untitled

EȘTI UN CĂUTĂTOR?

untitledAi avut mereu sentimentul că viața este mai mult decât atât? Eu am încercat diverse până am descoperit Access Consciousness.

Am citit si practicat diverse filozofii orientale, occidentale, yoga, constelații familiale, terapii diverse, meditații, afirmații pozitive, NLP, astrologie, psihologie aplicată, etc.

De ce îmi place Access Consciousness este pentru că este total diferit de ceea ce am încercat până acum. Este un proces de învățare continuu pe care îl descoperi pas cu pas în fiecare zi. Și este foarte simplu. NU este o filozofie, dogmă, o cale «spirituală», metafizică sau set de convingeri cu care trebuie să fii de acord sau cărora trebuie să te conformezi. Aceste convingeri nu sunt de fapt decât niște seturi de judecăți care separă, împart realitatea în bine, rău, adevărat și fals. De aici, până la războaiele religioase nu mai este decât un pas.

Până la Access Consciousness absolut toate nu fac decât să stabilească un set de convingeri: Dumnezeu, zeități, puteri cosmice, stele, astre, zodii, bine și rău, de la care trebuie să pornești pentru a lua decizii. Practic de a iți stabili «cutiuța» din care funcționezi pentru a fi acceptat sau pentru a-ti justifica deciziile.

Access Consciousness iți spune din start că orice este posibil, că nu ai limite, că ești o ființă infinită care are infinite posibilități.

Este practic o metodă de a-ți descoperii puterea interioara, de a te reconecta cu cine ești tu de fapt  și de a alege ce este „adevărat” pentru tine, nu din regulile, convingerile, ideile altora.

Access Consciousness te face să „vezi” și să „funcționezi” ca o ființa infinită capabilă să fie și să știe totul. Practic te învață să fii  propriul „profesor” sau „maestru” tău fără a „înghiți” adevărurile și ideile altora.

Ce poate fi mai eliberator decât atât? Însemnă să renunți la judecată și să accepți totul ca pe un punct de vedere interesant.

Conștienta include totul și nu judecă nimic” spune Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness.

Access Consciousness iți oferă instrumente și tehnici pe care ești liber să le experimentezi și ești încurajat să le utilizezi pe cele care le consideri TU potrivite pentru a-ți crea în viață tot ce iți dorești (bani, relații, etc).

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.