helen

Procesul de Corp Access MTVSS – Un proces de corp pe care l-am putea folosi oricât de des

helen

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) este unul dintre cele mai vechi din multele și uimitoarele procese de corp Access Consciousness®, o compilație de aproape 30 de energii diferite, care se activează în organism în timp ce se face acest proces.

MTVSS este frecvent “instrumentul potrivit” pentru a anula aproape orice disfuncție din corp, deoarece limitările blocate în celule sunt eliberate.

MTVSS poate fi folosit de o mie de moduri diferite și de fiecare dată se creează o posibilitate diferită.

La ce este bun MTVSS? Poate schimba o gramadă de lucruri în corp care crezi că nu pot fi schimbate, în special la cei care cred cu tărie în modul de gândire occidental și medicina occidentală.

De exemplu, mulți participanți la clasele de Access Consciousness® l-au folosit pentru a inversa și schimba în corp boli cum ar fi cancer osos în stadiul 3, cancer ovarian, cancer de vezică urinară, diverse afecțiuni artritice, leziuni sportive și multe altele.

Cu cât faci mai des MTVSS, cu atât mai bine! Cu cât îl faci și îl primesti mai des, cu atât mai mult corpul tău poate primi, și cu atât mai mult poate invita vindecarea în alte corpuri. MTVSS este în acord cu ceea ce Gary Douglas și Dan Heer afirma ca să fi într-un corp pe planeta Pământ ar trebui să fie  o măreție, nu o limitare.

“MTVSS unlocks-the-body-blueprintdizlocă tiparul  impus forțat pe corpul tău. Făcând procesul de 20-30 de ori îi permiti corpului să apară așa cum a fost el conceput, nu cum punctele de vedere și implanturile impuse îl fac să apară“, spune Gary Douglas.

Anulând acest model poate duce la rezultate la care s-ar putea să nu te aștepți. Acest proces creează atât de multă schimbare când îl primești încât prietenii tăi, care nu sunt familiarizați cu schimbările dinamice pe care MTVSS și alte procese ale corp Access Consciousness® le pot crea, se pot întreba ce este diferit la tine, cât de multe kilograme ai pierdut, dacă ai părul aranjat altfel sau dacă ai primit un tratament corporal general de înfrumusețare.

Atunci când primesti MTVSS, primesti o transformare generală a corpului – MTVSS oferă o transformare din interior spre exterior; pentru a deveni măreția de a fi tu și corpul, asa cum au fost menite ele să fie.

Procesul poate fi primit în cadrul unei ședințe individuale sau poate fi învățat în cadrul unei clase de proces de corp.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.