the-skys-not-the-limit

Universului, cu recunoștință

the-skys-not-the-limit

Minunata mea prietenă Florica Mihai, care mi-a făcut prima dată Bars și care mi-a predat o clasa de Bars m-a provocat să scriu despre ce a adus Bars în viața mea.

Si recunosc, că în momentul în care mi-a zis asta eram ocupată, am zis ca “o să scriu mai încolo”, “aaaa vezi ca am un articol de site” și mai târziu seara am zis să îl recitesc pentru ca cumva simțeam ca momentul în care l-am scris cumva era foarte departe.

Access Consciousness Bars a schimbat totul în viața mea, a deschis ușa unor oportunități extraordinare, m-a făcut să invit în viața mea oameni care m-au făcut să prind aripi sau ale căror aripi și le-au deschis ei în prezenta mea dincolo de ce și-au imaginat vreodată. Si parcă cumva abia acum învăț să zbor.

Pana la Bars erau prinsa cumva în ițe, povesti ale mele sau ale altora, pe care cumva le-am crezut și le-am făcut adevărate în universul meu.

Am întrebat de zeci de ori zilnic, “Ce altceva e posibil?” și s-au deschis uși și s-au deblocat situații pe care le consideram de nerezolvat.

Am devenit conștienta de cat de mult îmi creasem viața încercând să evit ceea ce nu îmi doream să experimentez, dar fără  fi conștientă că pot alege orice altceva în orice moment,  stând în situații sau în relații cu oameni care nu mi se mai potriveau sau care încercau să mă potrivească în “cutiuțele” lor.

Am înțeles că așa cum zice cântecul “ The sky is the only limit”- cerul e singura limită, dar și cerului, pământului, universului le poți cere să  participe și să contribuie la viața pe care alegi să o trăiești.

Am înțeles că nu exista corect sau greșit în ceea ce mă privește pe mine sau pe ceilalți, nici bine sau rău, că sunt doar niște judecăți care nu îmi aparțin.

Access Consciousness Bars a făcut  loc, spațiu nou în capul meu, corpul meu și în viața mea din care am putut în sfârșit să aleg altceva, să aleg eu din ceea ce crea ușurința și libertate.

Vrei să trăiești viața pe care ți-o dorești cu adevărat?

Ce poate fi o contribuție pentru tine?

Te invit să alegi o clasa Access cu un facilitator acreditat Access de oriunde din lumea asta (ii găsești pe accessconsciousness.com, sunt 36 din Romania  http://www.accessconsciousness.com/facs_list.asp)  cu care crezi ca rezonezi și învață Bars sau orice altceva, sau ascultă emisiunile voiceamerica.com cu Gary Douglas și Dr. Dain Heer sau caută materiale net, sau filme de Youtube, unele traduse și în romana, grupurile Access Consciousness de pe Facebook.

Sunt recunoscătoare pentru fiecare din voi, voi care știți din totdeauna că există ceva mai mult decât ce se zice realitatea asta că este posibil, DA, voi  fiecare dintre voi, sunteți din voi o invitație la conștiință.

Și conștiința e doar una, a mea, a ta, a tuturor.

Cu recunoștință,

Agnes

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.