Transforma-ti corpul

Transformă-ți corpul cu aceste 3 instrumente

De Megan Hill, facilitator certificat Access Consciousness

Există atât de multe instrumente în Access Consciousness care uneori pot fi interesant de știut ca să folosești și când să le folosești! Există instrumente pentru a schimba situația dvs. financiară, instrumente a schimba relațiile dvs., instrumente pentru a vă schimba starea de spirit etc. Și apoi există magia proceselor de corp Access! Procesele de corp Access sunt ca nimic altceva pe lume … invitându-vă pe voi și corpul vostru la posibilități pe care nu le știați că le aveți. Și, ceea ce e cel mai bine, sunt practice, ușoare și oricine le poate face!

Iată trei dintre procesele de corp Access pe care le folosesc în fiecare zi!

  • ZERO SUMA DE TRAUMA – Când băiețelul meu de patru ani cade sau se rănește, facem “magie” pe buba lui. Tot ce trebuie să fac este să-mi pun mâinile pe corpul lui și să cer Suma Zero de Trauma să ruleze cu Memoria Celulară și în câteva minute – el este mult mai bine! El devine fericit și eu devin o super-mamă! El acum învață acum să il facă pe corpurile prietenilor săi când ei cad sau se rănesc și știe că vindecarea poate avea loc cu ușurință.
  • MTVSS – Cum ar fi  dacă ar exista o modalitate mai ușoară, mai blandă pentru a vă crea corpul? În această realitate, majoritatea oamenilor cred că trebuie să antreneze cel puțin 3 zile pe săptămână și să mănânce 2.000 de calorii sau mai puțin sau să țină o dietă pentru a pierde în greutate. Sau bea băuturi energizante pentru a avea energie, în loc să pună o întrebare cum ar fi “Dacă altceva este posibil?” Dacă simt ca am energia scăzută, eu doar cer ca MTVSS să pornească și să ruleze. Dacă lucrez sau vreau să creez o schimbare de formă în corpul meu, cer să MTVSS să ruleze la frecvența “turbo” atunci când mă plimb, urc pe scări sau când mă mișc în corp sau la sala de gimnastică! Este ca o baghetă magică pentru corpuri! Și, odată ce ați primit procesul, corpul vostru o cunoaște și îl poate activa chiar la solicitarea dvs.!
  • MANIFESTAREA MOLECULARĂ ȘI MANIFESTAREA DE-MOLECULARĂ Cu toate știrile despre toate substanțele chimice din alimente, despre poluarea din apa de băut, se pare că totul te poate ucide! Există un mic proces miraculos numit De-manifestare moleculară și manifestare de-moleculară și este conceput să schimbe moleculele a orice doriți … apa, mâncarea, ceea ce este în corpul vostru și multe altele. Poate face gustul alimentelor mai bun, poate elimina toxinele, se poate schimba literalmente … orice! Ca prin magie! Poti sa ii ceri să ruleze și asta face! Dar nu ai vrea să știi că ar fi așa de ușor?

Toate aceste procese sunt predate în clasa de Fundatie sau în Clasa de 3 zile de Corp…. Și acestea sunt doar vârful aisbergului atunci când vine vorba de profunzimea proceselor de corp Access! Aflați mai multe despre toate Clasele de Corp din Acces aici!

Articolul original este de Megan Hill si il gasiti aici http://access-consciousness-blog.com/2016/07/change-body-3-tools/

Tags: No tags

Comments are closed.