Abuz

Dincolo de abuz – Procesul de Corp Access Consciousness Abuse Hold

Abuzul îmbracă multe forme și are multe fețe. De multe ori atât este de bine deghizat încât nu ne dam seama că este abuz. Vine pe multe căi, de la alții sau de la noi înșine. Există o grămadă de feluri de abuz, de la cele mai evidente până la cele mai subtile otrăvitoare forme de abuz. Din momentul în care ne naștem suntem asaltați de societate, religie, politica, bani, culturale, ce sex avem, la cum suntem crescuți, cum arătăm, ce gândim, cum ne comportam până la auto-abuz pe care îl perpetuam în diverse forme. Lista abuzurilor este fără de sfârșit, de oameni, de locuri, lucruri care ne subjugă, ne fac mici și insignifianți, ne distrug potența și creativitate…… pe cine suntem noi cu adevăr în TOTALITATE.

Cum ar fi dacă există o modalitate de a nu mai permite abuzului să te oprească în a trăi viața pe care știi că este posibilă? Procesul de Corp Access Consciousness Abuse Hold (Procesul de Corp pentru Eliberarea Abuzului Reținut/Înmagazinat în Structuri) este un tehnică puternică energetică care se realizează cu mâinile, care asistă atât corpul și ființa să elibereze abuzul reținut / înmagazinat în structurile voastre și schimbă tot ceea ce a fost blocat în corp din cauza abuzului.

Ești gata pentru a trăi o viață neinfluențată de abuzurile la care ai fost supus? Fă o alegere și alege să primești acest proces de corp uimitor. Iți poate schimba viața. Este timpul să iti permiți atât tu cât și corpului tău să vă bucurați din nou? Ce altceva este posibil?

Procesul de Corp Access Consciousness Abuse Hold este un proces care se realizează în două etape.

PRIMA PARTE :

Descărcați și ascultați Clasa “Original Clearing of Abuse”

Poate fi achizitionat accesand urmatorul linkMP3 Clearing the issue of abuse

130481-Cuddling-Dogs

Eu ascult acest audio de multe ori noaptea, dar și în timpul zilei, acasă și în mașină. Poate fi pus și animalelor care au suferit diverse forme de abuz. Câinele meu iubește aceasta clasa, de multe ori doarme cu capul pe tableta care reda clasa.

Dacă alegeți să ascultați, acest lucru va debloca ceea ce Gary Douglas numește punctele de vedere psihologice care se creează ca urmare a faptului că ești abuzat.

Se recomandă să asculți cel puțin treizeci de ori, dacă ați fost abuzat fizic sau sexual. Până în corp nu se mai resimt senzații fizice. Aceasta poate include ascultarea pe un volum redus (nu tăcut), atât în timpul nopții, având un efect la fel de bun ca și atunci când ești treaz.

Eliberarea punctelor de vedere psihologice înseamnă că corpul vostru este pregătit pentru a elibera abuzul fizic, care este blocat în corpul vostru atunci când primiți procesul de corp.

CEA DE A DOUA PARTE:

După ce ați ascultat și a redat acest mp3 pentru numărul necesar de ori – veniți personal la sesiunea de Proces de Corp Abuz Hold.

“Procesul” în sine este destul de simplu și este realizat cu o energie de încredere, onorare, vulnerabilitate și acceptare care invită organismul să elibereze tot ceea ce acesta a fost blocat în corp datorita abuzului și tot ce a creat acesta ulterior în viața voastră.

Cum ar putea fi și pentru voi acest proces?

Mărturia dr. Lisa Cooney – terapeut, abuzată ani la rândul, căreia terapeuții ii spuseseră ca la ceea ce se poate aștepta în cel mai bun caz este o viață “funcțională”

“Când am experimentat Procesul de Corp Access Consciousness Abuse Hold, am experimentat ceva am așteptat, sperat, tânjit după … libertate, spațiu, o liniște adâncă în interior și bucurie. Am găsit vulnerabilitate, blândețe, o dragoste … de mine … … de a fi, de viață … și existență. Ca și cum puteam respira din nou … iar corpul meu se regăsise! Cum poate fi și mai bine decât atât? Era ca și cum mâinile pe corpul meu au fost cheia de deschidere, de deblocare ale unei cuști, invizibile din exterior, dar cunoscute numai de mine în interior și care crea un război cu mine. Și procesul în sine a evocat amintiri somatice și le-a disipat fără efort, dezmembrând intr-un mod spațios barele cuștii. Am devenit liberă . “

Aceste sesiuni nu sunt despre a supraviețui abuzurilor sau de a trăi cu ele.

Ele sunt mai mult despre a merge dincolo de povești în care fost judecați, limitați și minimizați, de a crea dincolo de ceea ce a fost creat până acum și a pășii în a crea din spațiul posibilităților infinite care există pentru noi toți.

Acest lucru este pentru tine, dacă ești gata să treci dincolo de ceea ce te oprește să trăiești viața pe care o meriți cu adevărat.

Programări la telefon 0745122583

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.