Tratament de echilibrare energetică globală

Reconectați-vă cu sursa și cu energia ei vitală.


*Detoxifiere
*Eliberare
*Revitalizare
*Reconectare

DE CE MASAJUL CELOR 5 CONTINENTE este cel mai bun masaj din lume?

Masajul celor 5 continente (M5C), grație propriei energii rezultate din parcurgerea și abordarea etapelor sale, deține capacitatea de a unii sinergetic mai multe tehnici ale lumii, combinând masajul, aromaterapia si energia magnetismului.

  • Cu un ochi de șoim, de tigru sau de dragon, M5C ne conduce în Asia bogată în tehnici precum Shiatsu și Tuina, care prin meridianele energetice fac corpul mai echilibrat.
  • Continuând cu tehnicile hawaianului Lomi-Lomi, care înseamnă „masaj unic/divin”, M5C oferă și efecte de „undă” ale vieții care inundă întregul corp, ducându-ne într-o relaxare benefică.
  • Trecând prin masajul turcesc, unde se practică în băile turcești, cu săpun, specialiștii agăță, prind mâinile și picioarele foarte energic și dinamic, cu o acțiune foarte eficientă și relaxantă.
  • Atingerile ayurvedice și conectarea chakrelor, ne trimit în India, unde marma/punctele energetice își au locul meritat în M5C.
  • Evident, ancorat pe terenul muscular și pe reperele anatomice ale corpului, M5C arată ca un masaj suedez.

Punctul forte al M5C este combinarea tuturor acestor tehnici într-un ritm și o energie a inimii, care își amplifică efectele de 1000 de ori.

Pe măsură ce iubirea își transmite mesajul în lume și la infinit, ne împărtășim pasiunea pentru masajul celor 5 Continente, prin mâinile și inima noastră, a celor care practică acest masaj.

Masajul celor 5 continente, este disponibil, acum în Romania

Masajul celor 5 continente

Tratament care combină energia reiki și/sau magnetismul reunind diferite tipuri de masaj din diverse culturi și origini. (lomi lomi, californian, suedez, tuina, presopunctură, ayurvedic.)

Metoda terapeutică de magnetism si Reiki asociată cu un masaj al intregului corp foarte puternic, lent și profund. Aceasta permite energiei vitale să curgă direct in interiorul corpului persoanei care primește acest masaj.

Este o formă de masaj conectat la energia vindecării interioare a persoanei și la energia universală. Forța vitală (kundalini) este ridicată ușor de-a lungul corpului și a coloanei vertebrale pentru a elibera o mare cantitate din această forță, în inimă.

Acest masaj biodinamic trezește procesele naturale de auto-vindecare prin descărcarea amintirilor emoționale greoaie și a toxinelor.

Precum o psihoterapie pentru corp, masajul permite să aibă loc o întreagă amplificare regeneratoare a energiiilor din corp și o restructurare a corpului. Se accesează și deschide memoria corpului, curățând treptat vechile traume și lăsând să circule liber energia plăcerii și a vieții (libidoul).

Această metodă de tratament oferă o eliberare fizică și mentală impresionantă.

Ne permite, încetul cu încetul, să restabilim o mare încredere în sine și o nouă vitalitate. Recâștigăm stima de sine și un sentiment de pace profundă, bucuria de a trăi și mai presus de toate. Se armonizează încărcăturile emoționale care blochează energia în corp.

În timpul masajului aplică preparate din uleiuri esențiale specifice diferitelor faze. Primul în detoxifiere, al doilea în relaxare, eliberare și ultimul în revitalizarea, reconectarea și stimularea sistemului imunitar.

Lista (neexhaustivă) a uleiurilor esențiale folosite în aceste preparate sunt arborele de ceai, lămâia, eucaliptul, lavanda, chiparosul, ravensara, niaouli, cimbru, ylang-ylang, vetiver, rozmarin, menta, mandarina, geranium și ghimbir.

 

 

 

Ai posibilitatea de a alege să primești un masaj cu un practician sau de a învăța acest masaj in cadrul unui curs de 2 zile.

Instruirea

De ce există atât de multă cerere pentru a învăța Masajul celor 5 continente?

Pentru dobândirea unei metode terapeutice, masaj, sau alte metode, sunt necesare deseori cel puțin o săptămână sau chiar luni. Costul acestor cursuri este legat și de numărul de ore de curs.

Predarea M5C, care reunește cele mai bune tehnici de masaj din diferite culturi si continente, a fost minuțios structurată. Aceasta permite ca în doar 2 zile, această metodă să fie dobândită si practicienii să poată face acest masaj imediat.

Practicienii (profesioniști sau neprofesioniști) pot oferi această tehnică după această pregătire și cu câteva ore de practică ulterioară. Se recomandă a practica imediat pentru asimilarea corectă a celor învățate.

Materialele de curs, fotografiile, videoclipurile și ingeniozitatea cursului sunt astfel concepute ca acesta poate fi integrat foarte rapid și aplicat direct clienților.

Aici ai o mica mostră a masajului https://youtu.be/SziYGgFtBKM

Beneficii pentru viitorii practicieni:

  • Ești instruit în această tehnică în doar 2 zile
  • Costul cursului este 540 euro, fiind mai mic decât ce există pe piață.
  • Materiale educaționale și videoclipul sunt foarte detaliate, permițând să fi eficient în a pratica cu succes acest masaj.
  • Ai posibilitatea de oferi o nouă tehnică, un brand nou, pe care din ce în ce mai multe instituții îl practică cu succes.

Obiectivul cursului

✅ Predarea întregii metode de masaj holistic, cu un videoclip complet de instruire pentru practică și un manual detaliat de 69 de pagini în format PDF, cu o prezentare pas cu pas și o revizuire generală.

✅ Explicarea proprietăților (fizice și psihice) ale uleiurilor esențiale folosite în această tehnică.

✅ Predarea detaliată a rolului și funcționării meridianelor.

✅ Obținerea unui certificat pentru a practica într-un cabinet privat sau într-un cadru familial.

La finalul acestui curs, participanții vor fi complet pregătiți pentru a efectua acest masaj. Vor fi necesare ulterior ore de practică pentru a integra cât mai bine tot ceea ce s-a învățat.

Masajul celor 5 continente, acum în Romania este predat de Agnes Toma, profesor M5C, iar calendarul cursurilor il găsiți aici