiecare dintre voi, sunteți din voi o invitație la conștiință.

Și conștiința e doar una, a mea, a ta, a tuturor.

Cu recunoștință,

Agnes

girl-quiet-768x512

6 modalități de a amuți criticul interior

girl-quiet-768x512

Ești  blocat în propria sporovăială  negativă încercând să-ți dai seama unde ai greșit? Dacă ai petrecut o zi întreagă ascultându-ți gândurile, ai putea fi șocat de cât de mult te auto-critici.

Un studiu recent arată că multe femei se critică de mai multe ori pe parcursul unei zile, dar nici măcar nu consideră asta ca fiind judecata de sine, crezând că sunt cinstite sau realiste. Cele mai multe se vor judeca de zi cu zi începând înainte de 9.30 am.

Și, din experiența personală, pot să vă spun că nu doar femeile cad pradă capcanei auto-judecății.

Cei mai mulți dintre noi am fost învățați că, dacă ne criticăm, analizăm și să ne judecăm suficient vom găsi modul în care  putem face viața noastră mai bună. Dar, nici o cantitate de critici, indiferent de cât de  “constructive” ar putea fi, nu vor ajuta ca lucrurile să devină mai minunate în viața ta, sau în a altcuiva.

Cum ar fi dacă nu ar mai  trebui să cauți în mod continuu ceea ce este bine sau rău la tine?

Cum ar fi viața ta dacă te-ai opri în a te judeca?

Iată cele 6 lucruri pe care le poți face chiar acum pentru a rupe ciclul de auto-criticism și judecată, care este conceput în a te opri în a deveni cât de grozav poți fi!

 1. Devino prieten cu marele semn roșu, STOP! Poate să pară ridicol de simplu, dar de multe ori, ce e simplu este cel mai eficient. Data viitoare când aluneci pe panta gândurilor negative sau critice, senzații sau emoții, vizualizează un mare semn roșu STOP în mintea ta și spune STOP. Pe bune – trebuie doar să te oprești! Facem discuția neplăcută din capul nostru atât de importantă și semnificativă, și decidem că trebuie să o depășim și să ne dăm seama ce e cu ea în scopul de a merge dincolo de ea. Și dacă nu faci asta? Cum ar fi daca pur și simplu spui , “Oh, OK, Bună ziua judecată, și nu, mulțumesc. La revedere! ” Poți sa faci asta. Încearcă și vezi.
 2. Alege să fii fericit. Mulți dintre noi cred că trebuie să avem anumite circumstanțe externe pentru a fi în sfârșit fericiți. Îmi pare rău, dar nu este adevărat. Cel mai simplu și cel mai rapid mod de a fi fericit este să alegi sa fi fericit. Nu mai căuta ce este greșit despre tine, și în schimb vezi ce-i bun la tine! Atunci când vezi ce e minunat despre tine, judecata și critica vor trece în plan secund. Atunci când te prinde critica, oprește-te și întreabă în schimb: “Ce e bine la mine și nu îmi dau seama?”. Acesta este un instrument excelent pentru strica “mașinăria” judecății care rulează continuu același ciclu, iar și iar.
 3. Sărbătorește-te zilnic. Pe ce iți pui atenția se va dezvolta. Fă-ti o prioritate din a pune atenția asupra a ceea ce iți dorești sa ai mai mult în viața ta – cum ar fi să te sărbătorești mai degrabă decât te desconsideri. Așeza-te o clipa și întreabă-te: “Dacă azi  m-as sărbători pe mine și viața mea, ce as alege?” Și vezi ce idei diferite apar. Și apoi, să ia măsuri și îndeplinește-le!
 4. Mișcă-ți corpul. Din punct de vedere chimic, mișcarea corpului este o modalitate prin care să scapi de gânduri și emoții negative. Dansează în living cu muzica data tare. Fă “roata” în fundul curții. Când iți miști corpul și ii dai voie capului tău să se curețe, dintr-o dată lucrurile care erau atât de teribile și rele acum câteva minute nu mai sunt așa de importante.
 5. Vezi partea amuzantă a lucrurilor. Râsul vindecă. Când râzi, este greu să faci lucrurile semnificative sau să le menții negative. Râsul iți permite sa vezi ușurința și umorul în toate. Dă-ți voie să râzi nebunește până când tot ce te bloca în starea pe care o aveai și nu va mai avea forța asupra ta. Atunci când nu mai renunți la puterea ta, orice se poate schimba.
 6. Înconjoară-te de oameni fericiți. Dacă observi că oamenii din viața ta tind să fie negativi și critici, acest lucru se “lipi” de tine și te vei simți ca și cum asta este tot ceea ce este disponibil. Petrece-ți timpul cu oameni care sunt fericiți și recunoscători și vă inspiră pentru a vedea frumusețea și bucuria disponibile în viață. Gândește-te la 3 persoane din viața ta, care sunt așa, fă-ti timp să ii suni și să petreci timp cu ei. Dacă nu ai pe nimeni de genul asta în viață, poate că acum este timpul să iți cauți noi prieteni!

 

Articol de Dr. Dain Heer, co-creatorul Access Consciousness – articolul original il găsiți aici

http://www.pickthebrain.com/blog/how-to-silence-your-inner-critic-2/#UXimHgDRVefvQJRd.99

helen

Procesul de Corp Access MTVSS – Un proces de corp pe care l-am putea folosi oricât de des

helen

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) este unul dintre cele mai vechi din multele și uimitoarele procese de corp Access Consciousness®, o compilație de aproape 30 de energii diferite, care se activează în organism în timp ce se face acest proces.

MTVSS este frecvent “instrumentul potrivit” pentru a anula aproape orice disfuncție din corp, deoarece limitările blocate în celule sunt eliberate.

MTVSS poate fi folosit de o mie de moduri diferite și de fiecare dată se creează o posibilitate diferită.

La ce este bun MTVSS? Poate schimba o gramadă de lucruri în corp care crezi că nu pot fi schimbate, în special la cei care cred cu tărie în modul de gândire occidental și medicina occidentală.

De exemplu, mulți participanți la clasele de Access Consciousness® l-au folosit pentru a inversa și schimba în corp boli cum ar fi cancer osos în stadiul 3, cancer ovarian, cancer de vezică urinară, diverse afecțiuni artritice, leziuni sportive și multe altele.

Cu cât faci mai des MTVSS, cu atât mai bine! Cu cât îl faci și îl primesti mai des, cu atât mai mult corpul tău poate primi, și cu atât mai mult poate invita vindecarea în alte corpuri. MTVSS este în acord cu ceea ce Gary Douglas și Dan Heer afirma ca să fi într-un corp pe planeta Pământ ar trebui să fie  o măreție, nu o limitare.

“MTVSS unlocks-the-body-blueprintdizlocă tiparul  impus forțat pe corpul tău. Făcând procesul de 20-30 de ori îi permiti corpului să apară așa cum a fost el conceput, nu cum punctele de vedere și implanturile impuse îl fac să apară“, spune Gary Douglas.

Anulând acest model poate duce la rezultate la care s-ar putea să nu te aștepți. Acest proces creează atât de multă schimbare când îl primești încât prietenii tăi, care nu sunt familiarizați cu schimbările dinamice pe care MTVSS și alte procese ale corp Access Consciousness® le pot crea, se pot întreba ce este diferit la tine, cât de multe kilograme ai pierdut, dacă ai părul aranjat altfel sau dacă ai primit un tratament corporal general de înfrumusețare.

Atunci când primesti MTVSS, primesti o transformare generală a corpului – MTVSS oferă o transformare din interior spre exterior; pentru a deveni măreția de a fi tu și corpul, asa cum au fost menite ele să fie.

Procesul poate fi primit în cadrul unei ședințe individuale sau poate fi învățat în cadrul unei clase de proces de corp.

Abuz

Dincolo de abuz – Procesul de Corp Access Consciousness Abuse Hold

Abuzul îmbracă multe forme și are multe fețe. De multe ori atât este de bine deghizat încât nu ne dam seama că este abuz. Vine pe multe căi, de la alții sau de la noi înșine. Există o grămadă de feluri de abuz, de la cele mai evidente până la cele mai subtile otrăvitoare forme de abuz. Din momentul în care ne naștem suntem asaltați de societate, religie, politica, bani, culturale, ce sex avem, la cum suntem crescuți, cum arătăm, ce gândim, cum ne comportam până la auto-abuz pe care îl perpetuam în diverse forme. Lista abuzurilor este fără de sfârșit, de oameni, de locuri, lucruri care ne subjugă, ne fac mici și insignifianți, ne distrug potența și creativitate…… pe cine suntem noi cu adevăr în TOTALITATE.

Cum ar fi dacă există o modalitate de a nu mai permite abuzului să te oprească în a trăi viața pe care știi că este posibilă? Procesul de Corp Access Consciousness Abuse Hold (Procesul de Corp pentru Eliberarea Abuzului Reținut/Înmagazinat în Structuri) este un tehnică puternică energetică care se realizează cu mâinile, care asistă atât corpul și ființa să elibereze abuzul reținut / înmagazinat în structurile voastre și schimbă tot ceea ce a fost blocat în corp din cauza abuzului.

Ești gata pentru a trăi o viață neinfluențată de abuzurile la care ai fost supus? Fă o alegere și alege să primești acest proces de corp uimitor. Iți poate schimba viața. Este timpul să iti permiți atât tu cât și corpului tău să vă bucurați din nou? Ce altceva este posibil?

Procesul de Corp Access Consciousness Abuse Hold este un proces care se realizează în două etape.

PRIMA PARTE :

Descărcați și ascultați Clasa “Original Clearing of Abuse”

Poate fi achizitionat accesand urmatorul linkMP3 Clearing the issue of abuse

130481-Cuddling-Dogs

Eu ascult acest audio de multe ori noaptea, dar și în timpul zilei, acasă și în mașină. Poate fi pus și animalelor care au suferit diverse forme de abuz. Câinele meu iubește aceasta clasa, de multe ori doarme cu capul pe tableta care reda clasa.

Dacă alegeți să ascultați, acest lucru va debloca ceea ce Gary Douglas numește punctele de vedere psihologice care se creează ca urmare a faptului că ești abuzat.

Se recomandă să asculți cel puțin treizeci de ori, dacă ați fost abuzat fizic sau sexual. Până în corp nu se mai resimt senzații fizice. Aceasta poate include ascultarea pe un volum redus (nu tăcut), atât în timpul nopții, având un efect la fel de bun ca și atunci când ești treaz.

Eliberarea punctelor de vedere psihologice înseamnă că corpul vostru este pregătit pentru a elibera abuzul fizic, care este blocat în corpul vostru atunci când primiți procesul de corp.

CEA DE A DOUA PARTE:

După ce ați ascultat și a redat acest mp3 pentru numărul necesar de ori – veniți personal la sesiunea de Proces de Corp Abuz Hold.

“Procesul” în sine este destul de simplu și este realizat cu o energie de încredere, onorare, vulnerabilitate și acceptare care invită organismul să elibereze tot ceea ce acesta a fost blocat în corp datorita abuzului și tot ce a creat acesta ulterior în viața voastră.

Cum ar putea fi și pentru voi acest proces?

Mărturia dr. Lisa Cooney – terapeut, abuzată ani la rândul, căreia terapeuții ii spuseseră ca la ceea ce se poate aștepta în cel mai bun caz este o viață “funcțională”

“Când am experimentat Procesul de Corp Access Consciousness Abuse Hold, am experimentat ceva am așteptat, sperat, tânjit după … libertate, spațiu, o liniște adâncă în interior și bucurie. Am găsit vulnerabilitate, blândețe, o dragoste … de mine … … de a fi, de viață … și existență. Ca și cum puteam respira din nou … iar corpul meu se regăsise! Cum poate fi și mai bine decât atât? Era ca și cum mâinile pe corpul meu au fost cheia de deschidere, de deblocare ale unei cuști, invizibile din exterior, dar cunoscute numai de mine în interior și care crea un război cu mine. Și procesul în sine a evocat amintiri somatice și le-a disipat fără efort, dezmembrând intr-un mod spațios barele cuștii. Am devenit liberă . “

Aceste sesiuni nu sunt despre a supraviețui abuzurilor sau de a trăi cu ele.

Ele sunt mai mult despre a merge dincolo de povești în care fost judecați, limitați și minimizați, de a crea dincolo de ceea ce a fost creat până acum și a pășii în a crea din spațiul posibilităților infinite care există pentru noi toți.

Acest lucru este pentru tine, dacă ești gata să treci dincolo de ceea ce te oprește să trăiești viața pe care o meriți cu adevărat.

Programări la telefon 0745122583

image-1221-800

Cui aparține asta?

 

image-1221-800

Întrebarea “ Cui aparține asta?  este un instrument care iți permite să iți golești mintea.

V-ați simțit vreodată triști fără nici un motiv? V-ați simțit vreodată brusc supărați sau fericiți și nu știați de ce?

Ați putea lua în considerare faptul că unele gânduri, sentimente și emoții pe care le aveți nu sunt chiar ale voastre?  Cât diferită ar fi viața voastră dacă cele mai multe dintre ele nu ar fi ale voastre? Ar fi mai ușoară? Mai veselă?

Vă dati seama cât de conectați sunteți la lumea din jurul vostru?

Am fost obișnuiți să considerăm că suntem gândurile, sentimentele și emoțiile pe care le percepem…. Cum ar fi dacă ați lua în considerare că o mare parte din ele nu vă aparțin?

Suntem toți extrem de receptivi, mediumnici chiar, adevărate “sugative”.

Cum ar fi  dacă mintea voastră ar fi plină de gândurile, sentimentele și emoțiile altor persoane?

Cum ar fi dacă ați putea să le lăsați să plece? Asta v-ar face viața mai ușoară?

98% din gândurile, sentimentele, emoțiile și intensitățile pe care le simțim la nivelul corpului și le numim dureri, nu sunt ale VOASTRE, nu fac parte din voi! Ele aparțin tuturor, dar  de multe ori de ceea ce  sunteți conștienți se simt ca și cum ar fie ale voastre – chiar dacă nu sunt.

Când simțiți ceva, un gând vă trece ceva prin cap sau aveți intensități fizice sau de orice altă natură (cum ar fi de exemplu: frici, depresie, anxietate) întrebați de fiecare data:

“ Cui aparține asta? E al meu/a mea, e a altcuiva sau e altceva?”

Dacă răspunsul pe care îl primiți este ca e al  vostru  “ POC & POD” (n.a. = despre acest instrument găsiți detalii în articolul “ Devino zâna bună a vieții tale”)  momentul în care v-ați aliniat și ați decis că este al vostru, și trimiteți-l înapoi emitentului cu conștiința atașată.

Dacă obțineți că nu este al vostru, trimiteți-l înapoi emitentului cu conștiința atașată.

Dacă este altceva, este a Pământului care încearcă să comunice cu voi. Returnați-i energia.

Este prea ușor să funcționeze? Prea ușor pentru voi? Sunteți dispuși să încercați?

Chestionează timp de 3 zile fiecare gând, sentiment, emoție și intensitate pe care le simțiți la nivelul corpului pentru a afla de fapt cate din sunt ale voastre.

Dr. Dain Heer ne explică acest instrument:

questions

Ce e în regulă cu mine și nu înțeleg?

questions

Așa cum v-am promis, o să vă prezint un alt instrument preferat din Access Consciousness.

Recent eram într-un magazin de haine unde o doamnă la vreo 55 de ani, vânzătoare, care îi zicea unei alte doamne “Cred că e ceva în neregulă cu mine… La vârsta asta nu mă doare nimic. Toată lumea în jurul meu se vaită, de una de alta și eu nimic….”.

Nu m-am putut abține și am întrebat-o: “Dacă e totul în regulă cu dvs. iar ceilalți sunt în neregulă?” S-a blocat preț de câteva secunde că și cum ar fi trăsnit-o ceva în cap. Am ieșit și magazin și ea continua să se uite după mine șocată.

De cate ori ne judecăm că și cum ar fi ceva greșit cu noi numai pentru că suntem diferiți? De cate ori ne-au judecat și abuzat cei din jur pentru că nu corespundeam proiecțiilor și așteptărilor lor?

Vă invit să vă întrebați:

Ce e în regulă cu mine și nu înțeleg?

Cum ar fi să vă schimbați perspectivă asupra voastră și a celorlalți?

Cum ar fi să nu vă mai comparați cu alți? Ce ar crea asta în viața voastră?

Iar dacă lucrurile nu ies așa cum vă doriți ce ar fi să vă întrebați:

Ce e în regulă cu asta și nu înțeleg?

Nu numai că vă scoate din starea de frustrare creată de faptul că nu v-au ieșit lucrurile așa cum vroiați, dar schimbând energia clipei respective vă veți schimba perspectiva, mergând mai departe.

Vă invit să descoperiți singuri.

kid

Access Bars schimbă viețile copiilor cu dificultăți de învățare

 

Articol tradus de pe blogul oficial Access Consciousness  găsiți aici varianta originală:

http://access-consciousness-blog.com/2012/04/access-bars-changes-the-lives-of-children-failing-in-schools/

Există o speranță nouă pentru copiii care se confruntă cu dificultăți școlare pe insula spaniola Mallorca, datorită eforturilor Dr. David Biddle, chiropractician și Facilitator Access Bars.

Biddle a devenit conștient de problema enormă legată de eșecul școlar ce a cuprins sistemul școlar spaniol, după o conversație cu fiica lui. In clasa ei de 25 de elevi, erau doar 3 sau 4 copii care nu aveau corijențe la nici o materie, iar eșecul la 5 sau 6 din 8 materii este des întâlnit.

Singura alternativă oferită de scoală sunt meditațiile suplimentare, ceea ce înseamnă că, acești copii trebuie să mai stea să învețe încă 2 ore, în plus pe langă cele 7 ore pe care le petrec la școală zilnic.

„Cum aș putea să îi ajut pe acești copii să se adapteze mai bine cerințelor școlii?” s-a întrebat Biddle. Și s-a decis să ofere ședințe de Bars copiilor, pentru a facilita funcționarea mai bună a creierelor lor și să le fie mai ușor să învețe și să rețină informația.

El și alți 7 Facilitatori de Bars au oferit 5 ședințe gratuite copiilor cu dificultăți școlare. Popularizarea în presa locală a creat multă conștientizare în jurul evenimentului și  au venit 50 de copii să primească Bars la biroul lui Biddle. 7 facilitatori de Bars au rulat ședințe de câte o jumate de oră copiilor, fiecare petrecând câte 3-4 ore de rulat Bars in sistem de voluntariat.

Unele dintre îmbunătățirile pe care părinții le-au semnalat au fost extraordinare. Un băiețel care se comporta foarte dur la școala și bătea copiii, s-a schimbat peste noapte. După prima ședință de Bars pe care a primit-o, s-a schimbat atât de mult, încât mama a fost sunată de la școală. S-a gândit, „Oh..încă o problemă cu fiul meu.”

Spre surpriza ei, cei de la școală au sunat-o să-i spună: „Nu știm ce ați făcut, dar copilul dvs. este complet diferit. Se poartă frumos cu toată lumea.”

Un alt băiețel care lua în mod regulat note de 1 și 2 la matematică, a ajuns să ia note de 10. O fetiță care înota în competiții a observat că i s-au îmbunătățit timpii de înot, ceea ce a mulțumit-o și pe ea și pe mama ei. Un băiețel care avea dureri cronice de cap a scăpat de dureri.

Un băiețel care abia putea să stea întins pe patul de masaj la prima lui ședință, acum vine, se întinde pe pat și se relaxează. Părinții lui sunt uimiți: „Copilul nostru nu se relaxa niciodată! Dar o face acum, de când a primit ședințele de Bars.”

Părinții raportează că, per ansamblu, copiii lor au devenit mai centrați, se poate comunica mai ușor cu ei acasă și se descurcă mai bine la școală.

Inițial Biddle a dorit să ofere ședințele pentru copii împreună cu cele pentru părinți, dar răspunsul fața de ședințele gratuite oferite copiilor a fost atât de copleșitor, încât nu a mai rămas timp pentru părinți. Acum mai mulți părinți au ales să facă Clasa de Access Bars și să le facă ei copiilor lor Bars acasă.

Deși Biddle avea avantajului spațiului generos cu multe mese de masaj, acest lucru nu este absolut necesar. Acest sistem poate fi duplicat oriunde, și oare unde nu se găsesc copii care să sufere din cauza școlilor care nu se adaptează nevoilor lor?

„Deschideți portița și lăsați să se întâmple ” sugerează Biddle.”Copiii au mare nevoie de asta!”.

Care sunt posibilitățile infinite?