Sesiune Access Bars

Vrei să te relaxezi cu adevărat profund? Vreți să ai o viața personală și socială mai bogată? Încearcă o sesiune Access Bars.

Access Bars sunt elementul de bază al Access Consciousness și a fost primul instrument dezvoltat de Gary Douglas acum peste 20 de ani.
Access Bars este o modalitate foarte bună de a îndepărta blocajele de comunicare dintre ființa și corp astfel încât să putem să fim conectați cu corpul și să ne bucurăm cu adevărat de el.

Access Bars poate fi făcut într-o singură ședință sau puteți învăța aceasta metodă și o puteți aplica pentru sine sau pentru alții. Aceasta este un instrument valoros pentru sine, pentru familia și anturajul dumneavoastră și pentru clienții/pacienții dvs., dacă lucrezi  în dezvoltarea personală sau ca terapeut.

JUST-RELAXING
Access Bars este un procedeu energetic corporal, simplu și subtil, care poate acționa puternic asupra bunăstării mentale sau fizice în zonele din viața tale pe care dorești să le îmbunătățiți.
O sesiune de Access Bars poate fi un moment de încântare pură – și sprijin real în dezvoltarea ta personală.

Aici este un video despre ACCESS BARS.

Există 32 de bare de energie care trec prin și în jurul capului. Ele stochează componenta electromagnetică a tuturor gândurilor, ideilor, atitudinilor, deciziilor și convingerilor pe care le-ați avut vreodată despre orice.

Există bare pentru vindecare, corp, de control, conștientizare, creativitate, putere, îmbătrânire, sex și bani, doar pentru a numi doar câteva dintre ele. Fiecare gând, idee, atitudine, decizie sau convingere pe care le-ai adoptat, solidifică energia și limitează capacitatea de a avea ușurința și bucuria pe care le-ai putea avea in acea arie a vieții voastre.
Prin atingerea ușoară a acestor puncte de pe cap, energia și blocajele se disipează, iar încărcătura electromagnetică este eliberată. Eliberarea energiei blocate este ca ștergerea fișierelor vechi de pe calculatorul dumneavoastră.

Vei avea mai mult spațiu pentru a crea o viață nouă și minunată!

O sesiune Access Bars – o  tehnică simplă cu efecte diverse: relaxare profundă, eliminarea stresului, somn profund

Într-o sesiune Access Bars – prin rularea energiei in “bare”- cele 32 de puncte (bare) de pe cap sunt ușor atinse. Prin apăsarea acestor puncte, energia stocată este eliberată sau disipată în organism. Acest lucru este foarte relaxant.
Oamenii, de obicei, experimentează o stare de relaxare profundă în timp ce”barele” sunt atinse.

Niciodată nu vor fi două sesiuni identice, chiar dacă aceeași persoană vă face ședința. Fiecare sesiune Access Bars accesează noi energii, noi zone din viața și din corpul tău, toate având ca efect o mai mare ușurință în fiecare aspect al vieții. Cum devine și mai bine decât atât?

Nu există o recomandare pentru cât de des să beneficiezi de o sesiune Access Bars, dar pentru a începe să simțiți schimbarea personal, cred că ar fi bine să faceți săptămânal primele sesiuni și apoi in funcție de cum consideri. Nu există un mod corect sau greșit in ceea ce privește cât de des să faceți aceste sesiuni, nu exista nicio restricție în a le face chiar și zilnic.

 

Dacă vrei să înveți această tehnică află mai multe despre cursul ACCESS BARS  AICI

 

Tags: No tags

3 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.