IUBIREA ÎN FORMA CEA MAI PURĂ

IMG_20150312_144743

Tocmai m-am întors dintr-o călătorie magică din Irlanda, țara spiridușilor, zânelor, magiei și a frumuseții sub toate formele.

Am fost atinsă de magia clasei la care am fost și anume la prima mea clasă cu creatorul Access Consciousness, Gary Douglas, și de tot ce a venit către mine zilele astea….

Sunt ALTCINEVA și să o citez pe Alice din Tara Minunilor „Azi-dimineața știam cine sunt, între timp m-am schimbat de câteva ori” … și încă mă metamorfozez clipă de clipă…. Prințesa care a făcut că această magie să fie posibilă a fost AMELIA, o fetița superbă, minunată, cu care am fost binecuvântată să petrec aceste zile, care mi-a șoptit aproape neîncetat la ureche „Iubita mea! Frumoasa mea ! Prințesa mea”  și care îmi răsună ca o mantră în urechi.

Ce mi-a fost dat în această țară magică a fost IUBIREA, în forma ei cea mai pură, cea din inima unui copil, care m-a văzut intr-un mod în care nu a făcut-o NIMENI și care a fost pentru mine darul cel mai de preț pe care l-am primit de la viață până acum.

Sunt atât de recunoscătoare……. și AMELIA a fost cea care m-a făcut să-mi deschid inima și să mă VĂD pentru prima dată, lipsită de prejudecăți, judecăți, tipare sociale, mediatice și alte prostii pe care le-am „cumpărat” de la tot ce este în jur.

Pur și simplu a fost o celebrarea a vieții, a bucuriei de a trăi, de a cânta, de a râde nebunește, a purta pălării verzi (că tot e Saint Patrick 🙂 ), de a cânta colinde românești, adaptate în colinde „dublinești,” în taxi spre aeroport, a complimentelor spuse la tot locul de oameni dispuși să vadă frumosul, veselia și iubirea în orice formă ar apărea ele. Una dintre cele mai amuzante faze a fost atunci când ne plimbam prin centrul orașul și s-a apropiat de noi un tip mare de statură și care ii spune Ameliei „Ești minunată! Chiar și eu văd acest lucru! Si eu sunt din New York”……

Am înțeles și am trăit pe „viu” ce spune Gary Douglas „Conștienta include TOTUL și nu judecă NIMIC” și începi să vibrezi la unison cu tot ce este în jurul tău și înțelegi că singurul scop în viață este să te BUCURI cu adevărat de tot ce e vine spre tine, te înconjoară și te învăluie…..

IUBIREA este peste tot dacă o lași să vină către tine……………………..

Tags: No tags

One Response

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.