Despre invitațiile noastre……

leapCând ceea ce spui este adevărat și nu ai nici o judecată, ești un tip diferit de invitație”. Gary Douglas

Tocmai ii povesteam colegului meu despre o „întâmplare” de aseară când am citit pe Facebook acest citat de Gary Douglas și am realizat că poți fi asta în orice moment, fără să o faci intenționat.

Aseară m-au invitat niște prieteni la o bere în Centrul Vechi, motiv pentru care m-am decis să iau un taxi.

În drum spre locație, am sunat-o pe o doamnă dragă sufletului meu, să-i urez „ La mulți ani”. M-a întrebat ce mai fac și am început să-i povestesc pe foarte scurt faptul că am început să predau Bars Access Consciousness și că am fost la Dusseldorf unde am ținut o clasă, apoi am fost la Dublin la o clasă cu Gary Douglas, chiar azi am avut o clasă de Bars și că în general sunt foarte ocupată. I-am spus foarte entuziasmată de cum e viața mea acum plină de culoare, aventuri, cunosc oameni minunați și că mă bucur de fiecare clipă. Simt că trăiesc cu adevărat. Doamna curioasă m-a întrebat „Ce este Bars?”. Îi turui pe nerăsuflate că pe cap sunt 32 de puncte care apăsate ușor eliberează gânduri, ideii, emoții, stresuri stocate și care iți oferă cel puțin o stare de bine, liniște și pace. Dar că sunt mult mai multe instrumente în Access care mie mi-au schimbat viața ….. Închei discuția cu doamna spunându-i că cu prima ocazie, dacă vrea, ii fac și ei o sesiune de Bars.

Taximetristul curios mă întreabă: „ Doamnă, chiar așa e? Pot să v-o aduc pe nevastă-mea care e atât de stresată și nu mai știu ce să-i fac?” I-am dat numărul de telefon, râmând să ne mai auzim.

Uauau, deci atunci am realizat că iți poți aduce aportul la bunăstarea oricui și că într-adevăr daca este sincer si nu ai nicio judecată/prejudecată DEVII o INVITAȚIE în sine către un alt mod de viață, așa cum zice și Gary Douglas.

Tu ești cel care scrie invitațiile și le trimite în Univers…. Iar Universul iți răspunde în cele mai minunate feluri, dincolo de tot ce ai crezut vreo dată.

Fiecare zi poate fi o invitație, poți deveni tu o invitație către ceva diferit, este alegerea TA.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.