Access Fii tu

NU experiența face diferența … sau despre regăsirea puterii personale

Zilele astea mi-au venit în cap tot felul de amintiri și oameni din trecutul îndepărtat, sau mai apropiat.

Oameni care sub pretextul vârstei, experienței, sau al unui pogon de diplome, sau alte abilități – cum ar fi de a citi și memora cărți de spiritualitate, de dezvoltare personală- etc, au încercat de-a lungul vieții mele să mă facă să renunț la ceea ce percepeam eu, la ce îmi spunea vocea mea interioară, dincolo de povești și de roluri.
Nu doar să-i ascult, ci și să fac, ceea ce deciseseră ei că este bine pentru mine.

Cred că eram prin școală generală, când, după ce încercaseră să mă convingă să fac ceva, deși nu mai țin minte ce… mi-au adus unul din argumentele pe care îl considerau suprem: ” Ascultă-l că e mai în vârstă!”. Asta m-a enervat la maxim și am urlat … ” Dar ce credeți că dacă e mai bătrân, e automat și mai deștept decât mine?” În afara stupefacției și a palmei primite nu îmi mai amintesc mare lucru…

De-a lungul vieții, am avut tot felul de episoade de acest gen, în care diverși oameni, apropiați, prieteni, parteneri și/sau chiar terapeuți, mi-au încălcat spațiul personal, încercând să îmi impună punctele lor de vedere plecând de la premiza că diplomele lor, cărțile pe care le-au citit, sau, cine știe ce cursuri pe care le-am urmat, îi face mai competenți în a-mi modela viața după ideile lor.
Ne-alinierea la punctele lor de vedere s-a transformat, de cele mai multe ori, în diverse forme de respingere… unele având chiar tentă abuzivă… și mă considerau prea egoistă, prea dificilă, prea imposibilă, pe alocuri cu tente patologice.
Cine știe mai bine decât tine cine ești cu adevărat și ce este potrivit pentru tine?

Poate că acum câțiva ani, mi-aș fi pierdut timpul încercând să mă judec și auto-analizez, căutând și încercând să găsesc o cauză, sau un sens, elugubraților diverșilor prieteni, profesori, terapeuți și iubiți.
Dar, acum nu o mai fac…

Pentru că am conștientizat că singurul expert în tine ești TU! … tu ești cel care știi în fiecare clipă ce este cel mai bine pentru tine. Așa că ai curajul și dă la o parte: punctele de vedere la care te-ai aliniat, proiecțiile, așteptările, judecățile și separările celorlalți…

Îmi amintesc de cineva, căruia ii  lucram Access Bars, s-a uitat îngrozit la un moment dat la mine și mi-a spus “Dispar fără tot ce am decis că sunt, fără tot ce ai învățat și citit, eu nu mai sunt eu. Am muncit mult, am investit mult pentru asta”.

Oare? Ești tu doar o sumă de puncte de vedere, sau ești o ființă infinită care are percepții și cunoaștere infinită?

Dacă crezi că ești mic, te faci mic ca să corespunzi acestui punct de vedere. Să te asumi pe tine înseamnă să ai curaj… curajul de a fi judecat, catalogat, insultat, cu orice preț… Curajul de a-i face pe ceilalți să se simtă inconfortabil… Indiferent de orice risc… chiar de a îi pierde. Orice loc rămas liber în viața ta crează spațiu pentru ceva și mai măreț …

“Să nu îndrăznești să te micșorezi pentru confortul nimănui. Nu te micșora pentru oameni care refuză să crească.”

Cu toate experiențele personale, fiecare dintre noi suntem ființe infinite de dincolo de povești și de roluri.

De aceea, în Access Consciousness,  nimeni nu este considerat începător, mai presus sau prejos, datorită claselor urmate, vechimii în Access Consciousness sau certificărilor pe care le-a obținut.

În Access Consciousness ești invitat să fii mai mult, să găsești și să alegi, clipă de clipă, ceea ce este o contribuție pentru tine dincolo de orice poveste.

Ești invitat să devii propriu tău expert în ceea ce este adevăr pentru tine.

Ești invitat să alegi ceea ce crează mai mult și îți aduce bucurie.

 

Când ești TU, oferi lumii ceva ce nu a avut niciodată.

 

Despre Access Consciousness găsești mai multe AICI

Access Consciousness este un sistem PRAGMATIC de instrumente, procese, metode care te ajută să devii conștient în toate aspectele vieții, să eliberezi durerea din corpul tău, să iți faci viața mai ușoară în toate aspectele ei, să ai relații mai bune, să fii mai relaxat, mai fericit și să te simți împlinit, prezent in 173 de tari. Site-ul oficial îl găsești AICI

 

Tags: No tags

Comments are closed.