Oceanul în care trăim

Oceanul în care trăim

Trăim într-un ocean de senzații, sentimente, gânduri și emoții. Plutim în ceea ce emit cei din jurul nostru. 99,8 % din gânduri, sentimente și emoții nu ne aparțin… sunt de la cei din jur, cei pe care îi iubim, îi urâm sau pur și simplu îi vedem pe stradă. Acesta este oceanul în care trăim.

Societatea în care trăim se învârte în jurul lucrurilor pe care oameni le simt în minte și în corp. Și de multe ori sunt făcuți răspunzători pentru ceea ce simt sau ce nu simt. Demonstrăm că existăm ca indivizi prin ceea ce simțim…. și ne lăsăm ghidați de asta.

Cât de mulți dintre noi am conștientizat atât de intens ceea ce simt ceilalti încât am decis ca acele gânduri, sentimente și emoții sunt ale noastre? Obisnuieste-te să chestionezi mereu fiecare sentiment, gând și emoție pe care o ai, zilnic, așa cum te speli pe dinți. Dar mult mai des☺. “A cui e asta?” Dacă eziți în a răspunde mai mult decât o nanosecundă, nu e a ta. Mintea va cauta justificări pentru a face ca tot ceea ca îți trece prin minte sau corp să le  faci ale tale. Ca altfel s-ar putea să creadă cineva ca ești nebun sau medium☺. Cum ar fi dacă ai constata pur și simplu că sunt acolo ca atunci când  te uiți pe geam și vezi că plouă. Atât.

Ca ființă infinită ar trebui să percepem, să știm, să fim și să primim. Însă încercăm să ne adaptăm modului de funcționare al acestei lumi, încercăm să ne potrivim ea în dorința de a fi acceptați.

Cum ar fi dacă nu ne-am mai judeca, dacă nu am încerca să ne mai potrivim, dacă nu am fi nici corecți, nici greșiți, nici perfecți, nici defecți…. ci doar am fii? Dacă nu am mai aveam niciun punct de vedere despre nimeni și nimic? Cât spațiu ar aduce asta în lumea ta?

Noi alegem lumea în care trăim. Așa cum e ea. Putem trăi fără trauma/drama, fără telenovela continuă a acestei realități. Cum ar fi dacă am privi-o ca pe  lumea de care putem să ne bucurăm în fiecare clipă cu frumusețea și grandoarea ei.

Access Bars disipează toate aceste gânduri, sentimente, emoții în care trăim și pe care le facem ale noastre. Cum ar fi dacă ai avea mai mult ai aveam mai mult spațiul în minte și in suflet? Cum ar fi dacă tot ceea ce este în lumea exterioara nu te-ar influența, deloc? 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.