fantome, entități, demoni

Povestirile mele cu și despre entități…

Acum câteva săptămâni am avut plăcerea și onoarea să găzduiesc la București  două clase de specialitate Access Consciousness – Talk to the Entities (Vorbește cu Entitățile) facilitată de Goga Pecnik. Mai multe despre ea aici. Trebuie să recunosc că eram întrucâtva fascinată de acest subiect de când eram copil, dar nu aveam nici pe departe idee de măsura în care acestea sunt prezente în viața noastră și ne influențează viața, corpul și nu doar atât.

Aveam cumva ideea eronată că entitățile sunt doar îngeri sau fantomele sau demonii pe care îi vedem prin filmele în care creatorii de filme tind, în goana după senzațional și audiență, să exagereze și să deformeze imaginea acestora. Dar sunt mult mai mult decât atât, după cum avea să mi se confirme încă odată.

Dacă căutăm într- un dicționar explicativ al limbii romane ce (DEX) însemnă ENTITÁTE, entități, s. f. 1. (Fil.) -Existență sau realitate determinată. Interesant, nu? Deci ceva sau cineva determinat, adică definit.

Haideți să vă spun povestea care m-a determinat să scriu acest articol.

Ca o “întâmplare”, urcându-mă într-una din zile după clasa cu Goga în mașină, realizez și îi spun: “Știi Goga, astăzi se fac 17 ani de când a murit mama mea. E interesant ca zilele astea facem clasele despre entități, mai ales că cu toate că a murit de atâția ani, am cumva impresia că în ciuda faptului că sunt o femeie independentă care alege și creează diverse, încă simt că mama îmi conduce viața din umbră. Am tot lucrat pentru a mă debarasa de tot ce am preluat de la ea, conștient și inconștient, dar mai e ceva.” Atunci Goga mă întreabă dacă sunt dispusă să îi dau drumul mamei mele să plece. Interesant pentru că nu ma gândisem niciodată că ea e încă aici și că îi pot da drumul să plece.

Îi răspund ‘DA’ și în momentul ăla pornesc motorul de la mașină. Odată cu pornirea motorului se pornește și radioul unde CHICAGO cânta melodia “Hard to say I’m sorry/Get away”(E greu să spun îmi pare rău/ Pleacă) 

Hold me now
It’s hard for me to say I’m sorry
I just want you to stay
After all that we’ve been through
I will make it up to you
I promise to
And after all that’s been said and done
You’re just the part of me I can’t let goCouldn’t stand to be kept away
Just for the day
From your body
Wouldn’t want to be swept away
Far away
From the one that I love
Păstrează-mă acum
Mi-e greu să spun că îmi pare rău
Vreau doar să rămâi
După tot ce am trecut prin asta
Mă voi revanșa
Îți promit
Și, după toate acestea, au fost spuse și făcute
Tu ești doar partea din mine, nu pot să renunțNu as putea să stau departe
Doar pentru o zi
De corpul tău
Nu aș vrea să fiu alungat
Departe
De la cea pe care o iubesc

Nu e prima dată când primesc  diverse mesaje prin melodiile de la radio, dar asta chiar mi-a făcut să mă cutremur. Mama, cu toate că nu mai are corp fizic, era încă pe aici. Cutremurător, nu?

În timpul clasei am primit multe instrumente și am început să îmi fac “curățenie” în viață și în casă.

Am conștientizat că fără să ne dăm seama creăm, chemăm și menținem în viața noastră multe entități care ne dau viața peste cap, de fiecare dată când nu suntem dispuși să renunțăm la diverse persoane din viața noastră sau din contra când vrem să le ținem departe. Si nu numai….

Într-o seară am început să curăț entități care mă țin legate de diverse persoane care cu toate să nu mai sunt prezente fizic în viata mea din varii motive  încă le percep ca și cum ar fi prezente. I-am luat pe rând pe toți cei care îmi tot apar in minte, vii sau morți, și am început să “curăț” legăturile pe care le aveam cu ei. Am avut o noapte foarte obositoare și agitată. M-am trezit atât de epuizată ca după escaladarea unui munte. Sigurul lucru pe care mi-a amintesc este că l-am visat pe fostul meu partner care a plecat ca o vijelie din casa mea trăgând după el un troller cenușiu….. Foarte interesant.

Sunt multe de spus și pot fi făcute multe în legătură cu entități care fac oamenii să fumeze, bea sau să se drogheze…. Si despre entități care îmbolnăvesc diverse organe… Dacă vă interesează să explorăm acest subiect, vă invit la o ședință privată pentru a elibera entitățile care crează diferite neplăceri în viața voastră și în corpul vostru. Ce altceva devine acum posibil?

Dacă sunteți interesați, Goga Pecnik revine în Romania între 8-10 decembrie 2017, pentru a susține clasele Introducere și Începutul.

Eu sunt gazda acestor evenimente. Mai multe detalii despre clase aici

Tags: No tags

Comments are closed.