Corectarea vederii, fara ochelari sau operatii corective

Corectarea vederii – proces de corp Access Consciousness

Corectarea vederii este un proces de corp Access Consciousness. Ce schimbare vrei să VEZI?

Vrei o vedere mai bună, dar nu vrei ochelari, lentile de contact sau operații corective?

Te holbezi constant la scrisul  sau la imagini mici de pe calculator, telefon sau alte dispozitive care îți fac ochii să lăcrimeze și ochi obosiți sau inflamați și/sau dureri de cap?

Ai suferit vreun fel de trauma la ochi?

Ti-ar plăcea sa înveți un proces de corp de la Access Consciousness simplu și dinamic care te-ar ajuta să îți corectezi vederea în mod natural?

Access Correction Vision este un proces de corp manual, uimitor și delicat, care nu numai că activează peste 16 energii vindecătoare în ochii și în corpul tău, dar te ajută de asemenea să eliberezi judecățile pe câte le ai despre îmbătrânire și vedere.

S-a constatat ca cei care primesc acest proces de corp elimină nevoia de a purta ochelari după mai multe sesiuni. Poate îmbunătăți de asemenea vederea nocturnă și poate fi rulat pe animale. Aceste energii vindecătoare pot de asemenea sa deblocheze și să reverseze îmbătrânirea, degenerarea și boala din alte zone din corp.

Învață cum să începi să îți incluzi corpul în alegerile tale.  Învață cum să asculți de ce are nevoie corpul tău și fi dispus să fii surprins despre ce observi ca corpul tău vrea de fapt și are nevoie pentru o vedere perfectă.

Tags: No tags

Comments are closed.