Să vă spun pe scurt povestea mea…… și despre cum Access Consciousness mi-a schimbat viața

Acum aproape 3 ani, am făcut o alegere în viața mea, deoarece mă simțeam captivă intr-o poveste cu care nu mă mai identificam, trăiam cu senzația că în fiecare zi mă uit la un film de slabă calitate, cu un scenariu slab, cu niște actori intre care nu funcționa chimia, deci lipsea magia :-), luminile erau șterse, culorile palide, iar regizorul era într-o transă fără de sfârșit………

Și am început să mă întreb ce aș putea fac să schimb asta, cum îmi pot regăsi bucuria de a trăi prezent, plenar fiecare moment al vieții mele, în corpul meu, cum aș putea să mă joc, să experimentez și să nu mă mai atașez atât de puternic de oameni, lucruri, situații, care mă fac să mă simt încorsetată și nefericită.

Numai faptul că am început să mă întreb cum pot să-mi schimb viața, a făcut ca din senin să apăra oameni noi, evenimente noi, seminarii noi, etc, care mai mult sau mai puțin voit m-au făcut să văd că există multe căi pentru a te regăsi.

După ce am încercat câteva metode, seminarii și alte chestii despre care nu auzisem, dar despre care mi-am dat seama că au fost utile la momentul lor…. o doctoriță homeopat, devenită ulterior bună prietenă, mi-a spus privindu-mă în ochii intr-un fel foarte convingător: Să știi că am descoperit ceva care funcționează cu adevărat  “ACCESS CONSCIOUSNESS”.

Fiind mai curioasă din fire, imediat mintea mea a început să lucreze și să se întrebe ce o fi chestia asta pe care cu toate că știu engleză destul de bine, nici măcar nu pot să o pronunț :-).

Așa am ajuns pe la sfârșitul anului 2013, la dr. Carleta Tiba, care a adus Access Consciousness în Romania și care făcea un curs de câteva ore, cu un “proces de corp” care te ajută să iți alegi partenerii care să aducă în viața ta numai lucruri care te îmbogățesc cu adevărat, independent de alte criterii alese arbitrar, auzite de la mama, tata, societate sau teoriile citite din cărțile de specialitate de care suntem toți plini. Întâlnirea aceea a fost primul meu contact cu Access Consciousness. Prin câteva întrebări puse la obiect, am început să văd puțin diferit atât trecutul meu, cat și prezentul.

Am înțeles atunci că toți funcționăm din “programe” instalate cu stăruință de când ne naștem și nu numai, de părinți, educatori, societate, cărți, filme, programe TV, etc care nu fac, de când ne-am născut încoace să ne spună cum trebuie să fim, ce trebuie să credem, ce putem fi, ce nu putem fi, cum trebuie să arătam, etc. A fost un moment de conștientizare și tot atunci am auzit ca Access Consciousness a “inventat” o frază de curățare, care face să curețe mintea de acești poluatori, care neîncetat ne spun diverse…….

Prima oara când am auzit-o pentru mine a sunat ca un fel de “HOCUS-POCUS”, nu am înțeles nimic, dar m-am prins eu ca de fapt mintea încearcă să scape de “curățenia generală” care i se pregătea……

Cert este ca din ziua aceea lumea mea a început să se schimbe încet-încet.

După curs, am primit un email prin care eram invitată la GLOBAL BARS DAY, pe data de 6 Ianuarie 2014. M-am dus de curiozitate, și acolo o doamnă foarte drăguță, Florica Mihai, mi-a “făcut” ceva la cap, adică  prima mea ședința de BARS, constând în atingerea ușoară a 32 de puncte de pe cap, care are scopul de permite mintii și corpului de a se elibera de diferite blocaje și condiționări.

Am plecat de acolo, plutind, cu o stare de liniște interioară profundă, și parcă începusem să fiu prezentă în viața mea. Pentru prima dată, vocile din mintea mea încetaseră și era un spațiu imens, infinit.

Cum am ajuns acasă, m-am înscris la prima clasa de BARS, pentru a învăța și eu această “atingere magică” în ideea ca mă voi întâlni cu alte persoane care au făcut acest curs și cu care sa ne facem BARS reciproc. Precizez ca la acea data, nu-mi trecea prin minte că as putea să fac asta unor necunoscuți ca terapie, iar să predau așa ceva….. era aproape de neconceput.

Ulterior am facut si o a doua clasa de bars, cu Florica Mihai, si apoi a 3a cu Maria Erdei, la Cluj.

Le sunt recunoscatoare pentru ceea ce am invatat si primit de la fiecare din ele.

Ideea e ca după fix 1 an de la prima mea întâlnire cu  BARS, pe 6 Ianuarie 2015 am făcut și al 3-lea curs de BARS, fapt care îmi permite să predau această metodă minunată……..

P.S. Daca vreti sa experimentati BARS, pot face sedinte individuale la cerere.

Tags: No tags

One Response

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.