Spiritism-Spirits-193x250

La început a fost cuvântul. În prezent ce alegem?

Spiritism-Spirits-193x250Eram în mașina cu prietena mea, Aurora Puiu,  în drum spre Giurgiu, stăteam de vorbă și ascultam muzica… Sting. Vorbeam despre diverse și la un moment dat mi-am adus aminte de ultimul concert al lui Sting la București, din 31 iulie 2013. O zi superbă, cald, frumos, senin.

Au cântat și ne-am bucurat de Mike and the Mechanics care au cântat în deschidere.

Pe la jumătatea concertului, Sting a cântat “ Heavy cloud, no rain”. Pe parcursul cântecului s-au adunat nori grei, amenințători, deasupra București-ului, parcă ii chemam noi, cei  care cântam la unison cu Sting și trupa sa. Un tip din trupa chiar i-a atras atenția lui Sting.

Ultima piesa din concert a fost “Fragile” care spune în refren “Iar și iar/ Ploaia va cădea/ Ca lacrimi dintr-o stea”, când a început o ploaie torențială. Norii curgeau practic pe noi, apa era de o palmă pe stradă.

Asta apropos de creație mai mult sau mai puțin conștientă….

Nu realizăm cât de puternici suntem și ce angrenăm prin orice cuvânt, gând, ce creăm clipă de clipă  și ce generam la unison, prin cuvinte, prin muzică, prin rugăciune, prin cuvinte și nu numai….

“La început a fost cuvântul”.

Noi alegem ce cream în prezent și în viitor….. și ce distrugem. Atât de puternici suntem….. Dar aceasta realitate, societate, religiile și nu numai încearcă să ne convingă că suntem contrar…… Cine am fi dacă am deveni conștienți și ne-am recupera puterea?

Noi suntem magicienii acestei realități, chiar dacă conștientizăm asta sau nu.

Ce altceva mai e posibil?

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.