Access Bars, Romania, Agnes Toma

Ziua în care mi-am înțeles mânia

Trebuie să recunosc. Devenisem o persoană furioasă. Super furioasă. Eram ca o oală sub-presiune pe care dacă o atingeai foarte ușor exploda.

Eram într-o relație cu un om care mă judeca constant…. nimic din ce făceam nu era bine și mai mult decât atât, îmi transferase absolut toate alegerile pe care le aveam de luat în relație ca după aia să aibă ce să critice.

Pe scurt, am ieșit din acea relație și am început să îmi tot pun întrebări despre cum aș vrea să fie viața mea și să las să vina diverse către mine, fără să le judec. Să văd și să îmi experimentez ce îmi aduc ele.

Așadar, am experimentat diverse, după care am descoperit Access Consciousness. Ce înveți acolo din prima este să chestionezi orice gând, sentiment, emoție, senzație corporală, practic tot ce vine către tine, prin tine și în tine,  să vezi ce e dincolo de fiecare dintre aceste chestii care apar. Și să nu îți răspunzi, ci să fii perseverent și atent. La un moment dat o să ai o conștientizare, o să te trăsnească cu viteza fulgerului când te aștepți cel mai putin și poate în cele mai neașteptate locuri :-).

Il auzisem pe Dain Heer, ca furia este de fapt o potența pe care o suprimi, dar totuși nu mm prinsesem ce suprimam  acum, eram într-o altă relație, când, din când în când mânia începuse să își scoată nasul :-).

 Azi dis de dimineață, m-a străfulgerat. Mânia pe care o simțeam de fapt era lacătul pe care îl pusesem peste cine eram, peste puterea creatoare pe care o aveam, peste puterea de manifestare pe care mi-a blocasem pentru a fi înțeleasă, iubită și acceptată de cei din jur.

Dintr-o dată, s-a făcut lumină, și am privit cu alți ochi, diverse etape din viața mea. După ce am ieșit din anumite relații, am înflorit din toate punctele de vedere, inclusiv fizic și creativ.

Explorând alte momente în care m-am enervat foarte tare, am constatat că au fost cele în care cei din jurul meu, au decis, uneori cu intenții onorabile, din punctul lor de vedere să mă “ajute”. Să ce? Să fiu mai acceptabilă din punctul lor de vedere :-), să încap în cutiuța lor, în ce deciseră că sunt sau pot fi, trebuie să am sau sa fiu.

Asa că îî momentul ăsta, ii mulțumesc  mâniei pentru că a fost un indicator pe care nu l-am înțeles până azi.

Ce este în regulă cu tine și nu te prinzi?

Puneți-vă întrebări indiferent de ce apare în viața voastră, fără nicio concluzie.

O întrebare îți va aduce conștientizare, va deschide ușa către propria ta potență, puterea ta, întregul tău potențial. Răspunsurile, ale tale sau ale altora, ideile sau numește-le oricum vrei, nu te apropie de cine ești cu adevărat , ci de cine crezi tu sau cred alții, că ești sau ar trebui să fii.

Sunt recunoscătoare lui Gary Douglas, disponibilității lui de a pune o întrebare cu care a început totul. Nu numai pentru mine, ci pentru din ce în ce mai mulți oameni de pe planetă.

Tags: No tags

Comments are closed.