Ce sunt Bars?

Bars (Barele) sunt 32 de puncte de pe cap care atunci când atinse ușor eliberează energiile blocate în creier și în corp, permițând schimbări extraordinare și ușoare.

Ce face o sesiune de Bars?

Bars ia toate considerațiile, gândurile, sentimentele, emoțiile, deciziile, hotărârile și credințele din orice viață, care sunt stocate electric în creier și le eliberează. Această eliberare se produce atunci când Bars sunt atinse; se permite ca reziduurile depozitate să fie eliberate.11221462_455863714620252_4657897218756722360_n
Similar cu
atunci când luminile se aprind în casa ta și tu acționezi întrerupătorul: rulând Bars permiți luminii tale să se aprindă. Energia universului devine disponibilă pentru tine și acest lucru deseori aduce multă pace, ușurință, bucurie și  glorie în viață.
Mai mulți medici, care sunt experți în biofeedback au raportat modificări ale undelor cerebrale, din unde beta la mult mai relaxatele unde theta în timpul unei sesiuni Bars de o oră. Din fericire pentru noi, în Access se știe de ani de zile că Bars schimbă funcționarea electrică a creierului.

La ce vă puteți aștepta după o sesiune Bars?

Fiecare sesiune Bars este diferită. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla după o sesiune de Bars este vă simțiți ca și cum ați fi primit un masaj excelent. Cel mai bun lucru care se poate întâmpla este ca toată viața să vi se schimbe.
Printre efectele cele mai frecvent raportate sunt: ai un sentiment crescut de pace și ușurință, devii mai puțin reactiv la situațiile care te-ar fi putut supăra în trecut, somnul devine mai odihnitor și profund, simți că orice a fost supărător înainte de ședința Bars nu mai contează.
Cât durează efectul unei sesiuni de Bars?
După ședința Bars, barele continuă a elibera energia blocată pentru totdeauna. De fiecare dată după ce vă rulați Bars, efectul devine mai dinamic.
Efectele cele mai dramatice tind fie observate în decurs de 3-4 săptămâni după sedința Bars.

Cât de des ar trebui să fie făcut Bars?

WEB-BERG-PHOTO-Access-Bars-CS-Sidebar-SEPT-14-adj-200-620x350
Dr. Dain Heer

Acest lucru depinde în întregime de tine. Cât de bine dorești să te simți? Cât de ușoară ai dori să fie viața ta?
Unii oameni întreabă de ce nu facem Bars în fiecare zi! Celor mai multe persoane le-ar place să li se ruleze Bars cel puțin o dată pe săptămână, sau ori de câte ori se simt stresate, irascibile sau au diverse situații mai mult sau mai puțin plăcute în viata lor. După orice fel de șoc sau traume majore, schimburi energetice de orice fel, se poate lua în considerare rularea Bars.

 Cine poate beneficia de pe urma Bars?

Oricine e dornic să stea o perioada într-o poziție relaxată. Unii oameni nu pot să aprecieze experiența relaxării și o consideră pierdere de timp, dar alte persoane interesate de schimbarea și îmbunătățirea vieților lor pot fi mai dornici de a experimenta.

Pot fi rulate Bars copiilor și bebelușilor?

 

Copii și bebelușii beneficiază fenomenal de pe urma rulării Bars . Ei sunt mai mult ca animalele decât ca adulții ceea ce înseamnă că sunt adesea mai dispuși să aibă schimbări rapide atât  în corpurile lor, cat și în ființa lor. Trebuie remarcat faptul că Bars la copii pot rula foarte rapid. Adesea ei vă vor spune când fiecare bară este rulată suficient pentru acea sesiune și când să treceți la următoarele bare, iar bebelușii sunt chiar mai rapizi!

Pot copii să învețe să ruleze Bars?

Absolut! Deoarece copii au mai puține considerații despre ceea ce este posibil și imposibil, ei pot rula bare, cu efecte foarte puternice și cu mai puține limitări. Copii au corpuri mici, dar ei sunt de multe ori dispuși să fie mai mari și mai puternici decât adulții din jurul lor. Ai văzut vreodată un copil care captează atenția întregii camere în care se află?

Cine poate face Bars altor persoane?

Oricine poate învăța să facă Bars. Nu este necesară nicio experiență anterioară în domeniul medical, cunoștințe în anatomie sau masaj! Tot ce vă trebuie este dorința de a învăța și de a  participa la o clasă, care durează o zi.

De unde provin Bars?

Bars au fost primite prin chanelling inițial de Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness, în 1990. Ele nu existau pe pământ, înainte de asta.

Pot beneficia de beneficiile Bars persoanele învârstă/bolnave/cu handicap?

Da.

Bars se poate face în timpul sarcinii?

Absolut! (Desigur, vă  sugerăm să-l întrebați mai întâi pe medicul dumneavoastră.)
Femeile care au primit Bars  în timpul sarcinii, mai ales în mod regulat, au  raportat că au avut nașteri mai rapideșimai ușoare, iar în cazul multor gravide  nu a mai fost necesara operația de cezariană.

 Cât dureazăo ședință Bars ?

 De obicei, o ședință Bars poate dura 60-90 de minute, deși acest lucru poate varia. Este întotdeauna mai bine să se facă Bars chiar și pentru  20 de minute, decât să nu se facă deloc!

 Care sunt efectele pe termen lung ale Bars?

Cei mai mulți oameni care au experimentat Bars în mod frecvent raportează că viața lor continuă să devină mai ușoară și mai bună.

Trebuie să faci Barsmai mult decât o dată?

Access și barele sunt despre alegere. Tu nu trebuie să faci nimic. Oamenii care au experimentat cel mai mari beneficii de la Bars sunt cei care l-au făcut/primit în mod repetat. E alegerea ta.

Pot Bars afecta problemele mentale sau psihologice?

Multe persoane care au avut probleme psihice și psihologice au fost în măsură să se renunțe la medicamente și au experimentat schimbări uimitoare legate problemele lor medicale. Desigur, noi recomandăm să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de întreruperea medicamentelor.

Cum funcționează Bars? Pot Bars face rău cuiva?

Nu. Bars nu se pot face greșit și nu puteți face rău nimănui rulându-le.

Este cineva căruia ii este contraindicat sau căruia nu ar trebui să i se ruleze Bars?

Nu exista nicio contraindicație. Pot face Bars chiar si cei care au peacemaker. Numai cei care nu doresc sau nu sunt interesați în a încerca.

De unde știi la ce să te aștepți după o ședință de Bars?

Nu știi! Fiecare sesiune Bars este diferită și nu există nici o modalitate de a prezice exact ceea ce se va “întâmpla.” In cel mai rău caz vă vețisimțica și cum ați beneficiat de un masaj fantastic, iar cel mai bun lucru care vi se poate întâmpla este ca toată viața să vi se schimbe în bine.

Poate Bars să vindece boli fizice și dureri?

Bars poate facilita conștiința, care  poate schimba oricare problemă din corp.
Unele dintre bolile fizice care s-au schimbat după o singură sesiune de Bars includ scolioza rezultând un “câștig” de 1-1/2″ înălțime, schimbarea orientării degetelor de la picioare, caz în care medicii recomandaseră o intervenție chirurgicală precum reducerea și dispariția a tot felul de dureri din corp.
Mulți oameni au folosit Bars în combinație cu alte instrumente de Access Consciousness pentru a face ca bolile “incurabile”, inclusiv cancerul, artrita, oboseala cronică, depresia, tulburarea bipolară să dispară.

Cum știi cât de multe ședințe Bars vor fi nevoie pentru ca cineva să se vindece?

Din nou, nu știi! Simptomele sau boala vor dispărea, atunci când  și corpul este pregătit pentru a elibera considerațiile (gânduri, sentimente, emoții, convingeri, decizii, hotărâri din orice viață), care fac ca boala/simptomul să existe.

Acest proces nu este liniar, ceea ce înseamnă că pentru o persoană o anumită boală/simptom  poate dispărea după o ședință sau pentru o altă persoană ar putea dura mai multe ședințe și nu este ceva greșit în asta. Este doar diferit. Rezultatele sunt determinate de persoana care primește sesiunea Bars și de  corpul ei.

Când ar trebui să primesc o ședință Bars?

Oricând v-ar plăcea să vă simțiți grozav. Persoanele care practica Bars de ceva timp obișnuiesc  le ruleze frecvent, făcând o sesiune în plus ori de cate ori sunt prost – dispuși sau au avut o zi proastă sau provocatoare.

Sunt Bars ca Reiki sau ca terapia cranio-sacrală? Sunt puncte de acupunctura?

Bars nu a existat niciodată pe pământ înainte de a primite prin  channeling de Gary M. Douglas. În timp ce punctele Bars pot părea a fi puncte cranio-sacrale sau de acupunctura, ele au o funcție diferită atunci când sunt rulate ca puncte Bars. Nu e nicio altă metodă care poate genera transformările dinamice care sunt create de Bars.

Practicanții Reiki au tendința învăța foarte repede Bars deoarece aceștia sunt deja familiarizați cu energia. Practicanții Bars au experimentat transformări benefice vaste decât ceea ce  experimentează în viața lor. practicanții Reiki.

Trebuie să stai întins când se face Bars?

A sta culcat nu este necesar. Acesta poziție îl relaxează pe cel care primește în cele mai multe cazuri,  și oferă ușurință și confort pentru cel care face Bars. Dacă a sta culcat pe o suprafață plană este o problemă, un scaun rabatabil sau orice scaun confortabil.

Știința este uimită de Access Bars!

Pentru a-l asculta pe neurologul de renume Dr. Jeffrey L. Fannin, care povestește despre ce a constatat  întâmplă în creier după o sesiune de Access Bars apăsați aici!

 

 

Articol tradus din limba engleză de Agnes Toma

Titlu original: Frequently Asked Questions About The Bars

Frequently Asked Questions About The Bars