Dacă NU BANII sunt de fapt problema……

meeeeDe cate ori ați auzit, banii PUT, banii Ochiul Dracului, Banii sunt urâții, sunt puțini, cum apar așa și dispar, etc ……  și cu toate astea vă mirați că in viața voastră LIPSESC sau PUR și SIMPLU vă dispar din buzunare sau  printre degete…..

Dacă ar fi vorba despre altceva ați putea crea o legătură de iubire cu ceva despre care credeți că pute, este al diavolului, este urât și insuficient, cu cineva sau ceva despre care credeți că este cauza tuturor problemelor din viața dvs.?

Ai început să-i urăști pe ei care au mai mult decât tine? Cum ai putea să devii ceea ce urăști? Chiar crezi ca să obții bani mulți trebuie să faci ceva ilegal sau să fentezi autoritățile statului?

Iubiți sau urâți banii?

Fiecare gând, idee, atitudine, decizie sau convingere finală  despre care ați decis că nu pot fi altfel, solidifică energia și creând obstacole care limitează capacitatea de a primi și crea în acea arie a vieții. Ați decis că trebuie sa muncești din greu să ai bani? Ai spus de atâtea ori încât a devenit o realitate faptul ca banii sunt putini? Te poate contrazice cineva?

Ați încercat vreodată să vorbiți cu cineva care își susține o anumită idee? Este ca și cum ai încerca să treceți printr-un zid de cărămidă. Asta pentru că de fapt de fiecare dată când cineva susține un punct de vedere fără a mai asculta alte idei, creează un zid energetic/ o barieră energetică.

 Orice ai decis face fluxul de energie să nu mai circule prin corp ceea ce duce la stres, insomnii, nervozitate.

Ați putea deveni un magnet pentru ceea ce respingeți din start, urâți și disprețuiți, căruia nu-i recunoașteți valoarea?

Cum ar fi dacă ați renunța la toate punctele de vedere despre ce însemna bani, prosperitate, despre a primi in viața voastră? Cum ar fi dacă ați deveni pur și simplu un magnet către tot și toate, fără nicio frică și fără nicio prejudecată?

Cum vă sună asta?…

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.