Cerere și alegere …pas cu pas

Când vorbesc oamenilor despre cerere și alegere, uneori este ca și cum acestea sunt total în afara lumii lor. Este ca și cum caută mereu informația sau instrumentul perfect care le va aduce schimbarea.

Cauți ceva care chiar funcționează?

Cum începi să creezi ceea ce TU ți-ai dori să creezi în viața ta?

Ai mai jos niste pași, simpli care te pot ajuta sa schimbi lucruri zi de zi, pas cu pas:
Cere ceva concret (cu hotărâre) – Din energia “Știi ceva, asta se va schimba și va apărea altceva!” Această cerere permite universului să știe că ești hotărât și să te susțină.
Cum ar fi dacă toate acele lucruri pe care le-ai judecat că nu le poți avea, sunt de fapt posibile? În loc să respingi ceea ce este posibil și ce creează alți oameni, cum ar fi dacă le-ai putea permite să te inspire? Niciodată nu apare cum crezi tu ca o să apară 🙂
INTREBARE : Ce ar fi necesar ca eu să am asta?
Pune o întrebare – fiecare întrebare pe care o pui deschide o posibilitate complet diferită. Atunci când ceri și apoi pui o întrebare, “De ce ar fi nevoie ca asta să apară într-un mod diferit?”, tu deschizi uși pe care nu le-ai văzut niciodată înainte.
INTREBARI UTILE :
Cum ar fi ca asta să apară?
• Ce altceva este posibil?
• Cum devine și mai bine de atât?
Alege și acționează – Trebuie să alegi și să acționezi! În această realitate, încă trebuie să FACI, de asemenea. Te rog, nu limita ceea ce poate apărea, prin refuzul de a acționa atunci când este necesar. Va fi necesar să FACI ceva diferit ca să creezi ceva diferit.
Primește tot ce vine către tine– Pentru ca asta să funcționeze, trebuie să fii dispus să primești tot ceea ce apare, fără judecată sau excludere. Ai încredere în Univers.
INTREBARE: Ce energie, spațiu, conștiință, alegere, magie, miracole si posibilitati pot eu fi ca să primesc tot ce nu am fost dispus să primesc?
Folosește bagheta magică – Cere să distrugi și să decreezi și să lași să plece tot ce ai creat sau ai crezut, care nu permite ca asta să apară cât de curând posibil. Apoi rulează fraza de curățare (bagheta ta magică😉) . Mai multe despre ea pe www.theclearingstatement.com
Tu nu controlezi când apare ceva, sau exact felul în care arată asta. Universul o face.
Universul este conștient de POSIBILITĂȚILE INFINITE, dincolo de orice ți-ai putea imagina, visa sau crede.
Un prim pas în a pune întrebări și a îți da voie să primești este să alegi și să faci un curs de Access Bars.
Tags: No tags

Comments are closed.